Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 53
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

Të jetosh larg të dashurit për hir të karrierës?

ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ??? apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 16-04-2007 më 07:46
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    E ardhmja behet e tashme shume shpejte. Duhet menduar medoemos.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga SaS
    ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ???apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???

Mendoj se te jetosh te sotmen pa e vrar mendjen per te ardhmen se jeta esht shume e shkurter ........

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    ia vlen te jetosh per nje kohe te gjate si psh 3-4 vjet larg personit qe do per te pasur nje te ardhme me te mire ??? apo duhet te jetojme te sotmen pa e vrare mendjen per te ardhmen ???
    Njerezit ndryshojne o SaS.Vallai veshtire e kemi te rrime me dike 3-4 vjete duke e pasur afer,duke ndjekur evolucionin e nj-tj,pra duke u rritur bashke ne lidhjen,imagjino ato qe jane larg,qe ndryshojne ne drejtime te ndryshme...ehh,mbas tere kesaj kohe njeriu ka krijuar aq iluzione saqe ne fund fare s'arrin te njohesh me njeriun qe ke perkrah.Nganjehere me mire te hash per sot pa e menduar te nesermen sesa te rrish me bark thate sot ngaqe shpreson qe brenda x-diteve do hash mish,e kur arrin dita vete kupton qe s'te shijon me ai lloje mishi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 16-04-2007 më 10:21
    Kam vetem nje limit: qiellin!

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Te presesh 3-4 vjet per dike qe ke e ke larg, JO pa e patur njohur me pare.

Dmth ne rast se kemi qene bashke me pare nga afer per nje kohe te gjate, athere po do e prisja sepse do kisha arritur t'a njoh mire njeriun me te cilin kam te bej, por ne rast tjeter, nuk mendoj se do prisja aq gjate, sepse larg syrit larg zemres thone, dhe 3-4 vjet jane me se mjaftushem qe njerezit te ndryshojne apo te gjejne dike tjeter afer tyre, sepse cdo njeri ka nevoje per ngrohtesi e mbeshtetje nga afer.

E pastaj sic tha dhe Blue sky, njerezit ndryshojne, dhe pas 3-4 vitesh personi mund te mos jete me ai/ajo qe ti ke njohur (ose ke menduar se ke njohur). Te gjitha keto cojne ne zhgenjim.

Qe te jetosh te sotmen e te mos mendosh per te ardhmen eshte sikur te hidhesh nga lartesi pa parashute ... ne fund do vritesh.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Te sakrifikosh eshte dicka e madhe dhe e veshtire.Por nqs sakrifikon per nje te ardhme me te mire,ja vlen pse jo !

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Teme shume interesante SAS

Sigurisht qe ja vlen te jetosh kaq vite larg nje personi,sigurisht qe dashuria eshte shume e forte dhe nuk ka kufinj,sigurisht qe fillimi eshte i bukur dhe i pasionuar,sigurisht qe endrrat dhe planet per te ardhmen jane te shumta!!!!
    Jeto te sotmen dhe vrite mendjen dhe per te ardhmen....
    Nje keshille do jepja une...;ndoshta e kam dhe gabim....
    Nqs do dike qe eshte larg,mundohu ti afrohesh dhe ta duash nga afer,ti flasesh nga afer,te enderrosh ne krahet e saj aty afer........Largesia vret dashurine....largesia eshte xheloze dhe e pabese....largesia eshte shume e keqe,mos te them qe ne kete rast quhet edhe armiku i saj!!!!

respekte
    "Carpe Diem"

human Maska e LAINA
    Anëtarësuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Interesante. Une jam duke e jetuar nje situate te tille, dhe mendoj se nevojitet vertet shume vullnet nga te dyja palet qe te mund ta mbash ne kembe nje raport ne distance. Eshte vertet shume e veshtire, megjithate varet se c`do te thote per ty ky raport dhe sa ke investuar per te. Varet se cfare pret nga ky raport dhe cfare pretendon nga vetja. Nuk ka receta fikse mendoj, cdo rast eshte i vecante.
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Te presesh 3-4 vjet dhe te jetosh larg personit te zemres eshte gjeja me torturuese per nje cift.. Por ja qe jeta nuk eshte e lehte dhe duhet menduar per te ardhmen.. Sakrifica eshte pjes e dashurise se sinqerte
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    paske ra m,hall mo SAS
    Pse torturon veten me keto pyetje njere
    pyet 7 a 8 e boj si di vet mo
    Nese do doje mendimin tim per kete pyetjen tate
    do te thosha vetem kaq:,,,,pyet vetem vetveten, ne heshtje do maresh dhe pergjigjen.Vetem zeri i brendshem do te thote vertet ja vlen apo jo te presesh .
    te pershendes
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gabriel Garcia Markez
    Nga ALBA në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-04-2014, 19:59
  2. Vajza e infektuar me SIDA : Dy te dashurit e mi ishin politikane
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 24-08-2010, 21:40
  3. Evliatë – të dashurit e Allahut xh.sh.
    Nga prizrenasi_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 08:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •