Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    Citim Postuar më parë nga SaS
    ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ??? apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???
    Sigurisht qe do ja vlente.E para duhet te dish mire se per ke po sakrifikon.Pa sakrifice asgje nuk mund te arrihet ne jete.
    Pastaj te jetosh te tashmen pa menduar per te ardhmen jam kundra totalisht.
    Pa bere dicka sot si do te kesh nje te ardhme?Asgje nuk vjen nga qielli.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ??? apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???

Jeta te hedh shpesh mbas muresh te larte qe te duhet kohe dhe mund ti kapercesh e te shohesh drite.Sfida qe i duhet bere kohes eshte shume e madhe dhe duhet nga te dyja palet si nga ty si nga ajo.Se nese eshte vetem nga njera ane personi qe mbetet me endrra dhe shpresa e ka humbur pergjithmone qetesine e tij,kujtimi qe i le ti mbrapa eshte me skllaverues per te se sa per ty qe ndryshon drejt nje te ardhmeje me te bukur.Keshilla ime do te ishte shko pa premtime,e ardhmja eshte e rendesishme kerkoje por te pakten mos ler te vrare mbrapa.
    Ndryshuar për herë të fundit nga XX22 : 16-04-2007 më 14:41

Ate cka sot jetojm, e kemi krijuar dje....!ate cka do jetojm neser, "rrall here e krijojm veht, rastet e shumta na e krijon jeta"!

Cdo gje ka vleren e veht....! Ashtu si edhe kufirin e veht....!

Nqs dy veta duhen me te vertet, per ata, nuk egziston largesia!

Mendimi i Shefqetit, per momentin, neser jeta mund te me mesoj me shume, patjeter qe do ju them me shume!
    Ndryshuar për herë të fundit nga shefqeti11 : 16-04-2007 më 15:02
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    behet fjale per dy njerez qe duhen te kuptohemi jo per dy veta qe nuk jane takuar asnjehere !!! flm per mendimet tuaja !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    per vete mendoj te presesh !!! per nje njeri qe vlen shume per ty mendoj qe ia vlen pritja per te pasur nje te ardhme me te mire bashke !!! se sa mos presesh edhe te behesh pishman qe e ke humbur ate person qe ti ke dashur !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anëtarësuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Pytje shume e veshtir duhet te mendohesh shume per te ber enje zgjedhje...mendoj se do e vrisja mendjen per te ardhmen ...se nese do jetoja me personin qe doja nuk do te kishim nje te ardhme te lumtur ..keshtu qe do mundohesha qe te krijoja te ardhmen pastaj do e merrja personin qe te jetonim te lumtur...mendoj si per momentin por shume e veshtir si pyetje
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Kurse une per vete mendoj qe kur te dy palet duhen shume nuk ka rendesi asgje tjeter dhe jo me largesia e koha qe kalon.Ja keshtu mendoj une.Kurse kur dashuron vetem njera del ai tjetri dhe thote mbasi kane kaluar ja 2-3 vjet ''eshte me mire secili ne rrugen e vet'';prandaj thashe kur te largohesh mos premto dhe mos kerko te te presi kur ti e di shume mire se endrrat qe kerkon diku tjeter dhe e ardhmja te tjetersojne.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    per vete mendoj te presesh !!! per nje njeri qe vlen shume per ty mendoj qe ia vlen pritja per te pasur nje te ardhme me te mire bashke !!! se sa mos presesh edhe te behesh pishman qe e ke humbur ate person qe ti ke dashur !!!
    SAS te bej nje pyetje une ty???????
    Ti do rish pa e takuar kete person per 3-4vjet apo ,,,?????????
    nese ti ri pa e takuar fare per 3-4 vjet mos e prit
    nese e takon dhe jetoni ne vende te ndryshme ,kjo ska problem
    kete na sqaro ti SAS se na hallakate fare
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Nuk ja vlen hic...

Mendo te tanishmen pasta shif per te ardhmen. Cu pa nqf se rri 3-4 vjet larg personit qe dashuroj? Kategorikisht kjo dashuri do shuhet si nga ana ime ashtu dhe nga ana e saj...

Kshu qe sja vle barra qerane, se kur te kthehesh nga kurbeti per jo me shume se 6 muaj do kerkosh ti ose parteneri ndarjen.

If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Per te siguruar nje te ardhme me te mire, sigurisht po, por ama te 2ja palet duhet te kuptoj edhe te besojne qe ky akt (largimi 3-4 vjecare) eshte zjedhje e duhur, edhe jane te sigurte 100%.

Nqfse ai/ajo person eshte njeriu i duhur per te kaluar jeten, gjicka shkon ok me vershtersi por e kaloni. Sic thone Anglezet, 'if is meant to be'.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gabriel Garcia Markez
    Nga ALBA në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-04-2014, 19:59
  2. Vajza e infektuar me SIDA : Dy te dashurit e mi ishin politikane
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 24-08-2010, 21:40
  3. Evliatë – të dashurit e Allahut xh.sh.
    Nga prizrenasi_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 08:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •