Postuar mė parė nga
alfeko sukaraku
suliot
nuk ka mbaruar akoma koha e koperativave ne shqiperi--brigadieret e atehershme edhe menyra e te drejtuarit te koperatives nuk u preken nga sistemi edhe perse kemi 20 vjete demokraci.E kame fjalen per dijetaret e vjeter shqiptare--qe te kuptohemi.
ku humbet ju?Edhe nje njerin qe gjetem nga zona qe mundet te na jap te dhena e humbem papritur...nejse "te rroj partia".
Kame degjuar se ne nje zone aty prane gjendet nje lume i fuqishem nen dhe i cili po te shperthej e mbyte krejt myzeqen.A mundesh te na ndihmosh me kete
ceshtje---sa qendron?eshte e vertet?ku ndodhet ne se eshte e vertet.
pershendetje alefko;
Ketu jam skam humbur sic mendon kreksi se kam shkuar per te kerkuar dodonen me lopat hahahaha.
ky lum qe ti permend ekziston ai buron nga thethesia e malit tomorr dhe del nga nje bierre gjigante ne rrez te malit aty ku del ku uji eshte nje mrekulli ne vete sepse,aty kalon lumi i tomorrices dhe ne krah te tij del ky uji i nendheshem, dhe cfare eshte me e bukur ne kete histori, eshte ujvara gjigante ku bashkohen keto dy burime te ndryshme ujore,dhe ne ujevare ka nje rrugice qe e pershkon ujvaren nga brenda, dhe kjo figure kure e sheh te kujton filmin (moikani i fundit) kure kalojne te ajo ujvara.
i kam shkelur dikur keto perla te natyres dhe gjate veres ky uji qe del nga kjo bierra e madhe, esht akull i ftohte,banoret e quajne uji i kerpices, dhe me sa di
une kete uje e kamara bashkia e rrethit gramsh per uje te pishem per qyetetin e gramshit.
pra alefko ky lum i nendheshem egziston, dhe eshte nja 15 klm ne jug te piketimit qe ka bere kreksi, fiks ne rrez te malit tomor, ne krah te lumit tomorric.
Krijoni Kontakt