Mbaje kontakte nepermjet mesazheve pv vetem me nje persone,se nuk me dele koha te mbaje maredhenje me anetare te tjera,jo se nuk mundem te krijoje afrimitet me tolol
Mbaje kontakte nepermjet mesazheve pv vetem me nje persone,se nuk me dele koha te mbaje maredhenje me anetare te tjera,jo se nuk mundem te krijoje afrimitet me tolol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Tikun nuk e kam takuar, se nuk e ka blere shtepine ne Florida akoma. Por a ja pe prindet ne foto? Fshati qe duket s'do kallauz, them keshtu nga pamja...
E di ate kengen ti , Blue Sky ?
"Moj Parti, moj ta lumsha synin,
s'guxon kush o me t'prek kufinin,
s'guxon kush e me t'prek nder tela
prek shqiponjen o me dy krena...o hej !"
Don't even think me taku Brarin, se....Just kidding !
Tani seriozisht , vetem per ty Blue Sky ( meqenese me pyete ) .
Gentleman si Brari nuk me ka rastisur te takoj . Mos flas pastaj per bukurine fizike. Kam frike se ka per te ma marre Walchiria....gjumi naten nuk me ze. Po c'te bej?!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Shif e shkruj !http://attitude.themercury.news.com....ack_onotcn.jpg
Where does a thought go when it's forgotten?
cjan ato fleta nderi e levdata oj qik..
korason.. ty te kemi si rrush.. e ashtu te pacim gjithmone.. gjith lezete e sexy e simpatike e mjalte.. po brari.. ska gje te vecante..
nejse..
Ne live nuk njoh asnje
ne msn 3-4 anetare
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Hahahahahaha! Ku m'i ka prinderit Tiku moj?Po mjafton pamja se s'i kane ardhur kohet sot e kthen ne intelektual ne pak min: i vesh nje kostum, i jep nje valixhe ne dore dhe e porosit te mos hape gojen . Hahahaha!
Tamam tipi im
Rrofsh sa malet se kam qeshur sot me lote.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ne msn vetem 1
ne pm varet disa
dhe live dua te takoj vetem 1
Me ne fund frytet e forumit e..
Un nga kto antaret qe frekuentojn forumin aktualisht nuk njoh asnje personalisht, e me asnje nuk flas..po nga ato te vjetrit kisha shkembyer mp e flisja ne msn me dhjetra, ne tel me nja dy tre dhe persoanlisht njihja disa, 4-5 djem e 2-3 vajza....
Te behej ndonje takim kshu imadh do ishte lezecem, po si gje e pamundur me duket![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt