Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2007
    Postime
    86
    se pari pershndetje!!!!!!!un jam ne nje pozicion te tille dhe ja vlen per nje person qe jep jeten per ty dhe qe gjithmone eshte munduar te te beje te lumtur.po te them te drejten sakrificat e bejne me te madhe dashurine.dhe me te bukur..por gjithmone kur ke kohe qe e njeh dhe kur i tregon njeri tjetrit cdo gje edhe imtesine me te vogel.kur mbizotron kjo gje atehere gjithcka do lulezoje se shpejti ..nga larg te flasesh ne tel cdo dit ne mengjes e ne darke .tashme ka dal edhe interneti dhe ndihesh krejt afer.sepse e ardhmja vjen shpejt.un personalisht kam 4 vite me te dhe kemi qene vetem femije kur ai me donte dhe sakrifikoj cdo gje per mua atehere edhe un tashme per te.rrethanat kane qene shume te keqija midis dy familjeve pasi smundeshim te takoheshim.etj por dashuria e madhe na doli ne pah.tashme jemi shume te lumtur.duhet vetem durim se kur te kalon nganjehere truri smendon me gjate veq te vdesesh.kshu beme edhe ne por ZOTI na ndihmoj pas sa kohesh...ja vlen qe cke me te te presesh.por edhe te shkosh ta shohesh.e te rrish me te,pse jo edhe dhurata njeri tjetrit.qe femije kemi menduar per shtepine e te gjitha ai puno e blej cdo gje per mua ishim femije e kshu vazhdoj..tashme familjet tona jane krenare per ne te dy.ishim si moter e vella te pa ndare per cdo gje bashke..qofte edhe kur donim te blenim edhe ushqimet per shtepi tinzash ashtu dilnim e perseri bashk.per festa cdo gje...eshte mjaft bukur se harroj kurr kur me mbante qantat deri afer shtepise se mos lodhesha ..pra kur behesh 1 asgje ste ndan

Pasioni për shkencën Maska e Nolird
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    Citim Postuar më parë nga Borix
    E ardhmja behet e tashme shume shpejte. Duhet menduar medoemos.
    Ashtu sic tha Borix, duhet menduar medoemos.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga JM
    se pari pershndetje!!!!!!!un jam ne nje pozicion te tille dhe ja vlen per nje person qe jep jeten per ty dhe qe gjithmone eshte munduar te te beje te lumtur.po te them te drejten sakrificat e bejne me te madhe dashurine.dhe me te bukur..por gjithmone kur ke kohe qe e njeh dhe kur i tregon njeri tjetrit cdo gje edhe imtesine me te vogel.kur mbizotron kjo gje atehere gjithcka do lulezoje se shpejti ..nga larg te flasesh ne tel cdo dit ne mengjes e ne darke .tashme ka dal edhe interneti dhe ndihesh krejt afer.sepse e ardhmja vjen shpejt.un personalisht kam 4 vite me te dhe kemi qene vetem femije kur ai me donte dhe sakrifikoj cdo gje per mua atehere edhe un tashme per te.rrethanat kane qene shume te keqija midis dy familjeve pasi smundeshim te takoheshim.etj por dashuria e madhe na doli ne pah.tashme jemi shume te lumtur.duhet vetem durim se kur te kalon nganjehere truri smendon me gjate veq te vdesesh.kshu beme edhe ne por ZOTI na ndihmoj pas sa kohesh...ja vlen qe cke me te te presesh.por edhe te shkosh ta shohesh.e te rrish me te,pse jo edhe dhurata njeri tjetrit.qe femije kemi menduar per shtepine e te gjitha ai puno e blej cdo gje per mua ishim femije e kshu vazhdoj..tashme familjet tona jane krenare per ne te dy.ishim si moter e vella te pa ndare per cdo gje bashke..qofte edhe kur donim te blenim edhe ushqimet per shtepi tinzash ashtu dilnim e perseri bashk.per festa cdo gje...eshte mjaft bukur se harroj kurr kur me mbante qantat deri afer shtepise se mos lodhesha ..pra kur behesh 1 asgje ste ndan
    me behet qefi per ju sinqerisht qe keni aritur ketu ku jeni dhe pse pritja u ka munduar gjate.Te kjo qe ke shkruajtur ketu gjej shum pergjigje dhe une ne pozicionin qe jam.
    Te pershendes dhe uroj lumturi
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga JM

me behet qejfi qe lexoj nje postim te tille !!! ju pergezoj qe jeni mire me njeri tjetrin edhe qe duheni kaq shume !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga SaS
    ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ??? apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???
    ja vlen,,,,,,,e ardhmja eshte shume e rendesishme,,,,,,,,,,,,,,,,,i duruari i fituari.............. pas 3-4 vjetesh do kesh personin qe dashuron prane dhe nje te ardhme me te mire. keshu qe ja vlen
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Te presesh te realizohet ajo kur ti dikur e enderroje dhe vazhdon te enderrosh ja vlen ta presesh. Me Mir Fol me heshtjen SaS aty e ke pergjigjen e sakte..

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879

Smile

ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ??? apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???
    EDHE KJO BEN VAKI
    SEPSE KJO JET ESHT SHUM E VESHTIRE

PO NESE I DASHURI MUND TE SAKRIFIKOJE,LE TE SHKOJE EDHE AI NE VENDI KU STUDION E DASHURA.

PSH. KAM NJE SHOQE QE ERDHI NGA SELANIKU NE ATHINE PER STUDIME TE LARTA DHE I DASHURI QE TE MOS E HUMBTE SE E DESHTE ME GJITH MEND ERDHI ME GJITH FAMILJEN NE ATHINE.PASI AJO MBAROI STUDIMET E U KTHYE PRAP NE SELANIK EDHE AI VAJTI PAS SAJ.KESAJ I THEM DASHURI ME SAKRIFICE E DASHURI TE VERTETE UNE.

E U MARTUAN SIGURISHT.

JU UROJ TE GJITHEVE TE KENI NJE HAPPY END SI KY.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    jetoje jeten sa ke mundesi
    Ndryshuar për herë të fundit nga mario_kingu : 12-07-2007 më 13:32
    Partizoni

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Mendoj qe ia vlen te sakrifikosh per nje njeri por ama nuk ia vlen kur nje persona pret aq vite dhe ne fund ajo lidhje nuk funksionon dhe ndahet. Un pa njohur ate person shume mire s'do sakrifokoja...
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983

Unë nuk të jap asnjë këshillë,veçse do tregoj një histori të vogël që ka ndodhur.Në qofsh i zoti merre përgjigjen e kuptoje vetë.
    Zona e Oparit të Korçës,kanë qënë ustallarë,murator brez pas brezi.Ata e gjurmonin punën atje ku ishte dhe shetisnin gjith Shqipërinë.Bëheshin 5-6 veta bashkë dhe krijonin ca brigada të vogla mjeshtërish.Kur merrnin ndonjë dor parash nga i zoti i shtëpisë,i dërgonin ato në fshat,pran familjes me një person nga grupi,kujt t'i binte radha.Njëri nga këta ishte djal i vetëm dhe ishte martuar rishtas.Kishte nja 5-6 muaj pa shkuar në shtëpi.Kur dërgoi paratë me shokun,plus porosive të tjera,apo ndonjë ndërresë që merrnin me vete,gruaja e tij i dha një letër dhe e porositi t'ja jepte në dorë burrit të saj.
    Në letër i shkruante;

O i zi,o i uruar!
    Hardhija të është tërbuar.
    Ara u bë për të lëruar.
    Di vish ta punosh vetë?
    Apo ta jap në një të tretë?

Sa e lexojë djali,hodhi pallton në krah dhe u bë erë,andej nga kish ardhur.
    ---Pacim---
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ali Baba Tepele : 19-07-2007 më 08:46

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gabriel Garcia Markez
    Nga ALBA në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-04-2014, 19:59
  2. Vajza e infektuar me SIDA : Dy te dashurit e mi ishin politikane
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 24-08-2010, 21:40
  3. Evliatë – të dashurit e Allahut xh.sh.
    Nga prizrenasi_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 08:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •