Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 101
    i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar mė parė nga klandestini
    C'fare Mendoni Mbi Kete Qe Do T'iu Tregoj. ???

kam Nje Te Dashur Qe E Dua Shume,shkoj Shume Mire,kemi Nje Menyre Per Te Rene Dakort Te Shkelqyer,dhe U Bene Ca Kohe Qe Jemi Bashke. Por Ekziston Nje Problem ,qe Nje Vajze Tjeter Te Cilen E Kam Shoqe, E Kam Shume Qejf Dhe Ajo Me Ka Me Shume Nga Ana E Saj. Me Kete Te Fundit Nuk Ka Ndodhur Asgje Sepse Nuk Dua Te Tradhetoj Te Dashuren Sepse Jam Shume E Sigurte Qe Ajo Nuk Do Me Bente Asnjehere. Por Eshte Me E Forte Se Mua , E Kam Shume Qejf Kete Vajzen Tjeter, Dhe Nuk Dua Qe Ti Nderpres Telefonatat Me Te Sepse Shihemi Shume Rralle,sepse Jemi Larg.
    Te Dashuren Nuk Mundem Ta Le Per Kete Tjetren Sepse E Di Qe Kjo Tjetra Nuk Do Ta Dua Ashtu Sic Dua Te Dashuren Time.

ju Lutem Me Jepni Ndonje Mendim,sido Qe Te Jete,normal Apo Banal

hahahahaha........shpjegim i kendshem por jo i vertete mendoj une.historine emendoj keshtu.Ti dikur doje kete vajzen e pare ,pra kete qe e ke shoqe tani,por mbas disa ngjarjeve ajo shkon ne krahet e dikujt tjeter dhe mbetet me te,ndaj edhe te trajton si shok,pra perseri komunikoni bashke dhe ka mbetur respekt midis jush.Ti je tani me nje tjeter qe per momentin ia kaloni mire,mbase kjo zgjat per shume kohe,por qe ty nuk te rrihet pa ate tjetren ate qe ke dashur me te vertete ndonese tani midis jush nuk mund te ndodhe dot gje sepse ajo i perket tashme dikujt.Mendoj qe kjo zgjidhje nuk eshte ne doren tende ,pasi ti vete thua qe nuk mund te jeme me te,pra qe kjo shoqja ta ka bere te ditur se midis jush ka vetem shoqeri asgje me teper.Mbase kjo shoqja nuk te do me.dakort,prandaj ketu nuk ke zgjidhje ti.Duhet te ndashe dhe dicka qe te te kuptojne dhe forumistate tjere, e dua,dhe e dashuroj jane te ngjashme me njera-tjetren por kane nje dallim fare te vogel qe eshte mjaft i rendesishem.E dua dike dhe shkoj mire me te,mendimet perputhen etj,....e dashuroj dike me ndjenja me shpirt me gjithcka,te gjitha veprimet e tij jane perfekte etj.Ose qe ta kuptosh me mire(ti e kupton mjaft mire e di ate por sqarim per te gjithe);njeriu dashuron me zemer dhe me mendje.Dashuria me zemer nuk jneh asnje te mete,asnje pengese,asgje qe nuk te pelqen ndaj tjetrit,kurse dashuri me mendje eshte e qendrueshme,por gjithmone mbetesh bosh ne ndjenja sepse ato kurrsesi nuk imponohen dot.
    Me duket teme e gabuar nga ty,nuk do te takonte ty ky vendim-rri mire me te dashuren,tjetren mbaje shoqe se eshte me mire per ty,aq me teper qe qenket edhe larg.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Qe ta perfundoj si mendim.Koha tregon cdo gje,nese ti e do me te vertete dhe ajo te do me te njejten mase nje dite do te takoheni aty ku pikerisht u ndate dhe do te jeni te lumtur,me zor nuk behet gje.Vetem kujdes per disa veprime nese vertete e do kete vajzen shoqen atehere mos ndermerr asgje me shume se ke me te dashuren momentalisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Postime
    11
    duke u bazuar nga pervoja ime. jo se desha 2 vete por qe nje moment qe ishin 2. fatkeqesisht me shume qe nje aksident se sa e qellimshme. nuk do te rri te tregoj historine time por them se merru me ate qe do se ajo tjetra mundet te te leje ne balte. ky ishte gabimi im. sepse tani kam rene ne pozicionin e kerkuesit per fat te keq. prandaj me shume se kaq duke u nisur nga pervoja ime e hidhur do te thoja nese te dyten nuk mundesh ta konsiderosh me shoqe atehere hiq dore fare dhe te paren qe don ti mendo fejesen me te. nje hap i tille edhe do te ēlironte ty nga kjo gje por do te ishte dhe ajo qe do e beje me te lumturen ne bote. sepse kur fejohesh te ajo nuk do te ishte me mendimi se ky do me leje nje dite. ose mundesite jane shume te vogla. shume respekte nga shkodrani_1980

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    kjo e fejeses me pelqeu dhe mua.
    po sikur, sikur them, te fejohesh me te dyja njekohesisht?
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Postime
    11
    p.s. nese e imja ishte aksident e jotja nuk eshte e tille. ta kesh te qarte. te ishte me qellim nga une patjeter qe do i jepja verdiktin tim. sdo rrija te mendohesha me gjate. por ja qe qe nje moment qe nuk dija te vendosja. sepse vajzen e pare ma kishin sygjeru per fejese dhe ishte ne dijeni dhe e kishim lene ta bisedonim ne shkoder kete pune dhe tjetra pas venies ne dijeni te se pares dhe deri ne momentin para se te shkoja ne shkoder fillon dhe mbaron dashuria jone(sepse ajo fejohet. i dhashe leje per kete sepse ajo e ngaterroi keq muhabetin se me vuri ne dileme. nuk pranonte se e quante se po behej shkak ndares per te paren. u pendua per fejesen e saj me vone pse nuk priti sa te shkoja ne shkoder(pritja do te ishte nje muaj) pasi me vajzen qe ishte vene ne dijeni me pare kur shkuam ne shkoder nuk e konkretizuam kete muhabet. prandaj qe te mos pendohesh si une te them qe thuaji JO ndjenjes per te dyten(meqe e dashke te paren se te une ishte ndryshe respekt per te paren dhe dashuri per te dyten. e para shfaqte indiferentizem dhe e dyta interesim per mua). po nuk e bere kete dije se do te pendohesh. ta dua te miren prandaj beji gjerat e prera. sepse dilema te ben te pavendosur dhe sjell te padeshiruaren: NDARJEN ME TE DYJA

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga shkodrani_1980
    nuk do te rri te tregoj historine time
    ndryshove mendje

Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    tani kur thua "konkretizuam" flet per ate qe kam ne mendje une apo per dicka tjeter?

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    lol. kshu ia keni vene emrin ju te rinjte e sotem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Postime
    11
    po nese del ligj i ri dhe nese te dyja jane dakort pse jo. edhe dilema do te mbaronte dhe te gjitha palet mbesin te kenaqura pastaj....

Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ben rime dhe si parrulle: "jo me fejim, konkretizim!!" ose "konkretizim, pastaj fejim!" ose "konkretizohuni se po humbemi!"

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krijo nje unaze diamanti sic te pelqen.
    Nga benseven11 nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 11:15
  2. Pėrshtypjet gjatė vizitave nė Shqipėri!
    Nga Brari nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 03-04-2009, 05:43
  3. Ju pėlqen tė urdhėroni apo t'iu urdhėrojnė?
    Nga Mina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-02-2008, 13:11
  4. Nuk me pelqen sjellja e nje SOP-i?
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-09-2002, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •