pse mos te vazhdoj?
nga momenti qe u takuat and u like each other dhe ne realitet ska pse te diskutohet kjo gje.
gjith te mirat.
pse mos te vazhdoj?
nga momenti qe u takuat and u like each other dhe ne realitet ska pse te diskutohet kjo gje.
gjith te mirat.
Eh I mbanke mend,Postuar mė parė nga AlbaneZ
Per mendimin time ,
90 % Jo 10 % Po
Ne shumicen e rasteve nuk funksionon kjo gje,
Arsyeja : Ka goca dhe djeme qe hyjne ne Chat Thjesht Per Te kaluar kohen e lire, dhe per te bere Shaka (Tallur) me te tjeret ,
KEshtu qe mendimin im eshte PEr Jo !
FieRaK
Pershendetje!!
Ka pasur shum raste, kemi degjuar i kemi dhe shok, funksionon per mrekulli. Varet se ca vullneti kan te dy individet. Vet nuk e kam provuar qe tiu jap me shum info kur ta provoj nje dite do ju themGje qe ska per te ndodhur kur se e kam gjetur my love ne jeten reale ketu jam thjesht per krijim shoqeri, te mesoj dicka dhe te jap dicka per te mesuar te tjeret.
Kalofshi Mire
T-B
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Jam plotesisht dakord shume lidhje te chatit jane bere serioze dhe shkojne shume mire me njeri tjetrin![]()
Ere mire mire
Mund te linde nje terheqie, por nuk mund te zgjase nepermjet nje pc.
Gjithesesi eshte vetem nje terheqie dhe kur e takon personin bindesh nqs mund te ndjesh per te ose jo. E kjo prapese nuk vendoset me njehere te pare![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Njoh nje vajze qe eshte martuar me nje djale e jane njohur ne chat,kane dhe nje femij e kalojne me mire se une qe e kam njohur kater sy.
Duhet patjeter te kaloje ne takim real, vetem ashtu e kupton nese mund te funksionoje ose jo.
Krijoni Kontakt