Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    mduket se ky geri e ka me shokun sali ene po i bi nga kina hahahahahhahaha
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ja me cfar merret ky shoku i garyt .. shijaks londoni ose muhamet veliu i shikut te klosit..

----------

Investigimi

Gazetari i "Top Media"-s "martohet" me 4 polake

Skandali i përfshirjes së shtetaseve polake në martesat me pagesë është ekspozuar dje në faqet e gazetës "The People" nga korrespondenti i "Top Media"-s në Angli, Muhamed Veliu. Përmes një investigimi njëmujor është zbuluar mekanizmi i këtyre martesave, që përdoren nga njerëz të botës së krimit për të qëndruar në Britaninë e Madhe. Nuset e rreme polake kërkojnë për t‘u martuar me njerëz ilegalë në Angli deri në tetëmijë paund. Sipas gazetës britanike, kjo metodë përbën shqetësim, pasi njerëz të botës së krimit, përmes martesave të këtij lloji, sigurojnë viza qëndrimi. Sipas "The People", kjo metodë është tepër e rrezikshme, pasi mund të përdoret me efikasitet nga terroristët për të jetuar në mënyrë legjitime në shtetin ishull e më pas për të kryer akte terroriste. Metoda e përdorur nga gazetari Veliu në këtë investigim ka qenë e njëjtë me atë të sekserëve të martesave. Vendosi në xhamat e disa kioskave një lajmërim të shkruar në polonisht ku thuhej: "Një djalë nga Evropa Lindore kërkon të martohet kundrejt pagesës me një vajzë polake për të qëndruar ilegalisht në Angli. Në dispozicion, një shpërblim disa mijëra paund". "Të nesërmen e vendosjes së këtyre lajmërimeve mora telefonatën e parë. Ishte një grua që nuk fliste mirë anglisht. E lamë të takoheshim në veri të Londrës. Së bashku me mua erdhi edhe një përkthyese polake", thotë Veliu rreth fillimit të investigimit. Polakja e parë që donte të martohej quhej Regina Jedrzejko, 41 vjeçe, e divorcuar, ish-mësuese pianoje në qytetin Kraov. E dëshpëruar nga mosgjetja e punës në Angli, Jedrzejko iu përgjigj lajmërimit për të siguruar një dorë të mirë parash. Për të mbledhur prova të tjera, gazetari i "Top Media"-s bëri edhe tri martesa të tjera. Për këtë investigim, "Home Office" falënderoi gazetarin dhe gazetën, e cila e publikoi lajmin, duke hedhur poshtë pretendimin se kishte rënë numri i martesave false.

gazeta shqip.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS
    Bruce Jackson, prostitutë e Nanos

Gary Kokalari

Një lajm i botuar së fundi tregon se një Bruce Jackson është në Tiranë, duke punuar haptazi në mbështetje të Nanos. Kështu që një gjë është e qartë, Jackson nuk ka ndonjë pozicion zyrtar në qeverinë amerikane. Në të vërtetë, ai është pjesë e disa të ashtuquajturve lobingje ose grupe që ai ka vetëkrijuar. Duket qartë se Nano po përpiqet qëllimisht të disorientojë popullin shqiptar, duke i paraqitur komentet e Jackson si mbështetje nga qeveria amerikane.

Duhet bërë e njohur se Jackson ka qenë i punësuar më parë nga kompania Lockheed dhe mund të ketë ende lidhje me këtë kompani. Siç dihet kjo kompani ka fituar kontrata të rëndësishme në Shqipëri gjatë kohës kur Fatos Nano ka qenë kryeministër, dhe Lockheed shpreson të fitojë më shumë biznese. Siç është e njohur, Lockheed ka një histori implikimesh në skandale rryshfetesh dhe kjo demonstrohet në paragrafin e librit "Amerika e pandershme" në të cilin citohet:

"Lockheed ka pranuar se ka korruptuar zyrtarë të qeverive të huaja si një joshje për ta për të blerë avionë ushtarakë dhe tregtarë. Në një instancë, zyrtarë të Lockheed dhanë dorëheqjen, pasi prokurorët e Departamentit të Drejtësisë akuzuan kompaninë për korruptimin e zyrtarëve të huaj. Këta zyrtarë të korporatës pranuan se i kishin dhënë zyrtarëve europianë dhe japonezë ryshfete që kalonin mbi 22 milionë dollarë. Lockheed u shpall fajtor për pagesa sekrete ndaj qeverisë japoneze dhe zyrtarëve të biznesit për promovimin e shitjeve të avionëve L-1011"

Unë jam i informuar se Jackson ishte njëri nga këta persona që dhanë dorëheqjen për shkak të këtij skandali, dhe ndershmërisht do dëshiroja të dëgjoja komentet e zotit Jackson në lidhje me këtë çështje.

Për më tepër, duhet bërë e ditur nëse Jackson është aktualisht në borderonë e Nanos. Sepse nëse ai është si një këshilltar politik i paguar, mendoj se kemi të bëjmë me një dhunim të ligjit elektoral në Shqipëri. Gjithashtu jam i interesuar të dëgjoj komentet e Jackson rreth të thënave se ai ka lidhje me Nikolas Geixh.

Në thelb, ky gomar Jackson po përpiqet t`u tregojë shqiptarëve të mos mbështesin një qeveri të kryesuar nga Berisha, dhe se qeveria e Nanos na qenka e vetmja shpresë për integrimin e vendit në Europë. Për mendimin tim, ai është pak më shumë se sa një prostitutë e Nanos, i cili duhet t'u tregojë të gjithëve rreth karakterit moral të zotit Jackson. Sepse nëse zoti Jackson po punon për një tutor prostitutash, i sugjeroj që në të ardhmen të zgjedhë një më të mirë se sa një i dehur, një hajdut maskara si Fatos Nano.

Ju sugjeroj të gjithëve që të telefononi zotin Jackson në Hotel Sheraton në Tiranë dhe i thoni atij se, një amerikan nuk do që qeveria amerikane të mbështesë një kryeministër të korruptuar, me lidhje me trafikantë droge dhe se Jackson duhet të shohë punën e tij dhe të largohet nga Shqipëria.

Ju lutem telefononi këtë gomarin Jackson tani dhe kërkoni të flisni me të. Numri i tij në Sheraton është 011-355 42-74707.
    katastrof....
    siq thojn ne kosove kur qeni e bjen ujkun ne torishte .....
    runa zot nga disa qe na udhheqin....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. A është kërcënim Amerika për paqen botërore?
    Nga ORIONI në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  2. Masakra e regjistrimit komunist në ushtrinë shqiptare
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Mbi politikën e jashtme të SH.B.A.-së
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 175
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 11:06
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •