DI_ANA PERSHENDETJE I HER DHE MIR MBREMA GJITHVE jam me se i bindur se me kete qe ke shkruajtur me siper e ke shkruajtur per te me ven ne dukje mua ate qe thua ti , por me sa shof sqenke rritur qe te kuptosh fjalet e dashuris me fjalen te dua ne menyren e thjeshte te nje useri qe ste njef dhe se njef thjeshte shpreheja ime siē mundt ta kuptosh edhe ti vete eshte ne thonjeza dhe jo ne rrealitet gjithsesi duhet te dish te mesosh qe te kuptosh rritu rritu edhe ca dhe mos i merr fjalet tjeter per tjeter dhe besoj qe me ne te rriturit ske nevoj te keqkuptohesh se jemi burra 100 vjeēare ahahahhahahaha nejse rrespekte bye kaloni mir gjithePo ju jap nje pergjigje ju te gjitheve qe keni shkruar pak me siper!
Une dua njerezimin,dua jeten,miqte e mij,te dashurin tim,familjen time dhe nqs e kam hapur kete teme e kam bere qe secili nga ne te shprehet per ata qe do!
Kjo teme nuk eshte personale dhe nuk kam pse t,ju dua ju sepse jeni nje gjini mashkullore!!!!!!
Nuk po kerkoj kete dhe me duket se e keni kuptuar keq kete teme...
Ju terheq vemendjen gjithashtu qe te kini pak me teper respekt per temat e te tjereve dhe te mos i ktheni ne chit chate....
Krijoni Kontakt