She she si bejne ketopo dürfte ka dash me then i ziu.(lol)
Ps. Zgjidhja ( u duhet me shku )![]()
She she si bejne ketopo dürfte ka dash me then i ziu.(lol)
Ps. Zgjidhja ( u duhet me shku )![]()
Po mire mi mire, po dürfte dhe müsste sikur jane te ndryshme nejse.. po mblidhi mi shejtanke jarget mblidhi![]()
Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje
Shkruaj shqip!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 10-10-2003 mė 17:45
Lista nr5
6 kanatjere
6 mbathje
6 shami
prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve
Pershendetje te gjithve, ju uroj qe te ja kaloni sa me mire ketu ne gjermani.Une kame vetem 3 muaj qe ndodhem ne gjermani dhe te them te drejten nuk po me rrihet,ketu ku jame une nuk ka edhe shum shqiptar.Edhe njeher pershendetje te gjithve.une ndodhem ne Sanlui.
:-ime
ha ha ha pedro,
se dija qe anej nga frankfurti qekan njerezit kaq te kqinj.
mireseerdhe tani_vl, mos u merzit se fillimi keshtu e ka.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 10-10-2003 mė 17:38
paradite pa pune, mbasdite pushim!!!
Pershendetje nga hamburgu,
Jam i ri ne forum dhe spara kam shume kohe te rri cdo dite para PC-s por do gezohesha nqs eshte dikush qe jeton prane meje.
wer nicht gefährlich lebt hat nicht gelebt!!
Ku jeni ju Shqiptaret e Gjermanise qe nuk niheni fare!Ju pershendes te gjitheve!
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
ku je o popull..
se mos ke ndonje muhabet te embel!
imagine
aman mor amna, mendjen vetem ke flirtimet e keni ju. Opo keta mo? vetem muhabete te embla duan. Jo ore jo, te tharta fare, se ato muhabete zgjasin e skane fund)
Ika une se erdhi shefi
tschüsssss
Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje
Kam 12 vjet ne Gjermani dhe deri tani e kam kaluar shume mire.Fillimi ishte pak i veshtire (gjuha,mentaliteti)por me kalimin e kohes ja morra doren.
Kush do te njihet me mua einfach SHKOLLAEMESMEEGJUHEVETEHUAJAASIMVOKSHI@groups.msn. com OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt