ne msn dhe mesazhe plote cuna dhe goca
live njof disa![]()
ne msn dhe mesazhe plote cuna dhe goca
live njof disa![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Per nga shpirti mund te them se i njoh te gjith, por keshtu live vetem MISKEN, motren...
Be Yourself....
live njoh shume goca !!! ne msn po ashtu !!! cuna asnje!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
me sa njifem... un me shum kam njerez qe flas ketu se ne jeten reale lolshaka
kshu ne diskutime temash plot sa t'dush, MP edhe aty plot, messenger me duket i kam vetem 3 ( se mbaj mend mire) po di qe me 1 flas si mikun me te ngushte... telefona dhe sms=0, live nuk me ka ren rasti te njoh njeri.
qe thoni juve.. interneti tashme eshte nje dimension i ri i botes..
dekarti i ngrate ne ate kohe tha qe ka tre dimensione.. gjeresi gjatesi lartesi .. ose thellesi..
nashi duall ki interneti.. qe po cudit dynjane..
kosovaret ishin te paret ne mesin e shqiptareve qe e zbuluan..ose qe e vune ne perdorim..
arsyet dihen..
titua.. u kish hapur rrugen per europ e amerik..bashkombasve tane pa pritur te rrezonej ndonje mur berlini a ndonje gardh ambasade.. e kuptonet se bijt e kosovareve ne diaspore rane ne kontakt qe heret me boten internetore.. po dhe ata brenda ne kosove gjithashtu njekohesisht u lidhne me kte dimension te 4 a te 5-ste te dynjase..
e ata formuan te paret dhe kto faqet shqiptare.. e keto chatet e forumet.. dhe me cme thosh njeri.. ata para shum vitesh kane realizuar nje mrekulli..
kane lene takime diku ne gjermani ne mos gaboj.. e jan mbledhur nga an e anes chatisto forumiste e jan takuar.. kuvenduar e vallezuar e dashuruar e .. kur u jan fikur dritat edhe qi.rifikuar ndoshta.. lol..
beni dhe ju pra te tilla.. takimo-mitingje..
psh lereni ne paris periferi diku.. ose ne nys diku..
ose ne vlore..
do beni gje te bukur po e bete..
--
e meqe ra llafi..
me ke njiheni..
me Mi Korason..njihem..
dmth jemi ulur bashke e kemi pire kafe e limonate e caj me limon..
un kam dhez dhe ndonje mallboro.. lol..
me vrap shkova ne vend takim.. prej trafikut te tmerrshem te tiranes.. apapa ckam hequr..
lol..
..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 15-11-2007 më 17:41
ma paske hudh plako e paske taku koraxonin para meje
un kom taku dy goca prej forumit po nuk shkrujn mo ato. njena o shum e mir tjetra ma boni kaptinen daulle se llapte shum
no glove no love
leni mi llafet ti po care e ke at gjon ke avatari ene ku e ble
no glove no love
une e njoh Brari-n, jemi tajuar ne periferi te Parisit...ne nje takim te forumistave...
Krijoni Kontakt