Ne dallim me sezonin e kaluar ne kampionatin spanjoll ka disa persime ne referim siduket referet jan permisuar sado pak
Ne dallim me sezonin e kaluar ne kampionatin spanjoll ka disa persime ne referim siduket referet jan permisuar sado pak
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Une them Shqiperia. Arsyja eshte se ne Shqiperi, ashtu si ne Kosove, po gaboj referi e henger ni gomar dajak, keshtu qe mundohen as edhe nje gabim te mos e bejn![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Me "mire" arbitrohet ne Shqiperi, gjate ndeshjeve kur luan Sk Tirana...
....dhe ne Itali gjate ndeshjeve kur luan Juventusi (te pakten deri kur ishte Moxhi).
DINAMO KAMPIONE
kur thuhet qe referimi me korrekt eshte ne ligen angleze , mua me vjen ta plas se qeshurit.
sesi mund te jene referimet ne kete lige te sakta,kur referee-te jane aq trapa , sa qe bejne traplliqe nga me te ndryshmet cdo jave. sesa te mire jane arbitrat angleze , ne e shohim kete gje ne arenen nderkombetare , kur ata gjithmone kane treguar dobesi ne arbitrim.
pavaresisht qe seria A ka fituar nje fare imazhi te keq per shkak te korrupsione te bera vitet e fundit e ne fillimet e viteve 80 , kampionati italian ka referimet me te mira se cilado lige tjeter e botes. kampionati italian ka nxjerr arbitrat me te mire te 30 vjecarit te fundit , kur keta arbitra perbejne shumicen e stafit , i cili krijon e modifikon ligjet e fushes.
seria A ka referimin me te sakte sepse arbitrat jane me profesionista.
Roberto Roseti, arbitri më i mirë në botë për 2008-ën
Roberto Roseti konsiderohet arbitri më i mirë në botë. Ky është klasifikimi i publikuar nga instituti ndërkombëtar i historisë dhe statistikave të futbollit, që ka renditur në vendin e parë për vitin 2008, gjyqtarin italian. Rozeti ka lënë pas kolegët Ljubosh Mishel dhe Frenk De Blekere. Hera e fundit që një arbitër italian votohet si më i miri në botë ishte viti 2003, kur Kolina u nderua me këtë çmim për të gjashtën herë radhazi.
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Krijoni Kontakt