Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    ► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Ballakum.

E para: Ti nuk e ke shprehur se ne c'fare menyre e ke perdorur ate shprehje dhe nuk ka ndonje gje aty qe duhet ta kapesh sic thua ti.

E dyta: Ajo metafore qe thua ti,te jesh i bindur qe tek disa nuk ekziston si metafore por si dicka reale dhe qe e perjetojne c'do dite.

Duke u bazuar aty,shpreha dhe mendimin tim ne lidhje me temen.

Gjithe te mirat.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Po BABE ashtu eshte ,por politikanet tane e kane lekuren shuall dhe nuk duan te kuptojne qe ky popull booll ka vuajtur.Ka shprehje me te qarte se votimi i fundit sa perqind e shqiptareve votuan?Kam pershtypjen qe ne votimet e tjera do te dalin vetem familjaret e kandidateve.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Vdekjen, sado keq te isha, nuk do e pranoja kurre..

Jeta eshte dhurata qe Zoti me ka bere mua, ndersa menyra se si do e jetoj une eshte dhurata qe un do i bej Zotit..

Sado keq te isha, do perpiqesha te luftoja deri ne fund per te drejtat e mia, ashtu dhe per te dale nga kriza ku do te isha..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    Te rrosh apo te Vdesesh ,ēmendim keni ne kete jete qe po jetojme Papunsia Mbizoteron dhe varferia Gjithashtu. Ka njerez qe vuajn per Buken e Gojes , Por ka Dhe deputete qe tallen me Postet e tyre ne Qeveri , {Shtet ska me nje fjal} . Nqs : Ato do mendonin Per vendin Tone Do te ishte nje ndimes per kete Popullsi te zymte nga Papunsia dhe Varferia njekonsisht.

Mendimin tuaj per kete Tem ??
    Ca ban ree Hamleti i Elbasonit se na zhyte ne te thella...e di se c'fare shef Tanku
    ne Shqiperi Ballakum byrazeri?....shef nje tranzicon pa fund i cili nuk perfundon nese vete sovrani,nuk i therret mendjes,sovrani duhet ta kete te qarte ate qe kerkon...c'fare kerkojme miku im?!...a kemi bere aq sa duhet per nje jete me te mire brenda trojeve tona?!...a punojme aq sa duhet, Ballakum?!....a angazhohemi
    ne si popull ne maksimum per te arritur nje mireqenie pamvaresisht problemeve
    qe mund te hasim?!...kam pare shume njerez me vullnet te cilet kane punuar dhe kane ndertuar nje jete te admirueshme ketu,ne Shqiperi"...ti do te thuash se kane qene me fat...une te them se fati nuk ka te beje aspak...kane qene njerez me iniciative dhe mbi te gjitha,kane qene njerez qe e kane dashur punen..
    Une nuk kam perse ta vendos veten perpara dilemave te tilla Babe,as ne menyre metaforike,e as ne menyre te drejtperdrejte...duhet te shfrytezojme ato mundesi qe kemi,sado te pakta qofshin..nje mundesi,mbetet gjithmone nje mundesi...dhe mundesite egzistojne miku im.. une bej nje pune dhe shperblehem per ate pune qe bej....ti do te me thuash qe marr pak!...une te them se marr per aq sa punoj..
    nese do te punoja me shume, atehere do te merrja me shume...a ka vend per permiresime?...sigurisht qe ka"...por permiresimet vine duke i kerkuar dhe jo thjesht duke u ankuar...nese do ta kalojme tere diten neper kafenera...nese do te presim qe ndryshimi te na vije nga qielli(europa)...atehere e meritojme varferine"...nuk kemi perse te kerkojme meshire Ballakum"...nuk jemi per tu meshiruar"...qeverritaret bejne ato qe bejne sepse jemi ne qe i lejojme...iku koha e militantizmave...vertet ta jap voten time,por nese e perdhos kete vote,ashtu si ta dhashe,ashtu ta marr perseri...kjo lloj praktike duhet te qartesohet ne mendjet tona...mund ti ndeshkojme ata politikane qe luajne me te ardhmen tone...duhet ti ndeshkojme"...mendoj se kemi ne dore ta bejme,duke denoncuar abuzimet neper administrata...duke protestuar neper sheshe, njesoj sic benim dikur per te kerkuar votat e njeres apo te tjetres pale...a doli njeri ne shesh per te kerkuar energji elektrike?!..askush!...perse?!...te thuash qe u lodhen nga mitingjet,nuk e thua dot pasi per mbylljen e fushates elektorale,u mbushen plot te dyja sheshet e Tiranes...atehere perse ndodh kjo...a thua, ata politikane e meritojne qe ne ti perkrahim?!....aspak!!!!....atehere le te heqim dore nje here e mire nga keto idiotesira...le te kerkojme me te miren per veten...le te kerkojme me te miren per Shqiperine...le te perpiqemi te punojme sadopak edhe nese keto pune nuk na ofrojne ate qe duam...si eshte me mire?..te punojme dhe te marrim pak apo te mos punojme fare?!

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Nuk ka jete pa mundim e vuajtje se jeta nuk te serviret e gatshme...nuk eshte zgjidhje te vdesesh edhe pse kjo jete keto na ofroi...do mundohem ta jetoj jeten sic me vjen se per te ndryshuar nuk e ndryshojme dot...nuk do zgjidhja kurr vdekjen per te shpetuar nga keto probleme qe te nxjerr jeta ka shume alternativa te tjera....perballimi eshte kryesorja.

Sa per shtetin...le te luajn si te duan se kjo bote eshte me rrota edhe do ju vi edhe atyre dita qe te vuajne si pothuajse te gjithe shqiptaret.

Ky eshte mendimi ime!
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Albanez : E dyta: Ajo metafore qe thua ti,te jesh i bindur qe tek disa nuk ekziston si metafore por si dicka reale dhe qe e perjetojne c'do dite.

Po ngaqe perjetohet cdo dite dhe Un prandaj e hapa kete tem meqe, ti dhe mendimin tende e ke marr shum mbrapsh ate qe kam shkruajtur sja paske kap cepin fjales ne peshen e vet qe ka ajo.
    Albanez , meqe dike se cndoth ne realitet fol ato qe di jo kot e me kote, se i hap rruge te tjerve mbas teje qe te shkruajn kumbulla.

Respekt

Shoku tanku : "...nuk kemi perse te kerkojme meshire Ballakum"

Normal shoku tanku ti dhe un Apo disa te tjer qe sja kan nevojen per mbeshtetje nga Shteti , nomral qe sduan meshiren e askujt.

Byrazero , por ka te tjere qe duan nje mbeshtetje nga dikushi por se kush o ai dikushi spo gjendet akoma. Shoku tanku Respekte per ty qe e paske kuptu njeher thelbin e Temes

ajzberg : Po BABE ashtu eshte ,por politikanet tane e kane lekuren shuall dhe nuk duan te kuptojne qe ky popull booll ka vuajtur.Ka shprehje me te qarte se votimi i fundit sa perqind e shqiptareve votuan?Kam pershtypjen qe ne votimet e tjera do te dalin vetem familjaret e kandidateve.
    Po ajzberg ke shum te drejte ajo qe thua ti munde te ndodhe dhe shum shpejt ne kete vend keshtu siē ngjarjet po rrjedhin ne Shqiperi ka shum Mundesi qe Familjaret e kandidateve te votojne pa shumicen e Popullit Shqiptar, dhe shpresoj qe te ndoth sa me shpejt tjet e mundur.

Respekte ajzberg.

PS: I Lutem ca antarve te tjer qe kete tem mos ta Shperderojn me biseda qe si kan vendin ketu, Lexoni mire me larte kapeni icik ate thelbi e temes qe kam citu me larte.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    sa pa lidhje kjo pyetje, mjer ai qe e ka shkruar....
    Po te kisha zotesi ketu, menjehere do e kisha mbyllur kete tem te kobshme, pa njerzore....

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Asnjeher sme shkon mendja te vdes ne cfardo situate te isha vdekjen time nuk e caktoj une dhe skam te drejten ta caktoj ate e cakton zoti fuqiplot...

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,977
    Njeriu duhet tė jetoj nė ēdo situatė. I vetėdijshėm pėrse jeton!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi
    sa pa lidhje kjo pyetje, mjer ai qe e ka shkruar....
    Po te kisha zotesi ketu, menjehere do e kisha mbyllur kete tem te kobshme, pa njerzore....

kreksi na mer se sje vetem ti ktu ne forum ik ruj pulat ane .Pergjigju temes per ate qe eshte hap mos dil nga tema .
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ndjenja tė pa lexuara
    Nga Era1 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 663
    Postimi i Fundit: 19-05-2012, 08:16
  2. Paul Eluard
    Nga Niagara nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-01-2011, 01:18
  3. Te vdesesh per Filozofine:
    Nga Kryeplaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-04-2006, 07:51
  4. Te biesh ne dashuri me diturine! (Fjale te cmuara)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 15:42
  5. Tė vdesesh nė Shqipėri, ėshtė vetėm humbje kohe
    Nga ALBA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-10-2003, 23:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •