deri oret e vona me ben interneti te ri dhe tv
Interneti eshte libraria me e madhe ne bote. Une e perdor me teper per burime (artikuj per kerkime, artikuj informative me referenca te besueshme, lajme, e te tjera te tilla).
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Per shume arsye re Babe...........!
Ps. Kam fillu ti shof keto temat e tua me shume kuriozitet ime.
Vallai or Ballakumi, qe thua ti, te ta them hapur fare, po hapur fare ama.... dale ktu ta mbaj se shume u hapa e mos shqyhem krejt....lol.... qe po e leshoj itash, une internetin or ti e perdori per me gjet nuse.pike. pasi s'me gatun Jemineja or ti c'ka me ba, me detyron, jo se e dua vet, me kupton, do ta ndaj fare.
per gja tjeter nuk i hyne ne pune interneti Shefqetit.ahhahahahhahahahhahaha
eh bela c'na ka gjet.
Pershendetje te gjithve jeni fantastik pa perjashtim.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shefqeti11 : 18-04-2007 mė 15:59
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
shum e vertet sot ishte ne emision te mengjesit ne France .....pse franca lejon falas te gjitha ne internet , kjo asht vjedhje tha drejtori i FNAC , gazetari i tha po ju shitni edhe MP3 ajo a asht e ligjshme ato jan per te shkarku falas ...ai buzqeshi...Postuar mė parė nga Borix
Franca ka liru internetin palas per ta zgjeru kulturen e frnaqezve se Sarkozi ishte kunder opssss pse , nuk kuptoj ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Postuar mė parė nga shefqeti11
shiko shefqeti e aprovoi mendimin tim ;![]()
jeni ca rrenacke ju te tjeret...merreni pak shembull nga i thjeshti
Ti re dreq paske grua, se per pak harrova...cfare nuse kerkon ti e?![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eve : 19-04-2007 mė 11:14
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
shefqet hallall me pelqeu Serjoziteti jotPostuar mė parė nga shefqeti11
![]()
Po ti do nuse si shefqetiShock : Per shume arsye re Babe...........!
Ps. Kam fillu ti shof keto temat e tua me shume kuriozitet ime .![]()
![]()
Edhe Pse Nuk Rri Aq Shumė Natėn Nė PC , Nė Ato Orė Qė Rri , Rri Pėr Shkak Se Vetėm Atėherė Kam Koh Tė Lirė .
Krijoni Kontakt