Nese femra do ta drejtone Boten, do te kete me shume ndjenja, me pak dhune, me shume sex, me pak lufte,
Por ekonomikisht do te deshtomi sikur bote... dhe shpetimtaret do te jene mashkujt duke kriju lufta per ta stabilizuar ekonomine
Grate s'kane pse te merren me politike..!! Jane te mjaftueshme burrat per kete fushe..!!
Roli i gruas ne shoqerine e sotme eshte rritur dhe ndihet nevoja per opinionet e saj..!!
Sigursht qe eshte e dobishme roli i gruas ne politike
Asnje nga te mesipermet..!!
Nese femra do ta drejtone Boten, do te kete me shume ndjenja, me pak dhune, me shume sex, me pak lufte,
Por ekonomikisht do te deshtomi sikur bote... dhe shpetimtaret do te jene mashkujt duke kriju lufta per ta stabilizuar ekonomine
Postuar më parë nga Dorontina
Me vjen shume keq qe nuk fitoi Segelene Royale, shpresova shum qe do te fitonte : (
Nuk mendoj keshtu. Femra ne ditet e sotme ka shpetuar shume shume "jete kompanish". Eshte me kursimtare dhe me e stabilizueshme ne cdo veprim qe ben. Mendon, gjykon dhe vepron. Ndersa burrat nuk e thyejne hunden e tyre dhe cdo gje mendojne se zgjidhet me Lufte...Postuar më parë nga FeeZee
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Me pelqeu postimi jot Zemrushja, por mua me tingllon stereotip qekjo bindja jote qe femrat jane kursimtare dhe stabilizuese, si duket ke lexuar vetem faqe feministe, megjithate une te respektoj femer feministe.
Une nuk kam ndegjuar qe femrat kursejne:S, megjithate le te shpresojme te jete ashtu si thua ti... dhe te lulzoje gjithshka.
Respekt.
Krijoni Kontakt