Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277

Leonora Fejza - Modele

Intervistė e Leonora Fejzės, manekine dhėnė Iliria Post

Unė jam mbretėreshė dhe shėrbėtori im ėshtė KACE
    Leonora Fejza ėshtė nga Mitrovica. Ėshtė vetėm 20-vjeēe dhe njihet nė publik si manekine dhe moderatore nė “Radio Dukagjini”. Studion nė UP, nė Fakultetin Ekonomik.

Kur keni filluar tė merreni me manekinizėm dhe si filluat nė kėtė fushė?
    Kam filluar qysh nė vitin 2002. Ka qenė prezantimi i gardėrobės sė njė firme turke, e njohur me emrin “Colore Jeans”.Aty kanė qenė hapat e parė.

Mendoni qė manekinizmin ta kesh profesion nė tė ardhmen?
    Realisht, moderimin dhe modelimin i kam vetėm hobi. Ėshtė zgjidhje e pėrkohshme nė tė cilėn ndihem mirė. Ndėrkaq, sa i pėrket sė ardhmes, mendoj tė jem ekonomiste. Ėshtė profesion mė afatgjatė dhe shumė mė premtues se sa kėto dyja me tė cilat merrem momentalisht. Pėrndryshe, jam studente e vitit tė dytė nė Fakultetin Ekonomik.

Dhe tėrė kjo nga fakti se nuk mund tė jetosh nga manekenizmi?
    Po. Tė paktėn nė Kosovė nuk mundesh assesi tė mbijetosh prej manekinizmit.

Keni qenė ndonjėherė e zhgėnjyer deri nė masėn sa tė tėrhiqesh nga manekinizmi?
    Po. Pas pėrfundimit tė kontratės, qė e kisha me agjencinė turke nė vitin 2002, e lash manekinizmin. Megjithatė, ndikuan baba dhe shoqėria dhe mė bindėn qė unė tė vazhdoj tutje me kėtė profesion. Pastaj kam marrė pjesė nė spektaklin “Mis Kosova 2006”.

Me ēfarė ēmime jeni shpėrblyer deri tani?
    Kam marrė ēmimin e “Mis Press” nė Ulqin, ku kam sfiduar 26 vajza nga vendet e ndryshme tė botės edhe vajzat nga Beogradi. Pastaj jam shpėrblyer me ēmimin “Mis Copacabana 2006” dhe “Mis Publiku”. Gjithashtu njė ēmim tjetėr, qė ėshtė shumė i rėndėsishėm pėr mua, ėshtė pėrcjellėsja e parė e “Mis Kosovės” kėtė vit.

A mund tė veēoni cili ka qenė momenti mė i keq nė jetėn tuaj?
    Ka qenė dita e fundit e natės finale nė “Miss Kosova”. Isha shumė e pa disponuar dhe arsyeja ishte frizeri Kace, i cili, me sjellje tė njė njeriu me nivel tė ulėt, ėshtė sjellė shumė keq me mua duke mė thėnė se jam shumė e shėmtuar dhe nuk mund tė mė rregullojė. Pra, ai pak para spektaklit arriti tė mė nervozoj, megjithatė, prapė e mora veten dhe u ndjeva e privilegjuar, ngase kuptova qė nė atė rast unė isha mbretėreshė, ndėrkaq ai shėrbėtori im.

Ēfarė tė bėn tė ndihesh mirė?
    Ēdo gjė e bukur mė bėn tė ndihem mirė. Lajmet e mira, gjėrat e mira etj.

Ēka duhet tė ketė mashkulli ideal pėr ty?
    Nuk zgjedh shumė. Mashkulli qė tė mė lė pėrshtypje mund tė jetė qoftė pak i bukur, jashtė a nga brenda. Nuk mė lė pėrshtypje bukuria e mashkullit pėr herė tė parė, pra, gjithnjė kėrkoj edhe diē nga brendia e tij, pra biseda, ndeja mė tė gjata. I pėlqej djemtė inteligjentė, xhentėlmen, tė jetė i qetė dhe jo xheloz, sepse as unė nuk jam xheloze.

A jeni e dashuruar?
    Nuk jam ende e dashuruar. Simpatizoj njė person, por kjo simpati nuk ėshtė shndėrruar ende nė dashuri.

Mesazhi juaj?
    Tė kemi njė synim nė jetė. Kurrė tė mos jemi disfatistė, sepse nga kjo nuk do tė arrijmė atė ēka synojmė. Duhet tė kemi besim nė forcat tona. Me punėn tonė dhe me ndihmėn e zotit njė ditė do tė realizohen edhe ėndrrat tona, sepse ēdo gjė ėshtė e arritshme nė kėtė botė.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277

Nora Fejza preferohet edhe nė Itali

Tamam kur ka menduar se pas vetes po e lė njė vit pėrplot me suksese, modelja dhe bukuroshja, Leonora-Nora Fejza, ka marrė edhe njė lajm tė mirė.
    Gjatė sfilatės sė modės “Kujta dhe Meri – fashion show”, nė pesė defilime sa janė mbajtur, Nora ka qenė modelja mė e pėrfolur, qė ėshtė pėlqyer si nė pamje ashtu edhe nė ecje
    .

Ndėrkaq kėtė sfilatė, xhirimi i sė cilės ėshtė emetuar tė dielėn nė RTV21, e ka pėrcjellė edhe organizatori i javės sė modės nė Milano, i quajtur Romeo – i cili krahas dy organizatorėve, Kujtes dhe Merit, e ka ftuar nė Milano edhe bukuroshen Fejza.

Ata janė ftuar tė marrin pjesė nė evenimente tė modes nė Milano, nė muajin shkurt tė vitit tė ardhshėm, ndėrsa nėse pranon tė merr pjesė nė kėtė eveniment, Nora do tė mund tė fillonte edhe njė vit tė mbarė nė karrierė.

Gjatė vitit 2007 Nora ka korrė suksese tė konsiderueshme qoftė si modele qoftė edhe si moderatore nė Radio Dukagjini. Megjithatė ka pasur edhe oferta tė tilla, qė pėr shkak tė kohės dhe obligimeve tė shumta nuk ka mundur t’i shfrytėzojė – si ofertat pėr Miss Bikini nė Turqi, Miss Albania, Miss Montenegro etj. Po ashtu gjatė kėtij viti e ka dorėzuar kurorėn e Miss Ulqinit, tė cilėn e kishte fituar njė vit mė parė.

Fejza, nė vitin 2006, nė spektaklin e bukurisė “Miss Kosova 2006”, kishte marrė titullin e Pėrcjellėses sė parė dhe atė Miss Press.

Foto: Shenoll Zehri
    Make up: Sellma

Kliko ketu
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Tema tė Ngjashme

1. Pershendetje nga Leonora
    Nga sweet_dreams nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 30-03-2009, 10:03
  2. Diellza Kolgeci - Modele
    Nga Bl3ri nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-02-2008, 15:21
  3. Leonora Poloska
    Nga dr.shprici nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-05-2006, 15:38
  4. Nena e Adelina Ismajlit nė burg
    Nga Shėn Albani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 08-01-2003, 13:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •