Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Eh si nuk ka pas ndonje "musliman" te mire ma pare ,krejt "muslimanet" e mire qenkan perqendruar vetem ne kete kohe .
    Te kishte pas ndonje talibanist ma perpara me hjek koken osama bin ladenit kur ky bashkepunojke me cia-ne dhe me baben e bushit.

Kta te çmendurit po thojne se kush bashkepunon me amerike duhet me ja hjek koken ,atehere po del se bin llades duhet me i shku koka te parit.

Rrnofshin budallet se lideret talibanist nuk do te jene te vetem.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Perendimit i rrofshin rilindasit, iluministet, dhe Bibla, se ketej nga ana tjeter ose jane "te kuq" ose "me mjekerr e morra"...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Borix
    Zgjohen psikopatet. Uroj te shfarrosen sa me pare, se deri ketu u vjen era...
    per mendimin tuaj trima kan vetem shqiptaret , mos harro nji gja ata psikopat kan zbulu shkrimin ...medicinen .ata...... nji bari delesh e devesh ka formu nji ushtri qe kan qit kryqzatat 13 herê nga tokat e tyre...Selatini .
    Une mendoj qe bota e civilizuar ne vend se ta ndijmoj edhe Somalin e Etiopin ato po i futin ne luftê .....
    andaj beni dashuri mos beni luft .....

Mos harroni edhe nji gja ,kamikazet e parê ishin jamponezet, dhe i qujten fletat e lules se Trandafilave japane, ku se fundi per te mos ju dorzu amerikanve , udheheqsi i tyre i mori ushtaret e rij 20 deri 35 vjet ju tha duhet te bini ne baza amerikane me aeroplan per ti shkatru, ashtu ran te gjith nji mbas nji krejt te filmuar ....dhe kishin shpetu tre veta ....kam qajt kur pash ket dokumentar te vertet si kan dhen te gjitha per atdhen .

paramendoni, shefi i ushtris ju fut ne nji dhome e ju thot; skemi tjeter rrugdalje vetem te bini me aeroplan nji nga nji ...e paramendoj veten aty ...me pilotu aeroplanin me gjet bazen e me ra vet me te .....te gjith kan pranu ne moshen me te re ....

Patria para Dashuris ...kjo asht e shkruar ne shkollê ketu te ne , ne sallen e madhe te sportit dhe vizatimi i dy te rijve te fejuar e kan shku me shpernda posten gjat luftes dhe kan vdek te dyt
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 27-04-2007 më 17:25
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Per Dorontinen,miqesisht..

Ndryshimi midis terroristeve dhe kamikazeve japonez eshte rrenjesor.Pike se pari konteksti eshte krejt ndryshe,por me kryesorja eshte se keta individe i bejne keto akte edhe kunder popullit mysliman qe preket me shume nga keto akte,nuk mund te quhen patriote keta "njerez",nuk po zgjatem me shume ti rendis dallimet se kaq mjafton per te kuptuar....
    Ndryshuar për herë të fundit nga SKUTHI : 28-04-2007 më 17:09

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    skuthi tema asht per te diskutu dhe then ate qe din mendon dhe shef ne Tv apo ke ndoj koleg qe punon e ndegjon nji gja te vertet.

une kam koleg mjek te specioalizuar Libanez e njof ket kengetare e pasi e di mir problemin e Libanit kjo kengetare kendon ne Zemer atdheun e vet Libanin ...
    ndegjojeni atdheu asht i dashur per te gjith njerzit ...pa dallim race apo religjioni.
    vendosni doren e ne zemer e ndrgjoni ...Lebnan i thojn Libanit.

http://www.youtube.com/watch?v=ndyyQ...elated&search=
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Nusja e vdekur, mes legjendës dhe të vërtetës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-01-2016, 08:48
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Lista e shkrimtarëve të persekutuar nga rregjimi komunist
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-02-2007, 23:15
  4. Mjekët e deklarojnë të vdekur, kthehet në jetë 6-vjeçarja
    Nga ALBA në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-05-2004, 07:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •