Po muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa un do qaj :'(
Po muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa un do qaj :'(
po rri o bledar aman. avash se u meke. nuk thua shyqyr qe sje ne gjermani!!!
ne qe jemi ketu jemi bere per te qare, por na ka forcuar mjerimi dhe hallet ne.lol
pershendetje gjithe shqiptareve ne gjermani, pa perjashtime fare kesaj rradhe.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
Falimderit Studente!!Edhe une te uroj gjithashtu suksese ne jete, po ti ku jeton mund ta dime??Bledari mos qaj)) se me ke mua lal ketu qe te kam xhan shume, se je shpirt njeriu.Po ju te tjeret me ku jeni, dilni nga bodrumet se mbaroj termeti, aq e kishte,popo po sa frikacak qe jeni,se kisha mendu ket gje per ju ,hajde cynicall, rezi ,weise angel,studentja ,mistrece22,benny bledari dhe te gjith qe jeni ketu flisni,se mbaroj zhurma.
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
po pikerisht se mbaroi zhurma nuk flasin ata moj alba.
jane velur nga qetesia e ekzagjeruar e gjermaneve dhe kerkojne kaosin. lol
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
hahaha Alba fantastike je,ku i gjen ato llafe mi goc,me shkrive,edhe une nga Gjermania flas po them te orjentohem njeher me keto forumistat ,dhe pastaj te bej prezantimin .,ja ku po coj te shikoni keto urdhat para ,se kam frik se me merni ne sysh lol, (bej shaka)
O gjermaneeeet ketu jam ketu nuk levoz un edhe ju pershendes fort edhe ju kam xhan te gjitheve sidomos ty ALBA_MAUSI je si shpirt lali muahhhhhhhh edhe ju te tjere te gjith te mire jeni![]()
bitteschön
Eh cpo me ben te shkoj ne ndonje Brauerei dhe ti fus nje porcion te mire se ketu nuk e prish dot monitorin se do me shkonte shtrenjte ai vakt dhe faturen nuk do e merrte persiper askush. Uroj qe ke ajo paketa e vogel me Süßsenf te mos kete gift brenda se do me dilte prej hundesh ftesa pastaj.
HAJT SHNET
Ju uroj gjithe te mirat;Viel Spaß![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga studentja : 11-11-2002 mė 17:14
Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje
Pershendetje per te gjithe shqipetaret.
Pershendetje te vecant per ju e nderuar blondi!
Krijoni Kontakt