tek opsioni i par kam dhen un nje vote.dhe e dyta qe jeni me te rendesishem se mashkulli kjo nuk esht aspak e vertet.me te qet dhe me te sakt se meshkujt nuk jeni.kete e them me bindjen me te plote!!!Postuar më parë nga FierAkja143
Grate s'kane pse te merren me politike..!! Jane te mjaftueshme burrat per kete fushe..!!
Roli i gruas ne shoqerine e sotme eshte rritur dhe ndihet nevoja per opinionet e saj..!!
Sigursht qe eshte e dobishme roli i gruas ne politike
Asnje nga te mesipermet..!!
tek opsioni i par kam dhen un nje vote.dhe e dyta qe jeni me te rendesishem se mashkulli kjo nuk esht aspak e vertet.me te qet dhe me te sakt se meshkujt nuk jeni.kete e them me bindjen me te plote!!!Postuar më parë nga FierAkja143
16 55.17%: Ehhh ku do kishte politike pa gra, sic nuk ka jet pa gra. Jan te lidhura shum me njera tjetren)
Hajt suksese grave ne politike, kan nje te mire se nuk koruptohen dhe japin vendimet qe u takojne.
Suksese Grave Politikane
Trendafili
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Pse mos te merren femrat me politik kur jan me te afta sesa meshkujt...
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Nuk ia ka ndalur askush grave te marrin pjese ne politike.Por nuk e kane inteligjencen,fuqine,dhe kurajon per tu marre ne kete fushe.
Flas ne pergjithsi kuptohet.....
Pergjithesia ka dhe vecantitePostuar më parë nga Kristiano
psh. Hilari Klinton.. apo Obrajt etj etj Pra ka dhe shum e shum femra qe kane te gjitha aftesite e nevojshme.. dhe qe un mendoj ndonjehere se jan me te afta se vet meshkujt.. Mos i ndrydhni .. lejini te lira dhe do e shifni se sa shpejt do ua vene ne dukje gabimet
Gruaja ashtu sic di ta ndreqi shpin.. po aq mire di te jete e afte ne politike apo ne cdo fush tjeter..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Eshte shum e veshtire per nje gura te depertoje ne politike, e sidomos ne ate Shqiptare.....
por duhet thene qe Edhe bota perendimore nuk ka gra aq sa pretendojne ne politike, psh ne parlamentin Britanik ka nje perqindje me te vogel grash sesa ka ne parlamentin Shqiptar......pra do te thosha me mundesite qe ju jep politika Angleze grate duhet te jene 70 perqind e parlamentit Britanik por ato as qe ndjehen fare, pra tek politika gruaja eshte paksa inferiore do thosha.
Te gjithe e dime se shumica e shoqerive sot jane patriarkale, majde dhe ne shtete shume te zhvillura, por nese femra do te ishte udheheqesja e shoqerise! Cfare ndryshimi do te sillte ne bote?
A do te vij koha kur gjinia mashkullore do te konsiderohet me e dobet sesa ajo femerore?
çam 25 karat
kurre , mashkulli nuk mund te bjere poshte femres . mbase femra mund te integrohet dhe ti afrohet mashkullit ne shume drejtime por jo ta kaloje .A do te vij koha kur gjinia mashkullore do te konsiderohet me e dobet sesa ajo femerore?
Kjo eshte fantashkence zemra vogel.
Sic e ka thene edhe nje i madh : This is a men's world...but it would be nothing without a wouman in your arms !
Ju mi zemra keni vec nje detyre ne kete bote : Beni nje mashkull te lumtur !
Respekte ! Pratolini
C'eshte ky qendrim sadist maskilist?!...Me gjithe rrespektin qe kam per ty mik,nuk e miratoj aspak kete lloj qendrimi....Femrat mezi i kemi...une per vete do ta lija veten plotesisht ne duart e tyre...do te drejtohesha me kenaqesine me te madhe prej tyre...ne fund te fundit pergjegjesite e drejtimit jane shume te veshtira keshtu qe mezi pres qe te ndryshohet sistemi ne menyre qe te pushoj pakPostuar më parë nga Pratolini
Ne te vertete,bota do te ishte shume here me e mire nese do te drejtohej nga femrat..
Krijoni Kontakt