Me Mire Te Vdesesh,por Pa Dhimbje.
Me Mire Te Vdesesh,por Pa Dhimbje.
te jetosh jeten ashtu si ta ka dhene zoti dhe pse me vuajtje nje here vjen ne kete bote .
ta vazhdosh jeten duke u munu per ma mire.pastaj e fundit fare,po ste heci jeta futi nje te pime per qef dhe ja u zgjidh muhabeti.
te na rrojn elbasanllit dhe te gjith shqiptaret e varfer!!!
ZEMRA IME
ELBASANI
Sado e veshtire, jeta eshte e imja, nje dhurate per mua dhe me takon t'a jetoj ashtu sic vjen dhe ashtu sic e bej une, me te mirat e te keqiat e saj.
Cdo gje ka bukurine e saj, dhe nje jete vetem me gezime e lumturi nuk mendoj se do ishte shume terheqese per njerezit, do merziteshim shpejt me te, prandaj dhe ka variacion.
Pra per mua, as qe e ve ne diskutim qe do jetoja jeten ne menyren me te mire qe mundem.
Babe ,uf e buf bejne te gjithe si ata qe kane si ata qe s kane.Ndersa jeten do ta jetosh si te kesh si te mos kesh .Ske ci ben keshtu jemi programuar ose me mire me than kur u ndane keto na rane.Sigurisht qe nuk jam dakort me plerat qe na kane qeverisur .
Mir E the.ajzberg : Sigurisht qe nuk jam dakort me plerat qe na kane qeverisur .
ktu doja me dal qe skemi as mendohet ndonjeher te kemi Qeveri, Se te kishte do te ndihesh Dora qeverise perreth Shoqeris .
PS: po faj ka vet Populli qe nuk bashkohet me njeri tjetrin e ta kthej kete qeverisje ne hic qe te shpetoje nje her e mire nga kjo Katastrrof qe ka Pushtuar Shqiperine me kohe, Emigranteve Shqiptar I Plaset PASAPORTA ne fytyre ne shtetet e tjera vec nga kjo gje qe Shteti i Shqiperise nuk Ekzistone.
Respekt .
Te "vdesesh" eshte gjeja e fundit qe duhet te te shkoje ne mend.
Distancime ka ne te gjithe boten jo veten ne shqiperi por prape se prape nuk duhet te arrish der aty sa te mendosh se duke vdekur do jete me mire.Ka te varfer dhe ka lypsare por ama po e pate deshire te punosh ka pune.Kur kerkon edhe gjen.
ehuu ca thua ti, po cdo njeri e di vet punen e tij ske pse i meson ti te rrojn apo te mos rrojn. edhe populli vet ka faj as te mos e kesh dyshim per kete, shof qe shum te rinj te reja martohen madje bejn dhe femij pa patur asnje baz ekonomike per fmailjet e tre, pa u garantuar nje te ardhme te shkelqyer femijve, ne vend qe te punojn si brenda vendit apo jasht per te permirsuar jetene tyre. ca te them un prandaj thash qe cdo njeri e di vet punen e tij. varferia egziston kudo
''Te rrosh apo te Vdesesh''Postuar mė parė nga AlbaneZ
Albanezo , Asht thjesht nje Metafor qe kam perdore Jo qe do vdes dikush nga varferia
PS: te dija ma te kapshem ne mendime e siper![]()
Sikur ta dija se do te ndodhte ne te vertet ajo qe do deshiroja, nuk do nguroja ta shprehja ....duke ditur se do ndodhte dhe i qen i lumtur ne pritjen e saj....por nga qe eshte e kot sepse dihet qe nukndodh, me mire nuk po e them se cfare eshte me mire....
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
Krijoni Kontakt