Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 53
    i/e regjistruar Maska e JaNaGJK
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    Gjakove
    Postime
    20
    Ja vlen sepse edhe une jam duke jetuar larg te dashurit per nje te ardhme me te mir,sepse duhet mendura me gjat per jeten,me mir te sakrifikosh ca vite per te qen e lumtur shum vite....eshte veshtir pak por per te arritur diqka edhe duhet me sakrifiku....

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Duket hapsi i temes dashka vezen sot sesa pulen mot,,,,Une per vete do preferoja pulen neser se nga pula do mare shum veze ne nje te ardhme
    ju pershendes
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Duket hapsi i temes dashka vezen sot sesa pulen mot,,,,Une per vete do preferoja pulen neser se nga pula do mare shum veze ne nje te ardhme
    ju pershendes
    Po,po, derisa pula te gjeje ndonje gjel ne ndonje kaçak tjeter. Atehere po qe ngele pa pule e pa veze.

SaS-o, kur me nje njeri je vetem te dashur, vallai eshte e veshtire qe ai njeri te qendroje pa e luajtur bishtin me dike tjeter. Kur je te fejuar eshte pune tjeter pasi ka dhe faktore sociale qe e shtyjne qe te fokusohet tek ti.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ??? apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???
    Un per vete do kisha rezikuar qe te jetoj larg tij per te mbaruar karieren dhe perderisa ai me do do te me prese.....dhe kariera eshte ajo qe se bashtku te kem nje jete me te mir me te, nje te ardhme te bukur......

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Te pakten sa kam degjuar lexuar dhe provuar 95% e rasteve te lidhjeve ne distance per arsyje te ndryshme kane perfunduar ne ndarje,distanca ben te veten , sado ka dhe perjashtime kuptohet,po ma merr mendja shuuume te radha!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Postuar më parë nga SaS
    ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ??? apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???

Nqs dy njeres duhen vertet,gjithcka eshte e mundur dhe pse i bie te kalohen shume veshtiresi.Duke jetuar ne bote te ndryshme,mendoj se njerezit ftohen,nuk jane me te njejten si kane qene me pare pasi nuk shohin e nuk perjetojne asgje ashtu sikurese telefoni mbetet telefon,interneti-internet kurse realiteti i pazevendesushem.Ndonjeher (per experience personale)u them mos shifni shume ne te ardhmen sepse jetes nuk i dihet...enderro enderro dhe se fundi nje zhgenjim i madh.
    Gjate kohes qe njeriu pret,ndjehet vetem sado sado mendon se ja vlen sakrifica..dhe domosdo do te gjeje ngushellim diku tjeter.Kjo eshte tragjikia.
    Nqs behen plane per nje te ardhme me te mire,une jam me parimin qe te behet nga te dy dhe mos te ndahen kurre,te ndihmojne njeri tjetrin qe lidhja e tyre te behet e forte,pra cdo gje ta perballojne dhe ta ndertojne bashke.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    mbase.por te them te drejten eshte nje kohe shume e gjate,e di qe eshte e rendesishme te mendosh per te ardhmen,por gjithmon duhet gjetur nje rruge e mesme.largesia seshte fare gje e mire

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    di nje shprehje qe eshte shume e vertete!!! largesia per dashurine eshte si era per zjarrin !!! flaken e vogel e shuan kurse te madhen e ndez me shume !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    jo.se sbesoj ne dashurine ne largesi.se dashuria eshte si lulja qe ka nevoje per vaditje.edhe e ardhmja ka rendesi ndaj gjej nje rruge te mesme.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    po e jetoje nje gjendje te tille ,nuk them se eshte e lehte ,por jo e pamundur ,nese nje dashuri eshte vertet e paster dhe e cilter dhe largesia nuk ka ca i ben perkundrazi............
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gabriel Garcia Markez
    Nga ALBA në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-04-2014, 19:59
  2. Vajza e infektuar me SIDA : Dy te dashurit e mi ishin politikane
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 24-08-2010, 21:40
  3. Evliatë – të dashurit e Allahut xh.sh.
    Nga prizrenasi_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 08:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •