Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48

Tema: Dashuria..

USER NE ALBASOUL Maska e hari_sweet
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Greece Athens
    Postime
    22

Dashruia

Dashuria eshte si nje ndjenj qe srritet ne acar por do ngrohtesin e dy zemrave do vere e do behar .

Per mendimin tim dashuria qe kemi per partnerin eshte respekt ne rradhe te pare sepse po pate respekt athere do te thote qe mirkuptohesh dhe po pati mirkuptim natyrisht qe ka edhe dashuri.

i/e larguar Maska e llokumja
    Anėtarėsuar
    17-07-2003
    Vendndodhja
    Underneath_your_cloths
    Postime
    91
    po ashuria eshte gjithēka
    pa dashuri nuk jetohet
    edhe fjala e ure e ka

Duaje atdhen si shqiponja folene
    shkon me mire kjo se sa ajo qe keni
    shkruajtur ju hari_sweet

llokumja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2003
    Vendndodhja
    Fremont, CA USA
    Postime
    28

Re: Dashruia

Postuar mė parė nga hari_sweet
    Dashuria eshte si nje ndjenj qe srritet ne acar por do ngrohtesin e dy zemrave do vere e do behar .

Per mendimin tim dashuria qe kemi per partnerin eshte respekt ne rradhe te pare sepse po pate respekt athere do te thote qe mirkuptohesh dhe po pati mirkuptim natyrisht qe ka edhe dashuri.

Duajeni atdheun si Shqiperia Ameriken
    Filimisht kur shkruan duhet ta kontrollosh qe te mos besh gabime, dhe per me teper gabime qe jane ne temen qe ke hapur. Edhe pse ne e kuptojme se cfare do te thuash.

Per mendimin tim:
    dashuri=deshirim+ndjenje+interes+respekt&mirekupti m
    Ndjenja eshte dicka qe nuk varet nga ndergjegja e njeriut.
    Deshirimi eshte qe ti e deshiron si person, qofte fizikisht qofte nga ana intelektuale.
    Respekti&mirekuptimi eshte menyra e trajtimit qe ti i ben personit. Ti respkekton personin dhe veprimet e tij.
    Interesi ne dashuri eshte qe duhet te kesh nje person me te cilin duhet te mirkuptohesh, te ndash me te te mirat dhe te keqijat dhe te plotesosh nevojat e tua.
    Secila nga keto eshte ne faza te ndryshme. Fillimisht lind deshirimi per ate person, pastaj nje ndjenje, shikohet interesi dhe tregohet respekti.
    Me i rendesishem per mua ne dashuri eshte respekti. Por edhe ai duhet te jete i lidhur me ndjenjen, po ashtu edhe me interesin.
    Citoj nje shprehje te thene nga nje shoku im: " une e respektoja ate dhe ajo tha, mendoja se kishe rene ne dashuri" pra u keqkuptua. E respekton dike, por duke mos menduar qe te jete e dashura jote.
    Gjithashtu kemi edhe dashurine njerezore. Dashuria per te afermit, per miqte per shoket, per koleget. Pa kete dashuri jeta behet e zymte, dhe me shume stres. Per te thene qe jeta behet e pakuptimte. Dhe ne kete rast lind urrejtja per gjithcka.
    Ne kete jete ekziston ligji i kompesimit: nese marr dashuri, patjeter qe do te jap dashuri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ludvik01 : 26-02-2004 mė 07:01
    Cdo fillim e ka nje fund, dhe cdo fund ka patur nje fillim!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    dashuria eshte vjedhur dhe keqperdorohet . kam dashuru vetem nje here dhe nuk dashuroj me sepse dashuria ime u vodh dhew perfundoi ne nje cmenduri te nje vajze . o zot e urej ate dhe dua ta vras . ta vraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssss .

goa master Maska e ēapkeni
    Anėtarėsuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    torino
    Postime
    78
    Un do doja te thosha qe dashuria ashtu sic eshte e bukur eshe edhe e dhimbshme si ky rasti i maratonomakut edhe shum raste te tjera, per mendimin tim duhet de dashurosh personin e duhur se po zgjodhe ate te gabuarin e hengre, ti vazhdon ta duash e ai/ajo vazhdon te tallet.
    Pra morali eshte qe mbas nje far eksperience te kaluar ne nje far kohe nje person mund te zgjedhi personin te cilin do doj edhe do kaloj jeten pra do te jete me i sakt ne zgjedhjen e tij.
    From ēapkeni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

pershendetje

Postuar mė parė nga komshia
    maRAToma lale ec ma kshu eshte ber koha tani gocat te vin mprapa sa per akulloren dhe pastaj shkojn ke tjerti

nese uun ime per ime skam dashuru nai iher
    jam rehat na dashuria

ju pershendes
    PO KE TE DREJTE , ASHTU ESHTE ZEMER . UNE NGA TE GJITHA VAJZAT QE KAM PASE vetem kete gje kam pare , sigurisht qe nuk i kam dashuru te gjitha po mund te vecoj IRININ NGA MOLDAVIA e cila kerkonte qe te shpenzoja vetem une kur dilnim per kafe . ishte dhe nje greke e cila qendroi me mu veytem per 2 muaj . ah ka qene edhe xhoana e cila donte vetem te pinte dhe sa here e puthja vinte era alkool . kjo ishte nje angleze e shthurur . nejse ajo kish baben te pasur dhe nuk shpenzoja une kur dilnim bashke . ...... ej po une po them pervojat e mia me vajzat ........mos eshte gabim . jo nuk eshte gabim se ato vajza qe jane te keqija duhen te shahen , apo jo ? por ajo shqiptarka ajo qe aq shume e kam dashur ajo ishte me e keqja , ajo nuk ishte e siqerte . e mendoja nje engjell dhe doli nje djall .......o zot ki meshire .

Inkurajim per chatistet . ))

Lumturia = Dashuria

Lumturia nuk eshte shume larg
    cdo kush me ne fund e takon
    une e kam njohur ne chat
    dhe tek une sot mbreteron

e shtrengova fort ne krahet e mi
    i thashe je e imja lumturi
    te dua dhe gjithmon te rspektoj
    e me asgje ne bot nuk te nderroj

e merkur nje dite e qete
    mu duk sikur lina dhe vete
    sepse ti tek une u 100-fishove
    u 100-fishove dhe ate nat sme leshove

prandaj ti kurr mos me braktis
    se zemren se kam servis
    me mua gjithmon qendro
    qendro dhe me dashuro .

From haris ky eshte my name really

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Hmmmmmmmmmm maratomamak si mund te thuash qe nuk do dashurosh me kurre po ndjenjen se ke ti ne dore.Pastaj sa vajza te mire ka se na ke shkruar vetem te keqijat e tyre .Spaske njohur kurre nje vajze te mire ti????????? Pa beji njeher pyetje vetes po une Maratonamaku si jam?(flas per ty) ndoshta vertet je i trishtuar nga kjo lidhja qe ke humbur po s`mun te thuash kurre qe s`do dashurosh me.pastaj gjalle do jemi dhe do shohim kur te dashurosh do harrosh ne forumin.
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

white angel

Postuar mė parė nga White_Angel
    Hmmmmmmmmmm maratomamak si mund te thuash qe nuk do dashurosh me kurre po ndjenjen se ke ti ne dore.Pastaj sa vajza te mire ka se na ke shkruar vetem te keqijat e tyre .Spaske njohur kurre nje vajze te mire ti????????? Pa beji njeher pyetje vetes po une Maratonamaku si jam?(flas per ty) ndoshta vertet je i trishtuar nga kjo lidhja qe ke humbur po s`mun te thuash kurre qe s`do dashurosh me.pastaj gjalle do jemi dhe do shohim kur te dashurosh do harrosh ne forumin.
    ZEMER TI NUK E DI HISTORINE TIME ME ATE VAJZE PRANDAJ EDHE THUA KESHTU . DIKU E KAM SKRU KET CMENDURI TE ROMANZA lexoje te lutem . tani unew them qe sdo dashuroj me . po . por kjo sdo te thote qe sdo me daSHUROJNE MUA ME . DO JETE DIKU NJE VAJZ4E E MIRE TE ME DOJE DHE TE BEHET GRUAJA IME , NUK E DI NDOSHTA ME VONE DO E DUA EDHE NE , ZEMRA ESHTE E MADHE POR EDHE E VOGEL . E MADHE PER TE DURUAR ATO VUAJTJE DHE E VOGEL PER TE GJETUR VEND NE NJE DASHURI . ZEMER JE SI SHPIRT .

USER NE ALBASOUL Maska e hari_sweet
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Greece Athens
    Postime
    22

Komshija kush je ti me lal

Komshija desha nga ty nje opinion te zgjeruar si e mendon ti dashurin lal .

HaRi_SwEeT per komshijen .

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •