dea2
Diskutant i rregjistruar
(11/8/00 5:18:09 am)
Reply dashuri ne distance
--------------------------------------------------------------------------------
A e besomi shprehjen" larg syve larg zemres?"une nuk besoj se eshte e vertete per dy te dashuruar sado larg te jene
Fliri
Diskutant i rregjistruar
(11/8/00 10:41:03 am)
Reply Ca po thu mo
--------------------------------------------------------------------------------
Ca thu ti nuk eshte e vertete eshte shume e vertete larg syve larg zemres, cfare keq per te fol ne telefon eshte sot apo per te ber chat.
Hej jemi shekull tjeter dhe kjo eshte shume aktuale.
Do zoti nuk ju zen o njerez t'ju iki ndonjeri larg pa ta shihni .
E di ti se shume veta kane ardhur nga larg se dihet se ajo shprehje eshte e vertete.
Mendohu her tjeter.....
RReBeLii
Diskutant i rregjistruar
(11/8/00 12:08:02 pm)
Reply jam dakort
me ate qe nuk eshte e Vertete nese vertet egziston ajo Dashuria nemes tyre.
eriola
Diskutant i rregjistruar
(11/9/00 1:03:48 pm)
Reply nje shprehje ne anglisht eshte..
"absence makes the heart grow fonder" kjo besoj i aplikohet largimeve te shkurtra.
albanianboard
Diskutant i rregjistruar
(11/9/00 1:27:27 pm)
Reply hehe
edhe nje shprehje tjeter (per largimet e shkurtera sigurisht)
Po i fryve zjarrit, ndizet me shume
Edhe dashurine, po u largove per pak do te ndizet me shume (e provuar nga shume te tjere)
Administratori
Diskutant i rregjistruar
(11/9/00 6:23:24 pm)
Reply Me leje ...
nje pyetje kisha une.
Kur thoni "mardhenie ne distance" nenkuptoni mardhenie me nje person qe nuk e keni takuar kurre ne jeten tuaj, apo thjeshte e keni njohur kohe me pare dhe tani jeton larg jush???
Dhe e dyta: Me vertet mund te biesh ne dashuri me nje njeri qe nuk e ke takuar kurre ne jeten tende?
Krijoni Kontakt