Kete pyetje eshte me e drejte tua besh atyre qe po kerkojne te verteten me shumice zerash - une nuk e di perse e kane kete mendim, e aq me pak, perse i tmerrohen kaq shume ne vend se ta perqafojne miqesisht. Kane frike se do t'u hakmerret pastaj per sjelljen armiqsore dhe mendjemadhesine fashatareske qe kane treguar me pare?!!
...qe ndreq baptisti.Sa per turr e flood me duket se ska te beje shume me pasaktesite po me manine per te kundershtuar cdo gje...
Saktesisht ashtu.
Mua nuk me ben kurrfare pengese vendodhja faktike e Dodones. Une i gezohem faktit, edhe nese dikush e gjene ne plantin Mars. Kjo do te vertetonte se banoret e pare te Marsit ishin paraardhesit tane, nderkohe qe civilizimet e sotme ende nuk ia kane arritur asaj qe ne e kemi realizuar ne parahistori.Dodona nuk bihet dot ne Tirane edhe sikur ta duam. Po ne Epir, aty ku eshte tani, si thua ti, u cua apo ishte aty? (kjo per tju kthyer temes)
Por do t'i them "jo" atij qe do te mundohet ta sjelle ne Tirane, apo ne oborr te shtepise sime - sepse kemi nevoje per me hapesira me te gjera qe te rritemi si komb. Por ca tipa grekosllav kane ambicje te kunderta dhe kerkojne t'i ngushtojne kufijte tane pak me shume se ne shekullin e kaluar.
Une nuk e kam te veshtire t'i bashkangjitem turmes dhe te tehm: Mire zoterine ashtu eshte: nuk ka mure ciklopike as godina megalitike - ka vetem gure ciklopik.
Por une, nuk po shkruaj per kete grushtin aktiv ketu, po per ate turmen qe po lexon ne heshtje e modesti.
Pershendetjet e mia te perzemerta te gjitheve.
Krijoni Kontakt