Kush di ndonje djete qe nuk eshte e demshme por qe te ndihmon te humbasesh jo shume vetem 4 kile. Pasi un kam nje pune te tille qe rri shume ulur dhe nuk mund ti humbas keto kile me levizje.
Kush di ndonje djete ta shkruaje.
Faleminderit
Kush di ndonje djete qe nuk eshte e demshme por qe te ndihmon te humbasesh jo shume vetem 4 kile. Pasi un kam nje pune te tille qe rri shume ulur dhe nuk mund ti humbas keto kile me levizje.
Kush di ndonje djete ta shkruaje.
Faleminderit
Postuar mė parė nga klejla
diete me keto kritere, pervec pjesemarrjes aktive ne aktivitetet qe fillojne me s (si sport,seks etj) nuk besoj se ka............
To look life in the face....
--------------------------------------------
Nje menyre e shpejte qe me vjen ne mendje eshte 3+1 ...
Po mund edhe te humbasesh 2 ne fillim dhe 2 me pas!
--------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Mund te besh nja nje jave vrap edhe i heq ato kile.
Nqs nuk bie bej edhe nje jave tjeter pastaj je gati per kampionat boteror per akletike.
Une di disa lloje dietesh qe sjane te demshme
Trego ne cilen pjese trupit do te humbasesh 4 kg ?![]()
Pa he me thuaj ndonje prej djetave qe di ti (ku mos perfshihen maredheniet seksuale, vrapi, fiskultura apo te tjera si keto.)
Me verte e kam me tregoni ndonje djete.
Djeta te tjera ka plot po te gjitha jane ne njefare menyre te demshme per pjese te ndryshme te organizmit, sidomos atyre te aparatit tretes
To look life in the face....
Peshendetje
Po te tregoj nje diet qe e mbaj dhe vete momentalsht. Ashtu sikurse ti dhe mua me duhej/duhet te bija deri ne 4 kile (deri tani kam rene 2 kg per 4- 5 dite)![]()
Duhet te reduktosh nje vakt dhe pikerisht ate te mbremjes.Te pish shume uje sepse duke pire i jep stomakut ndjesine qe eshte plot dhe duke mos pasur tjeter gje per te tretur ai tret dhjamrat e tepert ne trup.E rendesishme eshte qe pas ores 15-16 te mos darkosh me por vetem te pish lengje (mundesisht sa me pak sheqer). Nuk te rekomandoj , te pakten ato dite qe do mbasht dieten te hash embelsira (sa me pak sheqer).Ne mengjes edhe dreke je e lire te hash cfare te duash por pa e tepruar me masen aq sa te dhembi stomaku. Tre ditet e para do jene pak te veshtira sa te mesohesh, me vone do te mesohet stomaku me pak ushqim dhe po te duash ti te haje me teper nuk do ta pranonte ai.
Te uroj qe "formula" ime te te ndihmoje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lara21k : 30-01-2007 mė 09:43
Ne nje ane ka per ta ndihmuar,per te auto-shkaterruar organizmin.Dhe 2 kg ne 4dite jane shume per nje njeri normal.Sapo kjo te stopoje me kete djeten e Dr.Adhamullit ka per te shtuar dyfishin.Postuar mė parė nga lara21k
Klejda,do shkruaj sapo te kem kohe me shume.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Faleminderit, po sbesoj se do jete shume e veshtire per mua pasi jam mesuar te mos ha darke. Dmth ha mengjesin, dreken(normal gjithnje pa e tepruar) dhe dreken e ha vone e nuk me shkon mendja per darke. Dreken e ha rreth ores 5 shumicen e hereve.
Krijoni Kontakt