Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 101
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    ndryshove mendje
    mendova se do ja vlente. sigurisht qe nuk e tregova ne detaje por shume siperfaqesore por qe ja vlen se ēfare mund te vije nese mendohesh per nje gje te tille. eshte nje gabim qe me djeg te them te drejten por qe sigurisht pervoje nese ndodhe qe te perseritet kjo ne te ardhmen(kuptohet para fejeses se pas saj ska me dilema)

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Per fejesen e ke vete ne dore, per martesen po , duhet te presesh ligj te ri

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ah sa tragjedi do evitoheshin sikur tu drejtoheshim njerezve me njohuri ne fushat respektive...
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Provoje iher mbase i mban qe te dyja pyeti dhe iher gocat se mbase dhe ato duan lol
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    Per fejesen e ke vete ne dore, per martesen po , duhet te presesh ligj te ri
    sdo te ishte keq te ishte ideja e 2 fejesave paralele se me e pakta do me mbante akoma ne loje me te dyten.(bej shaka. e djeshmja nuk u ktheka me dhe fati i keq qe pata shpresoj te mos e kete kush)

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga klandestini
    C'fare Mendoni Mbi Kete Qe Do T'iu Tregoj. ???

kam Nje Te Dashur Qe E Dua Shume,shkoj Shume Mire,kemi Nje Menyre Per Te Rene Dakort Te Shkelqyer,dhe U Bene Ca Kohe Qe Jemi Bashke. Por Ekziston Nje Problem ,qe Nje Vajze Tjeter Te Cilen E Kam Shoqe, E Kam Shume Qejf Dhe Ajo Me Ka Me Shume Nga Ana E Saj. Me Kete Te Fundit Nuk Ka Ndodhur Asgje Sepse Nuk Dua Te Tradhetoj Te Dashuren Sepse Jam Shume E Sigurte Qe Ajo Nuk Do Me Bente Asnjehere. Por Eshte Me E Forte Se Mua , E Kam Shume Qejf Kete Vajzen Tjeter, Dhe Nuk Dua Qe Ti Nderpres Telefonatat Me Te Sepse Shihemi Shume Rralle,sepse Jemi Larg.
    Te Dashuren Nuk Mundem Ta Le Per Kete Tjetren Sepse E Di Qe Kjo Tjetra Nuk Do Ta Dua Ashtu Sic Dua Te Dashuren Time.

ju Lutem Me Jepni Ndonje Mendim,sido Qe Te Jete,normal Apo Banal
    Dashuria e vertete te verbon!!!M,nj,f, Ste le te shohesh njeri tjeter!!Me sa kuptoj une,ju akoma po krijoni eksperience!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879

kam Nje Te Dashur Qe E Dua Shume,shkoj Shume Mire,kemi Nje Menyre Per Te Rene Dakort Te Shkelqyer,dhe U Bene Ca Kohe Qe Jemi Bashke. Por Ekziston Nje Problem ,qe Nje Vajze Tjeter Te Cilen E Kam Shoqe, E Kam Shume Qejf Dhe Ajo Me Ka Me Shume Nga Ana E Saj. Me Kete Te Fundit Nuk Ka Ndodhur Asgje Sepse Nuk Dua Te Tradhetoj Te Dashuren Sepse Jam Shume E Sigurte Qe Ajo Nuk Do Me Bente Asnjehere. Por Eshte Me E Forte Se Mua , E Kam Shume Qejf Kete Vajzen Tjeter, Dhe Nuk Dua Qe Ti Nderpres Telefonatat Me Te Sepse Shihemi Shume Rralle,sepse Jemi Larg.
    Te Dashuren Nuk Mundem Ta Le Per Kete Tjetren Sepse E Di Qe Kjo Tjetra Nuk Do Ta Dua Ashtu Sic Dua Te Dashuren Time.

shiko tani si eshte puna
    mos valle ke ne soj ndonje qe shkon femer pas femer?
    nese po ateren e keni ne gjak,si fis
    nese jo mblidhe mendjen e mos u bej ashtu e priji telefonatat me ate shoqen e ri me te dashuren se nese e dashura do e mesoje do i bjere si bombe.Po mendo si do beje ti po te mesoje qe dhe e dashura tende ben ashtu sic ben ti.

po ne pergjithesi ju djemte jeni pak si qente.e dini edhe vet kete.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    theodora* : po ne pergjithesi ju djemte jeni pak si qente.e dini edhe vet kete.
    theodora , po kjo puna e qźnit vlen edhe per ju Femrat

Zemrushja : Klandestin..

Per mendimin tim duhet te shofesh ke te do zemra ty.

Po per mendimin tim ja ska zemer fare si i bahet LOOL

PS: sju kishte shku menja qafira hee
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 19-05-2007 mė 06:23

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068

Dicka nuk shkon mire ketu.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga theodora*
    po ne pergjithesi ju djemte jeni pak si qente.e dini edhe vet kete.

nese ne meshkujt jemi si puna e qenit ju femrat i bini te jeni seksi i kundert i qenit dmth qe i bie bu..ra !!! kshu qe mos e thoni me kete se veten ofendoni me shume !!! te pershendes !!! ia kalofshi sa me mire !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krijo nje unaze diamanti sic te pelqen.
    Nga benseven11 nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 11:15
  2. Pėrshtypjet gjatė vizitave nė Shqipėri!
    Nga Brari nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 03-04-2009, 05:43
  3. Ju pėlqen tė urdhėroni apo t'iu urdhėrojnė?
    Nga Mina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-02-2008, 13:11
  4. Nuk me pelqen sjellja e nje SOP-i?
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-09-2002, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •