Mendoni se do jeni me i/e lumtur duke ber dike te vuaj
Jepni mendimet tuaja !!!..
Mendoni se do jeni me i/e lumtur duke ber dike te vuaj
Jepni mendimet tuaja !!!..
hola amigo!ne asnje menyre!nese ka njerez qe arrijne ne kete pike,cte them!duhet te bisedoj me ta te mesoj arsyet.po ne kete bote ka lloj lloj njerezish.secili vepron sipas mendimeve te veta.te kem respekt per ato veprime?vuajtja eshte dhimbje.kjo i shpjegon te gjitha....
shpresoj te mos ndodh kurr ose te pakten pa e ditur qe po lendon dike se fundja njeriu nje merr dhe e dashuron me zemer nga `JM`
as qe do e mendoja jo me ta beja
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Nese lumturia ime do bente dike tjeter te vuante, ky do ish problemi i tij, jo imi.
Nuk mund te sakrifikojme lumturine tone per smiren e tjetrit ( ne kendveshtrimin tim).
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
dua te te kthej pergjigje me nje pyetje tjeter !!! vall a do quhej lumturi nese ne themel do kishte vuajtjen ??? gjithe te mirat
Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 24-10-2007 më 11:08
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Perkundrazi, besoj se vuajtja eshte kusht i domosdoshem i lumturise
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
Hola!
Shume interesante tema...personalisht mendoj se nuk mund te lumturohesh kur je i vetedijeshem qe po bene te vuaje nje njeri,sepse cik e thote dhe populli "HERE A VONE TE ZENE HAKAT".Jam dakort me SaS nuk ndertohet lumturia me vuajtjet e dikujt ne fund.Mund te jetosh pak caste por ne ndergjegje gjithmone do te kesh nje peng.Gjithacka e bukur mbaron shpejt,kjo nuk duhet harruar kurre...E kur kthen koken pas ne vite shef dike qe te ka pritur gjithmone...Por qe ti e ke vrare dikur...dhe tani eshte teper vone...!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Dashuri do thote egoizem. Ne mund te jesh i lumtur duke bere dike tjeter te vuaje? Po!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt