Close
Faqja 0 prej 24 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 239
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Pėrse ju dua!

Po e hap kete teme romance ne te cilen dua qe secili te shprehet perse i do njerezit e zemres dhe te thote se cfare i shtyn qe ti doje!
    Perse duam?

Po filloj une e para.....

Ju dua,ju......sepse jeni brezi im,e ardhmja ime,sepse jeni njerez te gjeneracionit tim,ju dua sepse jeni te afert ne shpirtin tim.
    Pa ekzistencen e dashurise,nuk mundem dot tju dua....nuk do te me ishit kaq simpatike!

Ju dua,ju...sepse jeni te mrekullueshem,sepse jeni te urte dhe paqesor,sepse veproni mire.....sepse.....sepse.....

Ju dua,ju....sepse jeni te vuajtur.Neqoftese nuk do ishit,nuk do te shqetesohesha per ju dhe te mbaja brengen tuaj.Kur te mos jini me te tille,do tju harroj!!!!

Ju dua,ju....sepse mendoni si une,doni cfare dua,dashuroni cfare dashuroj,sepse ka midis nesh gjithe kete harmoni,sepse ka midis nesh shume komplicitet!

Ju dua,ju...sepse te dua me jep kenaqesi....

Dhe ty....te desha dhe te dua ty...ty vetem...sepse nuk mund te ndaloj ndjenjen,sado vetem fakti qe te dua me jep dhimbje!!

Ju desha pa ju njohur,pa ju shikuar,pa dashur,pa interesa,me pasterti.......ju desha.....pa mundur......ju dua sepse duhet te duash........

Pershendetje dhe respekte per te gjithe!!!
    "Carpe Diem"

Perse te dua dhe ju dua ju qe me rrethoni!?

Po te pyesje zemren time do gjeje pergjigjen e duhur, me fjal nuk mundem ta shpreh dhe aq mire arsyen perse....

Po te hyje pak me thell zemres time dhe te depertoje ne shpirt, ateher do gjeje burimin e pergjigjes se dashuris qe kam ndaj teje/jush.

Pa ty nuk do mundja te egzistoja, pa ty nuk do kishte kuptim asgje ne kete jet....eshte vetem nje nga arsyet qe tė dua.

Sa shume do doja te thoja, po kam frik se mos ndonje nga fjalet e mia te lendonte ....
    Ta le pa shprehur dashurin time me fjal ndaj teje/jush, prap kam frik se mos te humbas!
    Nuk di si te veproj....

Kur ti degjon nje ze thelle ne hapesir te pershperij....dije se jam une qe te dua....

Me ler ta them vetem me nje fjal dhe te lutem kuptoji te gjitha ato c'ka dua te them....

Tė Dua....

Shefqet romantiku.
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    I dua se me kane bo koken...i dua se jan gjaku im....i dua se me japin ngrohtesin qe meritoj....i dua se me bejne te jem e vecant....i dua se sillen shume mire edhe kuptohem shume mire me ta.....nuk ka fjale me te pershkruaj perse i dua..

Di_Ana..me mahnit me keto tema qe hap urime yllo
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

bebe_e_logel Maska e idushe_
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    home..
    Postime
    51
    TE DUA me shume se cdo gje ne bote, TE DUA per parajsen qe me dhuron kur jemi te dy, TE DUA per lumturine qe percjell ne shpirtin tim, TE DUA sepse vetem ti me jep force te jetoj, TE DUA sepse ti me ben te ndihem ne qiellin e shtate, TE DUA me gjithe forcen e shpirtit/mendjes/trupit tim, TE DUA ne cdo sekonde te jetes sime, TE DUA sepse je engjelli im mbrojtes…, TE DUA sepse ti je arsyeja qe Zoti me solli ne kete bote,TE DUA sepse cdo dite me ben te perjetoj ate qe te tjeret vetem e enderrojne,
    **Wanted by many owned by none!!!**

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    tema qe ke hapur eshte shume interesante.ne kohen qe kalojme neve brezi jone dashuria eshte nje gje e zbehur ,eshte nje klithme qe kerkon te ekzistoje .nuk e dime a do tia arrije qellimit apo do te dali nga fjalori modern dhe brezat e ardhshem do tia gjejne kuptimin vetem ne fjalorin e shqipes se lashte???????????

~*---LEPURUSHKE---*~ Maska e 100% BRUNE-BABY
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    Nuk eshte puna jote!E more vesh?????
    Postime
    168
    Ju dua se jeni gjithcka per mua.........Ju dua se pa ju te jetoj nuk dua........ju dua se pa ju nuk kam arsye per te jetuar.........Ju dua se ju me dhate jeten.........Ju dua se pa ju do mbetesha vetem.........Ju dua se pa ju do me mbyste terri e vetmia............Ju dua se nje jete kam...........Ju dua sepse..................................Thjesht fare........Ju dua per gjithcka qe me keni dhuruar.................
    DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ju dua ju,njerezit e mi...ju dua per faktin se kemi kaluar kaq e kaq gjera bashke..
    Ju dua sepse me duheni...ju dua sepse ju duhem...na duhet njeri tjetri...na duhet prania e njeriut....te jetosh ne vetmi, do te thote te mekatosh ndaj vetes...te jetosh ne vetmi, do te thote te mos e duash veten...te jetosh ne vetmi, do te thote te mos jetosh....prandaj ju dua"...te mire a te keqinj qofshi ju,o njerez qe me rrethoni....une ju dua"

Ahh...te dua ty!...te dua e dashur sepse me ben te ndihem......mire....mire me boten qe me rrethon.....mire me veshtiresine....mire me endrrat qe me fal...mire me
    ndjenjen fluturake te lumturise,qe per nje moment,duket sikur ka ndalur ne zemren time per te bere aty folene e perjetshme...me ben te ndihem mire me veten time....te dua sepse me ke falur kaq shume dashuri...kaq shume endrra...
    kaq shume jete"..te dua sepse je e vetmja qe me dhuron ndjenjat e tua pa kerkuar asgje ne kembim....je e vetmja qe me ke bere te kuptoj se, c'do te thote te dashurosh pa kushte....c'do te thote dashuri e paster...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2004
    Postime
    96

Ju dua edhe unė

Citim Postuar mė parė nga 100% BRUNE-BABY
    Ju dua se jeni gjithcka per mua.........Ju dua se pa ju te jetoj nuk dua........ju dua se pa ju nuk kam arsye per te jetuar.........Ju dua se ju me dhate jeten.........Ju dua se pa ju do mbetesha vetem.........Ju dua se pa ju do me mbyste terri e vetmia............Ju dua se nje jete kam...........Ju dua sepse..................................Thjesht fare........Ju dua per gjithcka qe me keni dhuruar.................
    Ju dua edhe unė,qė n'mes shkretirės ma bėtė njė lum,ju dua pse s'gjeta zemrėn tjetėr kund,kerkoja zemrėn time t'humbur o hajdut,...lol pse ma vodhet mua,ju dua shumė ngase ather kur unė pata nevoj ma gjetet zemrėn time,ju dua ngase thjesht dua qe ju dhe unė te duam bashk njeri tjetrin sepse ju dua qė t'mė doni mua pėr t'ju dashur juve qė doni mź tepėr se unė qė do t'ju dua mė tepėr se ju!fffffffffffffffffff su lodha fare duke ju dashur aq shumė.. . . .. .

Love i'ts my religion,don't touch it!
    Verdana]Bota sillet pėr ti dhėnė marramendje njerzimit qė t'mos e kuptojnė jetėn! ! !. . .(nga unė)

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga juniku
    tema qe ke hapur eshte shume interesante.ne kohen qe kalojme neve brezi jone dashuria eshte nje gje e zbehur ,eshte nje klithme qe kerkon te ekzistoje .nuk e dime a do tia arrije qellimit apo do te dali nga fjalori modern dhe brezat e ardhshem do tia gjejne kuptimin vetem ne fjalorin e shqipes se lashte???????????
    Ndonjehere dhe dicka te harruar ne nje qoshe,ose te zbehur...dhe ate nje dite mund ta besh qe te fitoje shkelqimin e pare!.

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2004
    Postime
    96
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Ndonjehere dhe dicka te harruar ne nje qoshe,ose te zbehur...dhe ate nje dite mund ta besh qe te fitoje shkelqimin e pare!.

respekte
    -Njė lule,nuk i duhet mė tepėr se t'i hapet roleta e dritarės,dhe pakėz ujė kohė pas kohe,nga dora e shenjtė me uj burimi!. . .

Ju dua edhe mė shumė. . . . . ....
    Verdana]Bota sillet pėr ti dhėnė marramendje njerzimit qė t'mos e kuptojnė jetėn! ! !. . .(nga unė)

Faqja 0 prej 24 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •