O ando... ta qaj hallin vllai...po personi qe duhet me prit duhet te jete me termen shum i vecant...ene duhet me e dasht shume...nqs e do aq shume prite....nqs jo mos e prit" Zeri i Brendshem" ta tregon se cduhet te besh
Peace...!
O ando... ta qaj hallin vllai...po personi qe duhet me prit duhet te jete me termen shum i vecant...ene duhet me e dasht shume...nqs e do aq shume prite....nqs jo mos e prit" Zeri i Brendshem" ta tregon se cduhet te besh
Peace...!
Postuar më parë nga bebushja
Ket mendim kam dhe una .. !
**Wanted by many owned by none!!!**
normalisht qe do takoheni here pas here se nuk ka kuptim 4 vjet pa u taku me njeri tjetrin !!! nejse flm per mendimet tuaja !!! llaco ajo dihet lali qe po e deshe do e presesh po se deshe nuk do e presesh !!! po une dua te di me shume mendimet tuaja !!! respekte te gjitheve !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Duhet te presesh per mendimin tim 3-4 vjet sepse po te mendosh jeta sesht 3 apo 4 vjet sepse un per vete nuk prita po gabova shum prabdaj po ju shkruaj nga eksperienca e jetes e jo me ha mendje mendo 100 her e vepro njeher
E bukur mu duk dita kur te takova,dhe me pas te dashruova po me e hidhur mu duk dira kur te tradheto
3-4 vjet jane shume, jeta iken shpejt....
mund te ndodhe edhe qe raporti te ndryshoje ose me keq te shkoje drejt fundit...
mendoj se duhet te kenaqemi me pak perderisa jemi mire
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Pritja nuk varet vetem nga njera pale dhe te arsyetosh qe po nuk e prite domethene qe nuk e do eshte e gabuar.Ka raste ai person qe te duket se nuk e ka pritur tjetrin e do me shume,ndaj me vjen shume keq qe ai qe shkaktoi mospritjen ben edhe rolin e martirit tashme.Postuar më parë nga SaS
Mir e ke than kshu duhet me ba me e len vet jeten qe te hudheheq se po u sforcove ah ah te dalin te gjith parashikim qe ke ber te shkojne kote ma mire te hec vet cdo gje .SaS : apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???
PS: keshtu eshte me mire.
Postuar më parë nga SaS
Po u takove her pas here ateher ja vlen te moresh nje mendim te tille.. per nje te ardhme me te mir...!
Jeta o sakrific sasooo..!
Respekte .!
**Wanted by many owned by none!!!**
Postuar më parë nga SaS
Ja vlen !! Per arsyen e vetme qe do te jete e ardhmja e te dyve![]()
Mendoj se do ishte me mirte ta krijonin 2 persona nje te ardhe edhe jo vetem nje.sduhet ta bej nje i vetem realizohet me mire me 2
Ere mire mire
Krijoni Kontakt