Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    *Forever* Maska e malli
    Anëtarësuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    e vetme i e llastuar mos o zot? jam e lumtur per motren dhe vellain qe i ka dhene zoti do te me pelqente edhe sikur te ishim shume nje familje e madhe
    pse jo?
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

Perjashtuar Maska e enka
    Anëtarësuar
    26-05-2002
    Vendndodhja
    UsA
    Postime
    78
    Une mendoj se familja e madhe do ishte mire...Do me pelqente shume te kisha nje vlla or moter binjake...se aha motrat ose vellezeit e medhenj nuk durohen dot.... Bye all

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anëtarësuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    o malli, nuk besoj se te gjithe femijet e vetem jane te llastuar moj zemer. jo se dua te mbroj veten , sepse jam vajze e vetme, por me duket se po i fus te gjithe ne nje thes. sigurisht, kur je femije i vetem, eshte sikur je ''qendra e universit'' per prinderit e tu, por nuk do te thote qe je e llastuar. prinderit e mi me kane kushtuar shume vemendje si femije i vetem qe jam, por kurre nuk me kane llastuar. megjithese me pelqen te jem femije i vetem, une gjithmone e kam ndjere nevojen e nje motre ne jeten time. jo se eshte keq te jesh femije i vetem,perkundrazi...por mendoj se te kesh nje moter ose vella afer moshes tende eshte akoma me mire, sepse mund te flasesh me ta per gjera te ndryshme dhe ata te kuptojne me mire se gjithkush tjeter sepse jane rreth moshes tende ......sinqerisht
    gerta

****** Maska e london_girl_02
    Anëtarësuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    182
    malli jo mi se goc e vetme jam un dhe sjam e llastuar dhe kam nje vella as ai as pak ska qene se tani eshte ritur 25 vjecar por mua me pelqen te kem me hsum motra dhe vellezer po ska bo me mami babi skam cfare bej

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    me mire te kesh nje familje te madhe me prinder me shum vellezer motra kushuri etj. sepse duhen se per c'do gje hall fatkeqesi gezime ti ndani bashk per jet.

SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    eshte shume mire te kesh nje familje te madhe, me shume vellezer dhe motra, se pastaj kur te rritesh do te gjesh me shume mbeshtetje.
    kur je e vogel doemos do qe te jesh i vetmi femije sepse do shume vemendje, dhe do qe te jesh i llastuar. te kujdesen vetem per ty. sa me shume motra dhe vellezer te kesh aq me pak kujdesje do te kesh.
    por kur rritesh kjo do te kthehet ne nje advantage. (nuk po me kujtohet perkthimi i advantage ne shqip per momentin.)

Perjashtuar nga Mod. Maska e ^Pretty_Girl^
    Anëtarësuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    56
    po mire e ke ti shum e sakte

The F Word- Feminism Maska e HootieX
    Anëtarësuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Fundi I Botes...
    Postime
    61
    eshte shume me mire te jesh nga nje familje e madhe. une jam goc e vetme, dhe te them te drejten femija i vetem ndihet i vetmuar, sepse nuk ka njeri tjeter me ke te luaj ose te bej muhabet. Eshte e vertet qe shumica e femijve te vetem jan te llastuar, por me vone kjo gje te ben dem. Kur je i/e vetem (e)prinderit gjithmone te ruajn edhe rrine me ty. Me vone ne jete kur nuk rrine aq shume me ty, femija behet xheloz. Nuk po flas per te gjithe po me sa kam pare femijte qe jan te vetem, kur jan rritur, shumica jan bere njerez shum xheloz, une jam nje shembull.
    une per vete kur te behem me familje dua te kem te pakten 4 femije. nje shpi plot me kalamaj
    i'm going to love you more than anyone...g

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Me mire te jesh ne familje te madhe! Ku ka si motrat dhe vellezerit! Ata jane miqte me besnike ne jete!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Stela angel Maska e stela
    Anëtarësuar
    24-08-2002
    Vendndodhja
    Greqi, tani per tani
    Postime
    81
    mua nuk me pelqen vetmia.Per mua motra ose vllai jane miqte ose dhe shoket me te mire. Per keto arsye nuk do doja te isha femi i vetem

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pse familjet e varfera bejne shume femije??
    Nga Loti i kristalt në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 03-12-2013, 20:22
  2. Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 12-06-2013, 17:57
  3. Vetem 33 vjec me 30 femije
    Nga shigjeta në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 20-05-2012, 19:40
  4. Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 01-07-2010, 04:58
  5. Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 31-01-2007, 06:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •