Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    °»¤«°mģ§§ÆŠee°»¤«° Maska e ^BabY__GirL^
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    babys heart :)
    Postime
    325
    Besimi tek vetvetja duket te njerez me karakter te forte edhe mendoj qe te gjithe duhet ta kene edhe duhet ti ndihmoje ata qe skane besim qe te jene surer of themselves se nqs nje njeri ka mbeshtetje nga dikush tjeter ka me shume vullnet te arrij te besoj te vetvetja sepse nuk eshte nje gje qe arrihet sa hap e mbyll syt,te pakten kshu mendoj une,aight peace ppl.
    buh-bye
    The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Postuar mė parė nga Ilda_mistrecja
    Bledi u sound like u know me man
    well prap se prap besoj te vetja
    hahahah Ilda prap se prap beson te vetja!
    Te them se eshte gjeja me e mire te besosh ne vetvete,dhe uroi keshtu te jesh gjithmon ( te kam zili)
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Se harrova:
    E thashe jo me ndonje tentativ,por se kam njohur disa persona keshtu.(mos me keqkupto)

Respekt per ju!

No worries BledI
    pershendetje Ilda
    Im so crazy in love

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    Un her kam e her skam besim ne vetvete..
    Te dua se s'te urrej dot......

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Postuar mė parė nga Flava
    Un her kam e her skam besim ne vetvete..
    Psss: Sa inat me vjen mua qe nuk kam fare besim ne vetvete sepse e kam zemren genjeshtare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    Brisbane Australi
    Postime
    32

Besimi ne vetvete

jeta e ben njeriun ne shume rrethana te humbi besimin ne vetvete ose te kete shume besim. varet nga gjendja shpirterore dhe rrethanat ku gjendet. te them te drejten e shpirtit mendoj se ne shqiptaret qe jetojme jashte atdheut vuajme me teper shpirterisht se shqiptaret qe jetojne ne shqiperi. mallengjimi per vendin ku linde per shoqerine ketu sado te lumtur te jetosh si vendi ku je rritur ke pire ujin dhe ke henger buken me krype nuk ka. kam pothuajse 6 vjet ne australi dhe sa here vjen shtatori , ketu eshte fillimi i pranveres dhe me kujtohen mbremjet e ngrohta ne durres kur dilnim ne darke ose kur shkonin tek vollga per te pare perendimin e diellit perpara se te fillonte shkolla. akoma ndjej aromen e mbremjeve te ngrohta dhe trishtohem shume dhe ndjehem se ketu eshte nje jete e formuar nga sistemi qeveritar. dote thoni ju cfare ka te bej kjo me besimin ne vetvete. ka te bej se trishtimi eshte nje halke zinxhiri qe ndihmon ne humbjen e besimit.
    me respekt afeida
    AP

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Njeriu duhet te kete besim ne vetvete, cmoj sinqeritetin e Korcaprincess dhe po i them se edhe une ndonjehere ndjehem ne te njejten menyre si ajo, kjo gje eshte e pekohshme nuk eshte e perhershme, varet nga situatat e jetes dhe nga gjendja shpirterore ne te cilen ndodhesh. I gjithe problemi qendron ne mbivleresimin e personave te tjere duke ulur keshtu veten. Ilaci kundrejt kesaj gjendjeje eshte te mendosh se asnjeri ne bote nuk eshte me i rendesishem se ty anje nuk eshte me i mire se ty.
    Duhet te shfaqesh tek te tjeret dhe te japesh pershtypjen qe ne momentin e pare se nuk e ndjen veten inferior, kjo do te te beje shume here te sillesh si arrogant por ndoshta eshte e vetmja menyre qe fitosh besimin tek vetja. Gjithashtu sjellja dhe levizjet tregojne se si e ndjen veten njeriu. Nqs do te tregohesh i forte shume here duhet te shtiresh! Do nje pergjigje me te shkurter Korcaprincess? just be yourself perndryshe asnjehere nuk do te ndjehesh mire brenda teje, kjo besoj se ka me shume rendesi!
    Ezekiel 25-17.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Po spate besim ne vetvete harroje te kesh high self-esteem. Kur ke besim ne vet vete ste ben pershtypje se ca thone te tjeret edhe kshu ju ul hunden cave qe e mbajne ne qiell.
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Te besosh ne vetvete eshte hapi i pare drejt suksesit.Lum ata qe besojne ne vetvete.Jane si magneti qe terheqin dhe besimin e te tjereve..

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Fanatizmi dhe Besimi !!
    Nga NoName nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-12-2009, 14:10
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Qėllimi dhe kuptimi i fesė - besimit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 16:59
  5. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •