GERTI ALBANIAN
Anetar i ri
(3/2/01 10:21:21 pm)
Reply Re: dashuri ne distance
--------------------------------------------------------------------------------
DASHURIA ne distance eshte fallso , kot sa per me thene qe kam nje te dashur larg, se jo per gjo, se ajo dihet qe do kesh dhe ndonje te dashur afer hajt shnet...
Anonime
filozofe
(3/3/01 12:45:00 am)
Reply
--------------------------------------------------------------------------------
Ti vazhdon mentalisht te dashurosh ne distance vetem per aq kohe sa s'ke rene ende ne dashuri me dike prane teje...sepse ne momentin qe ti 'bie' me kete te fundit, dashuria ne distance ka mbaruar...apo ideja e saj.
brari
Anetar i respektuar
(3/5/01 8:46:53 am)
Reply JP78-es
o JP78 e sdi cfar numrasht tjera ke.Ato pyetjet e "mencura" "kapmatese" beja motres ose motrave ose mamit tend.Thuaj cbere o mama kur babi shkonte ne zbor?
Kur mamaja te thot qe nuk e ka dredhur ti si i mencur nxirri faktet me qe je zbulus.
(ne lidhje me nji pyetje qe ben ky karafil njeres ketu)
ELEKTRONI
Anetar i ri
(3/5/01 11:04:30 am)
Reply O Brariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........lol
Hahahahahahaa!!!
Po c'ke o burre i dheut me mamate ti? Leri rehat ne hallet e veta. pastaj sa per zborr me sa duket andej nga ana jot paskan qene te dy ne te njejten kohe ne zborr prandaj nuk e kane pas shume problem.
Ca tersi qe edhe ne ne kete kohe nuk kemi zborr
si gjithmone UNA
bruna82
Diskutant i rregjistruar
(3/6/01 10:47:00 am)
Ai qe nuk e ka provuar nuk e beson,por nese e ndjen me te vertete partnerin/parteneren distanca nuk meret parasysh fare dhe nese komunikon shpesh nuk ka asnje problem e them kete se po e jetoj vete sepse kam 6-7 muaj qe jam larg dhe akoma e me shume te shtohet dashuria NESE E DASHURON ME TE VERTET OSE SI I THONE E NDJEN ME SHPIRT
80moonlightssimpatike
Diskutant i rregjistruar
(3/7/01 12:38:48 am)
Distance sucks big time! Por ama Dashuria (ajo e forta qe te ben te ndihesh 1000 here me e lumtur se ne fantazite private me magjepse), te jepka goxha fuqi!!!!! Mire do ishte qe nese dashuria eshte me verte e forte, pervec komunikimit, besimit te njeri-tjetri, te dashuruarit te kene qellime te qarta per te ardhmen. Patjeter qe nese dashuria merret si loje qe ne fillim, largesia nuk do influencoje tjeter vec per ta zbehur ate "lidhje". Nese nga ana tjeter 'you have a goal,something to look forward to'(s'po flas per deri ne martese, por ndoshta nje takim i planifikuar),...eshte me e lehte te shohesh anet pozitive lidhur me te ardhmen. Ne kohet e sotme besoj eshte paksa me 'komode' mbajtja e lidhjes ne distance. Disatanca ime personale eshte aq 'jo e larget'. Mund te shihemi me shume se njehere ne vit (m.gj.se duken sikur kane kaluar shekuj nga takimi ne takim). Dashuria e vetete po te trokiti ne dere, mireprite e mbaje me gjithe te mirat (pse jo dhe me sakrificen e te qenurit larg), sepse do te te behet "mik" aq i mire sa shperblimi qe merr prej dashurise do jete baraz me 0 me ndjenjen e distances (qe te ha shpirtin)! Bota, thone, eshte e vogel....gjithnje qellimi i njejte per te dyja palet e ben pritjen te ike shpejt. Pastaj kush tha qe cdo e mire nuk e ka nje klicke me vete? Dashuria nuk eshte e lehte, aq me teper kur te dashurit jane larg. Por, mos ia vini te gjith fajin asaj!...~~***~~LOVE doesn't make the world go around. Love is what makes the ride worthwhile (Franklin P. Jones)~~***~~
bye, bye now, dhe ua ndricofte udhen heneza gjate nates!
NITroshi969
Diskutant i rregjistruar
(3/22/01 9:09:47 am)
Reply Dashuri apo instikt
A ekziston dashuria, apo eshte instikti ai qe na ben te besojme ne nje gje te tille? A mund te vazhdoje nje lidhje dashurie nese te dashuruarit nderpresin kontaktet seksuale ose partneret nuk gjejne kenaqesine seksuale te njeri tjetri?
Per mua them se atehere cdo gje ka marre fund. Kjo me ben te besoj se instikti eshte thelbesor the udheheqes i ndjenjes. Nje libido (uri seksuale ) e udheheq partnerin e pakenaqur drejt nje tjeter aventure qe ne qofte e suksesshme do te thote vdekje e se pares. Larg syrit larg prekjes larg zemres.
hahahaha
Nje pallim i shumefisht kujtohet me lehte se nje ligjerat e lemuar , apo se nje tufe me lule.Kjo eshte mese e vertet dhe jane ato qe ne kerkojme te gjejme ne skajet e erreta te subkoshiences apo te fantazise sone te ndyre. "UJKU PLAK E PI BUCEN ME CIBUK" ka thene njehere nje miku im.
brari
Deputet
(3/22/01 3:43:14 pm)
Reply Re: Dashuria ne distance
Korcarja ka dhen nji formul.
Edhe un po jap nji per humor pak.
PUSHTET SOVIETIK + ELEKTRIFIKIM = KOMUNIZEM
Lenini thon e ka then..
Mos e nenvlehtesoni dashurin ne distanc.mos e perbuzni,mos e injoroni..
Pyesni ata qe e kan provuar.ose jan ne ate prov.
Interneti kjo mrekulli ne duart e gjeneratave te sotme sic po ben revolucion ne fushat e ndryshme te aktivitetit njerzor po ben dhe nji revolucion dhe ne fushat shpirterore.
Shpirtrat e njerzve mund te takohen ne forma e rrethana te cuditshmme pra ska vend per injorim,per akullsi.
Dashuria nuk esht vetem "Sexy" ..(Ne sex duhet pa tjeter qe te kontaktojne fizikisht-mekanikisht 4 pal shal me ose pa lesh me njera tjetren).
Dashuria esht dicka me e lart me "sublime"..
Une i besoj dashuris qe mund te lind, mund te mbahet gjall ne distanc dhe qe mund te konkretizohet.
Ne se diku ka deshtuar jan faktor "material" ose Kualitet i dobet njerzor i njeres ose tjeres pale.
tung shoqeria ....tung-tungjatjeta
Engjell sic jam vet
Diskutant i rregjistruar
(4/1/01 11:30:29 pm)
Reply Re: Dashuria ne distance
Kam idene qe shume nga ju po e mrni dashurine si te mirfillte. Dashuria eksiston dhr kaq. PO keni ndaluar te pyesni pse? Nuk eshte e thjeshte te thuash "te dua". Dashuria nuk eshte nje nga ato ndjenjat qe nuk "vijne" dhe s ke cju ben. Duhet te kesh nje arsye te dashurosh. Nje nga arsyet kryesore eshte qe ate njerii ta ndjesh afer gjithmone.
...
Une qaj, ti qesh
dhe te dua...
une flas, ti hesht
dhe te dua...
une mbyll syte, ti shikon
dhe te dua...
une urej, ti adhuron
dhe te dua...
une gaboj, ti meson
dhe te dua...
une vdes, ti mbijeton
dhe te dua...
une ne toke. ti fluturon
dhe te dua...
une prek, ti mendon
dhe te dua...
Une kerkoj, ti dhuron
dhe te dua...
une te dua, ti mungon
TE KAM DASHUR...
( G&A&G KOrce 1998.)
MENDOJ SE "DASHURIA NE DIASTANCE" ESHTE VETEM NJE EMER TJETER PER "NOSTALGJI"...
p.s. kjo sigurisht vlen vetem per ata qe mendojne te largohen per shume kohe, jo vetem per nja dy dite.
e.s.j.v
Krijoni Kontakt