Close

Rezultati i Sondazhit: Pjesmarrja e gruas ne fushen e politikes..!!

Votues
40. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Grate s'kane pse te merren me politike..!! Jane te mjaftueshme burrat per kete fushe..!!

5 12.50%
  • Roli i gruas ne shoqerine e sotme eshte rritur dhe ndihet nevoja per opinionet e saj..!!

12 30.00%
  • Sigursht qe eshte e dobishme roli i gruas ne politike

21 52.50%
  • Asnje nga te mesipermet..!!

2 5.00%
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 94
    Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    Duhet te shikoni mundesine, se si te cliroheni nga mentaliteti patriakal qe po i ze frymen gruas shqiptare.

Keto lloj temash duhen lexuar shume si nga femrat ashtu dhe nga meshkujt dhe te dy palet te nxjerrin mesime.

Ciao.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Une per vete nuk kam asnje problem te shikoj gruan e sotme atje ku gjenden dhe detyrat e burrave ,ajo qe me cudit eshte tendenca e grave te quajne fitore sa here bejne nje detyre te bere nga meshkujt tradicionalisht ,ketu del ne pah shpesh femnizmi i terbuar.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ne fakt, fakti qe grate e "festojne" cik me shum se meshkujt lidhet jo me tiparin e tyre "feminizem i tepruar" por me faktin se kane qene te privuara per shekuj e kohe me radhe. Kane qene pikerisht ato qe u kane "hapur syt meshkujve duke u cituar qe u jane shkel te drejtat" dhe kane qene pikerisht ato qe kane ngulmuar se te ishte per ju meshkujt ne "mbikqyrje" do donit ti kishit gjithmone. Meshkujt s'kane qene asnjehere te privuar.. kshu qe s'kane ca te festojne kaq shum
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Perjashtuar Maska e _SheJtaNia_
    Anëtarësuar
    02-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Ashtu si eshte i nevojshme roli i nenes ne familje, ashtu eshte i nevojshem roli i gruas ne politike...

Citim Postuar më parë nga Macho
    Kush i paska ndaluar feckat? Po te jene te zonjat, dyert jane te hapura per te gjithe...
    Ja dhe Kapedani yne.
    O zot cfare maskilizmi.Zemrushe ke hapur nje teme interesante.Edhe pse opinionet qe lexova lene shume per te deshiruar.Per sa i perket temes:
    As qe diskutohet qe roli i gruas eshte shume i rendesishem ne politike.Problemi eshte qe femra ka vite me rradhe ka qene privuar nga shume te drejta.Gjithmone nga seksi mashkull ne nje fare menyre e ka nenvleresuar femren.Po mesa shoh keto mendime qenkan edhe sot edhe eshte per te ardhur keq.
    Femrat kane filluar te behen te domosdoshme kudo qe po futen edhe pse numri i tyre eshte i pakte.Po eshte vetem fillimi.Jam mese e sigurt qe me kalimin e viteve femra do mari nje pozicion shume te rendesishem jo vetem ne politike po kudo.

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    LoL Daniela!!

Do doja t'ju kujtoja cik "meshkujve" qe ne periudhen e matriarkalizmit grate kishin ne dore politiken dhe drejtimin e jetes familjare dhe shoqerore.. ato nuk u ndaluan ju te merreshit me politike, por ju ishit dembela dhe vinit nga gjuetia te lodhur e skishit nge per llafe te teperta.. Ndersa me vone, thate dale ta provojme i her dhe ne, dhe kur erdhi puna, jo vetem moret totalisht gjithcka ne doren tuaj, por ua ndaluat rreptesisht dhe grave te merreshin me politike e te tjera fusha drejtuese..

tani, bota eshte me rrota, ku i dihet qe s'vje prape koha e matriarkalizmit

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anëtarësuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Se femrat kane qef matriarkalizmin seshte problemi tek maskilizmi im, por ne koken tuaj. Une kam votuar te dyten... vazhdoni lypni barazine se mire e keni me aq.

p.s. aman mos u revoltoni
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une Mendoj Se Roli i gruas ne shoqerine e sotme eshte rritur dhe ndihet nevoja per opinionet e saj...............

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    Femrat nuk jane ne politiken e sotme shqiptare sepse ne Shqiperi akoma nuk jane hapur kurse boksi per femra. ( batute )

Femra shqiptare ka nevoje te ndihmohet te rehabilitohet ne shoqeri pasi keto 16 ka vuajtur me shume se cdo grup tjeter. Nga ana ekonomike, fizike, shoqerore femra shqiptare nuk njeh barazi. Jo vetem qe nuk ka aspirata, por i duhet te ruhet nga dhuna sporadike.

ingenuous
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Cudi.. jemi te gjith krijesa te zotit.. dhe nuk na lejohet te kemi barazine..

nejse kjo do i perkase tjeter ceshtjeje.. (xheku po me vjen ideja per te hapur nje teme)

Por dua te them, Poshte maskilinizmi

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Historia politike e Shqipërisë në tre vjet
    Nga no name në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2007, 19:49
  3. Lesi: Berisha te mbledhi te djathten
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 68
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 06:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •