Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    GERTI ALBANIAN
    Anetar i ri
    (3/2/01 10:21:21 pm)
    Reply Re: dashuri ne distance
    --------------------------------------------------------------------------------
    DASHURIA ne distance eshte fallso , kot sa per me thene qe kam nje te dashur larg, se jo per gjo, se ajo dihet qe do kesh dhe ndonje te dashur afer hajt shnet...

Anonime
    filozofe
    (3/3/01 12:45:00 am)
    Reply
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ti vazhdon mentalisht te dashurosh ne distance vetem per aq kohe sa s'ke rene ende ne dashuri me dike prane teje...sepse ne momentin qe ti 'bie' me kete te fundit, dashuria ne distance ka mbaruar...apo ideja e saj.

brari
    Anetar i respektuar
    (3/5/01 8:46:53 am)
    Reply JP78-es

o JP78 e sdi cfar numrasht tjera ke.Ato pyetjet e "mencura" "kapmatese" beja motres ose motrave ose mamit tend.Thuaj cbere o mama kur babi shkonte ne zbor?
    Kur mamaja te thot qe nuk e ka dredhur ti si i mencur nxirri faktet me qe je zbulus.
    (ne lidhje me nji pyetje qe ben ky karafil njeres ketu)

ELEKTRONI
    Anetar i ri
    (3/5/01 11:04:30 am)
    Reply O Brariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........lol
    Hahahahahahaa!!!
    Po c'ke o burre i dheut me mamate ti? Leri rehat ne hallet e veta. pastaj sa per zborr me sa duket andej nga ana jot paskan qene te dy ne te njejten kohe ne zborr prandaj nuk e kane pas shume problem.
    Ca tersi qe edhe ne ne kete kohe nuk kemi zborr

si gjithmone UNA

bruna82
    Diskutant i rregjistruar
    (3/6/01 10:47:00 am)
    Ai qe nuk e ka provuar nuk e beson,por nese e ndjen me te vertete partnerin/parteneren distanca nuk meret parasysh fare dhe nese komunikon shpesh nuk ka asnje problem e them kete se po e jetoj vete sepse kam 6-7 muaj qe jam larg dhe akoma e me shume te shtohet dashuria NESE E DASHURON ME TE VERTET OSE SI I THONE E NDJEN ME SHPIRT

80moonlightssimpatike
    Diskutant i rregjistruar
    (3/7/01 12:38:48 am)
    Distance sucks big time! Por ama Dashuria (ajo e forta qe te ben te ndihesh 1000 here me e lumtur se ne fantazite private me magjepse), te jepka goxha fuqi!!!!! Mire do ishte qe nese dashuria eshte me verte e forte, pervec komunikimit, besimit te njeri-tjetri, te dashuruarit te kene qellime te qarta per te ardhmen. Patjeter qe nese dashuria merret si loje qe ne fillim, largesia nuk do influencoje tjeter vec per ta zbehur ate "lidhje". Nese nga ana tjeter 'you have a goal,something to look forward to'(s'po flas per deri ne martese, por ndoshta nje takim i planifikuar),...eshte me e lehte te shohesh anet pozitive lidhur me te ardhmen. Ne kohet e sotme besoj eshte paksa me 'komode' mbajtja e lidhjes ne distance. Disatanca ime personale eshte aq 'jo e larget'. Mund te shihemi me shume se njehere ne vit (m.gj.se duken sikur kane kaluar shekuj nga takimi ne takim). Dashuria e vetete po te trokiti ne dere, mireprite e mbaje me gjithe te mirat (pse jo dhe me sakrificen e te qenurit larg), sepse do te te behet "mik" aq i mire sa shperblimi qe merr prej dashurise do jete baraz me 0 me ndjenjen e distances (qe te ha shpirtin)! Bota, thone, eshte e vogel....gjithnje qellimi i njejte per te dyja palet e ben pritjen te ike shpejt. Pastaj kush tha qe cdo e mire nuk e ka nje klicke me vete? Dashuria nuk eshte e lehte, aq me teper kur te dashurit jane larg. Por, mos ia vini te gjith fajin asaj!...~~***~~LOVE doesn't make the world go around. Love is what makes the ride worthwhile (Franklin P. Jones)~~***~~
    bye, bye now, dhe ua ndricofte udhen heneza gjate nates!

NITroshi969
    Diskutant i rregjistruar
    (3/22/01 9:09:47 am)
    Reply Dashuri apo instikt
    A ekziston dashuria, apo eshte instikti ai qe na ben te besojme ne nje gje te tille? A mund te vazhdoje nje lidhje dashurie nese te dashuruarit nderpresin kontaktet seksuale ose partneret nuk gjejne kenaqesine seksuale te njeri tjetri?
    Per mua them se atehere cdo gje ka marre fund. Kjo me ben te besoj se instikti eshte thelbesor the udheheqes i ndjenjes. Nje libido (uri seksuale ) e udheheq partnerin e pakenaqur drejt nje tjeter aventure qe ne qofte e suksesshme do te thote vdekje e se pares. Larg syrit larg prekjes larg zemres.
    hahahaha
    Nje pallim i shumefisht kujtohet me lehte se nje ligjerat e lemuar , apo se nje tufe me lule.Kjo eshte mese e vertet dhe jane ato qe ne kerkojme te gjejme ne skajet e erreta te subkoshiences apo te fantazise sone te ndyre. "UJKU PLAK E PI BUCEN ME CIBUK" ka thene njehere nje miku im.

brari
    Deputet
    (3/22/01 3:43:14 pm)
    Reply Re: Dashuria ne distance

Korcarja ka dhen nji formul.
    Edhe un po jap nji per humor pak.

PUSHTET SOVIETIK + ELEKTRIFIKIM = KOMUNIZEM

Lenini thon e ka then..

Mos e nenvlehtesoni dashurin ne distanc.mos e perbuzni,mos e injoroni..
    Pyesni ata qe e kan provuar.ose jan ne ate prov.
    Interneti kjo mrekulli ne duart e gjeneratave te sotme sic po ben revolucion ne fushat e ndryshme te aktivitetit njerzor po ben dhe nji revolucion dhe ne fushat shpirterore.
    Shpirtrat e njerzve mund te takohen ne forma e rrethana te cuditshmme pra ska vend per injorim,per akullsi.
    Dashuria nuk esht vetem "Sexy" ..(Ne sex duhet pa tjeter qe te kontaktojne fizikisht-mekanikisht 4 pal shal me ose pa lesh me njera tjetren).
    Dashuria esht dicka me e lart me "sublime"..
    Une i besoj dashuris qe mund te lind, mund te mbahet gjall ne distanc dhe qe mund te konkretizohet.
    Ne se diku ka deshtuar jan faktor "material" ose Kualitet i dobet njerzor i njeres ose tjeres pale.

tung shoqeria ....tung-tungjatjeta

Engjell sic jam vet
    Diskutant i rregjistruar
    (4/1/01 11:30:29 pm)
    Reply Re: Dashuria ne distance
    Kam idene qe shume nga ju po e mrni dashurine si te mirfillte. Dashuria eksiston dhr kaq. PO keni ndaluar te pyesni pse? Nuk eshte e thjeshte te thuash "te dua". Dashuria nuk eshte nje nga ato ndjenjat qe nuk "vijne" dhe s ke cju ben. Duhet te kesh nje arsye te dashurosh. Nje nga arsyet kryesore eshte qe ate njerii ta ndjesh afer gjithmone.
    ...
    Une qaj, ti qesh
    dhe te dua...
    une flas, ti hesht
    dhe te dua...
    une mbyll syte, ti shikon
    dhe te dua...
    une urej, ti adhuron
    dhe te dua...
    une gaboj, ti meson
    dhe te dua...
    une vdes, ti mbijeton
    dhe te dua...
    une ne toke. ti fluturon
    dhe te dua...
    une prek, ti mendon
    dhe te dua...
    Une kerkoj, ti dhuron
    dhe te dua...
    une te dua, ti mungon
    TE KAM DASHUR...
    ( G&A&G KOrce 1998.)
    MENDOJ SE "DASHURIA NE DIASTANCE" ESHTE VETEM NJE EMER TJETER PER "NOSTALGJI"...
    p.s. kjo sigurisht vlen vetem per ata qe mendojne te largohen per shume kohe, jo vetem per nja dy dite.

e.s.j.v
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 09-09-2010 mė 05:28
    Imagjinata eshte me e rendesishme se sa njohuria
    Einstein

brari
    Deputet
    (4/3/01 9:59:31 pm)
    Reply elektronies
    ELektrone,lexo mire. Nuk kam gje "me mamate".

Elektrone, sa esht shpejtesia e drites??
    Thone qe esht shpejtesia me e madhe ne natyre,rreth 300 mij km ne sekond,fantastike ta mendosh.
    Po mire nji elektron gjithashtu leviz ne hapsiren brenda orbites vet duke u vertitur rreth berthames se atomit me shpejtesin 300 mij km ne sekond por gjithshtu ( thone, se kush e ka pare) elektroni leviz ose vertitet njekohesisht dhe rreth aksit te tije ..pra i bie qe kemi shpejtesi edhe mbi kufijt e Shpejtesise se drites.
    Cbehet keshtu..

Por esht nji shpejtesi qe ja kalon te gjithave, shpejtesia e "mendjes njerzore"..psh tani mund te mendojme per nji Yll ne Galaktiken e......po themi Flowersit..Mendimi im shkoj atje tani.Kurse Drita (jo drita ajo shitsja bulmetit)Vala elektromagnetike esht nisur per atje por i duhen disa muaj te shkoje te ylli qe thame.
    Po mendimi i te dashuruarve cfar shpejtesie ka...e pa imagjinushme...
    Elektrone desha te zihem me ty por mendja me tha ,me mir gri sallat pun "shkence" e mos bej shamata..lol.

Le fille
    Diskutant i rregjistruar
    (4/18/01 11:12:26 pm)
    Reply dashuria ne distance
    Te gjithe e kemi te lehte te gjykojme apo te mendojme po nuk e provuam vete,por doja vetem te thoja qe sado e madhe te jete dashuria per njeri-tjtrin nese kalojne nje vit dhe me shume ajo kthehet ne shoqeri me shume.Mendon vetem se ke nje njeri qe ke dashur me para qe you care about him ,por jo se ka mbetur dashuri mes jush,por e gjitha kthehet ne shoqeri dhe respekt,dihet nese e ke dashur perpara dhe u uroj qe te mos e provoni se do te binit shume dakort me pergjigjen time.Nje shprehje amerikane thote" Nese nuk arrin te duash ate qe ke larg ,duaj ate qe ke afer".Dhe kur kemi larg ate qe duam ,dihet se do te jete dikush tjeter afer nesh qe pelqejme ,vetem se nuk e pranojme ndoshta.
    Shendet!

monata
    Anetar i ri
    (5/23/01 9:52:05 am)
    Reply Re: Me leje ...
    per pyetjen e dyte, po te jap nje mendim timin.
    une mendoj qe ne dashuri, if quhet dashuri me kuptimin me te plote te kesaj fjale, ka rendesi lidhja shpirterore,si me miqesi ashtu edhe ne nje marredhenie dashurie.kur ti do nje person, e do, sepse ndjehesh mire, te jep kenaqesi shpirterore, te qeteson shpirtin, te mbeshtet mendimet, apo te kthjellon mendimet. une do te thoja po,per pyetjen tende, nqs ti i gjen te gjitha keto ne nje person, qe s'e ke takuar ndonjehere!
    me respekt mona

jola911
    Diskutant i rregjistruar
    (5/28/01 6:54:03 pm)
    HEY ALBANIAN ANGEL!
    KUPTOHET EDHE GJITHE TE TJEREVE!
    UNE SA E FILLOVA KETE BISEDE PO DI T'JU THEM GJITHASHTU
    NGA EKSPERIENCA PERSONALE QE LARG SYRIT LARTG ZEMRES NUK ESHTE E VERTETE.TE PAKTEN JO GJITHMONE.KA EDHE NJE SHPREHJE TJETER QE THOTE:
    DISTANCA PER DASHURINE ESHTE SI ERA PER ZJARRIN.SHUAN ZJARRIN E VOGEL DHE PERHAP TE
    MADHIN.PRANDAJ JU CUNA E GOCA QE NUK BESONI NE DASHURI ME DISTANCE E KENI GABIM.
    EDHE SA PER ATE QE THOTE SE GOCAT KUJTOJNE SE DUAN AS KJO S'ESHTE E VERTETE.
    AMA DI TE TE THEM QE NJE GOCE DO KUR E DI QE TI E DO.PO U LEKUND CUNI EDHE GOCA NE
    PERGJITHESI FILLON E HARRON.NEJSE,PERGJIGJJA KETU VARET EDHE NGA PERVOJA PERSONALE,PO
    UNE PER VETE BESOJ SE DISTANCA NUK ESHTE NDONJE GJE KUSH E DI SE CFARE KUR MENDON SE
    NJE DITE DO TE TAKOHESH SERISH.
    CIAO TE GJITHEVE...
    PS: NJE KESHILLE D'AMI,MOS U LIDHNI LARG SE VRET VETEN ME DUART E TUA.
    PO JUVE TE GJITHE ADOLESHENTE JENI MEQE RA FJALA?

nadia xxxxxx
    Diskutant i rregjistruar
    (6/11/01 10:20:23 am)
    Reply ah kjo dashuria ne distance!!!!!!!!!!!
    larg syve - larg zemres ne shumicen e rasteve eshte e vertete por ka dhe raste qe nuk shte e vertete. un nuk kam shume pervoje por per aq sa kam :nsq i shkruani njeri-tjetrit dhe flisni ne tel njesoj si kur ishit bashke ajo dashuri mund te jetoj akoma , por nqs nuk flisni ne tel ose nuk merreni vesh me njeri-tjetrin fare atehere ngelet vec te themi IKU EPILEPTIKU.
    hajt shnet anej.......
    Einstein

pantera77
    Diskutant i rregjistruar
    (7/2/01 4:18:50 pm)
    Reply Perseri mbi dashurine ne distance
    Cdo mendim ne kete forum me duket se varet shume nga eksperienca personale apo nga eksperienca e nje personi te aferm. Dashuria ne distance here funksionon e here jo, dhe arsyet e funksionimit apo mosfunksionimit nuk besoj se jane te njejta ne cdo rast. Pra eshte e veshtire te konkludosh ne kete teme.
    Sidoqofte, mendimi im personal eshte se varet shume nga dy te dashuruarit (nqs vertet jane te dashuruar). Nqs vertet e dashuron dike, dhe ai/ajo te dashuron me te njejten force, ka shume mundesi qe lidhja te jete e suksesshme, pavaresisht nga distanca.

pantera

rearea
    Diskutant i rregjistruar
    (8/5/01 7:27:39 am)
    "LARG SYVE ,LARG ZEMRES"
    ESHTE MESE E VERTETE KJO SHPREHJE
    JO PER GJE POR DHE AI QE E KA THENE KETE
    FJALE NUK E KA THENE KOT ME DUKET...

Thunderboy21
    Anetar i ri
    (8/5/01 3:55:19 pm)
    Reply jam dakord me Dean
    Nuk eshte aspak e vertete shprehja, kete e kam nga eksperienca personale. Ai qe e ka nxjere kete shprehje e ka nxjere per epoken e gurrit, por tani me keto mjete qe kemi sidomos interneti nuk qendron plotesisht.

elona02
    Diskutant i rregjistruar
    (11/27/01 10:05:15 pm)
    Reply mendoj...
    Per veten time une jam shume dakort me shprehjen "larg syve larg zemres". Edhe une kam pas eksperiencen time. Kur ti je larg nje njeriu qe don pas disa kohesh e humbet ate dashuri dhe ashtu fillon takon njerez te tjere.Apo jo? Ok bye, bye per tani! =)

Qefliu
    Diskutant i rregjistruar
    (12/17/01 2:46:10 am)
    Reply Re: mendoj...
    Njoh nje njeri,i cili e kishte te dashuren ne Shqiperi.Dhe ishin te dashuruar per qamet.Si ai dhe ajo.Flisnin ne telefon pothuaje perdite.Dhe meqe kishte nje dore te mire paresh ky miku shkonte ne Shqiperi cdo 1 1/2 - 2 muaj.Ky muhabet nja nje vit e ca muaj nga mbas.Keshtu ndodhi qe ai u fejua dhe bashkjeton me te ......... stiuardesen e "Canada 3000"
    Mendimi im : Po ndahen njerezit qe shihen perdite, e jo me ata qe shihen pervit.

gezimiBC
    Diskutant i rregjistruar
    (12/17/01 12:19:30 pm)
    Reply Dea ,ke rėnė nė dashuri???
    "larg syve larg zemrės",qėndron nė kuptimin e plotė fjalė.
    Prandaj nuk duhet lenė zemrat tė afrohen shumė.Mjer ai qė e ka te dera...(!!!)
    Ciao Dea!,dhe sukses ne dashuri...(shaka)

SSALB
    Diskutant i rregjistruar
    (3/10/02 4:59:13 pm)
    Reply Re: RE:abstrakte
    Njerezit mundohen ti mbushin mendjen vetes qe po te jen large njeri tjetrit do te duhen njesoj, por kjo ender nuk do vazhdoje gjate.

lozonjare86
    Anetar i ri
    (4/9/02 7:47:22 pm)
    Reply Re: RE:abstrakte
    Jeta e dashurise ne distance eshte shume e varur ne personat per te cilet beht fjale. Varret nga karakteri i njeriut, nga sa disipline kane, edhe nga sa secili partner mund te fale. Ka njerez qe kane aqe nderesi edhe disipline sa mos tradhetojne njeri tjetrin edhe kur ndodhen larg. Une per shumbull nuk e mohoj qe nuk e kam kete durim. Nuk eshte realisike qe te mendosh se i dashuri apo e dashura qe ndodhet ne shqiperi do jete besnik(e) ndaj teje kur ti ndodhesh ne Amerike edhe cansi qe do te takoheni serisht eshte shume i vogel. Duhet te maresh parasysh qe jeta vazhdon edhe nuk mund ta pengosh nje njeri qe e do vertet per te qene i lumtur. Duke e lidhur pas vetes nuk i ben te mire asnjeres ane. Ti do jeshi gjithmone merzitur sepse nuk e shikon ate qe do; ana tjeter do te kete po te njejtin problem. Si'c ka thene populli: "Sevdaja hiqet me sevda" Po te duash te kesh lumturi ne jete duhet ta lesh te shkuaren rehat edhe te jetosh ne te tashmen.
    Einstein

lala
    Anėtarėsuar
    05-12-2002
    Postime
    24
    Long distance relationships barely ever work! Sry.

Sessy nena!!!
    Anėtarėsuar
    21-10-2002
    Vendndodhja
    Chicago
    Postime
    49
    Long distance??? Ahahahhaha. Aman c'na thate....me sa di une....s'punon.....por ama ka njerez qe they work it out. Varet se sa shume ndjen per ate person.
    Holla Back!!!

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    rastet e shumta nuk punojne...if its tru love then it'll work out
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anėtarėsuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    perqindja e madhe e long distances nuk punojne por ka edhe qe punojne varet se sa shume e duan njeri-tjetrin
    ne qefin tim

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •