Close

Rezultati i Sondazhit: Pjesmarrja e gruas ne fushen e politikes..!!

Votues
40. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Grate s'kane pse te merren me politike..!! Jane te mjaftueshme burrat per kete fushe..!!

5 12.50%
  • Roli i gruas ne shoqerine e sotme eshte rritur dhe ndihet nevoja per opinionet e saj..!!

12 30.00%
  • Sigursht qe eshte e dobishme roli i gruas ne politike

21 52.50%
  • Asnje nga te mesipermet..!!

2 5.00%
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 94 prej 94
    i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    Nese femra do ta drejtone Boten, do te kete me shume ndjenja, me pak dhune, me shume sex, me pak lufte,

Por ekonomikisht do te deshtomi sikur bote... dhe shpetimtaret do te jene mashkujt duke kriju lufta per ta stabilizuar ekonomine

peccatorum Maska e * Denisa *
    Anëtarësuar
    28-03-2007
    Vendndodhja
    Europen Perendimore
    Postime
    52
    Citim Postuar më parë nga Dorontina
    Me duket qe Franca po e ben nji kryetare ,jam me se e bindur qe Segelene Royale dot fiton se Sarko... asht racist ndaj te huejve e vet asht i huaj .Bajrou e kritikoj ashper .
    Ajo femra ishte e re per presidente vetem kishte plot dije dhe vetbesim, por e majta po krijon burra me nji krahê ....do shofim me 10 Maj siq tha Franca ne lajme Kosova do ta ket Pamvaresin edhe tre muaj le te doj a po mos te doje serbia ...e guximshme kjo dhe plot thenie me quditi franca 24....

Me vjen shume keq qe nuk fitoi Segelene Royale, shpresova shum qe do te fitonte : (

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga FeeZee
    Nese femra do ta drejtone Boten, do te kete me shume ndjenja, me pak dhune, me shume sex, me pak lufte,

Por ekonomikisht do te deshtomi sikur bote... dhe shpetimtaret do te jene mashkujt duke kriju lufta per ta stabilizuar ekonomine
    Nuk mendoj keshtu. Femra ne ditet e sotme ka shpetuar shume shume "jete kompanish". Eshte me kursimtare dhe me e stabilizueshme ne cdo veprim qe ben. Mendon, gjykon dhe vepron. Ndersa burrat nuk e thyejne hunden e tyre dhe cdo gje mendojne se zgjidhet me Lufte...
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    Me pelqeu postimi jot Zemrushja, por mua me tingllon stereotip qekjo bindja jote qe femrat jane kursimtare dhe stabilizuese, si duket ke lexuar vetem faqe feministe, megjithate une te respektoj femer feministe.

Une nuk kam ndegjuar qe femrat kursejne:S, megjithate le te shpresojme te jete ashtu si thua ti... dhe te lulzoje gjithshka.

Respekt.

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Historia politike e Shqipërisë në tre vjet
    Nga no name në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2007, 19:49
  3. Lesi: Berisha te mbledhi te djathten
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 68
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 06:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •