Normaleeee nuk votoj kot une
Chelsea i treti vit qe deshton.....
Normaleeee nuk votoj kot une
Chelsea i treti vit qe deshton.....
Jeta ime, mban emrin e saj..
Liverpool , ka per te fituar kupen 100%
Hallall ja bafte se tani vjen hakmarrja e madhe
ForCa MiLan se eshte shansi yne i madh te hakmerremi ndaj ktyre![]()
Si je tadore par crainte de lEnfer, brūle-moi en Enfer, si je tadore dans lespoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je tadore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!
Bravo Liverpool
Nuk i dua ekipet angleze por kete here bera leshime
A e dini pse?
sepse u eliminua ekipi i Ruuuuusit
juhuuuuu bravo te kuqet
"Unė jam mirė kur asht mirė Shqipnia"
Je vais bien quand l'Albanie va bien
Nuk kam cfare te them , ndeshje e bukur dhe me emocione te shumta ! Qe te dyja skuadrat luajten fort me kombinime te shumta dhe precize !
Por fati u bezeqeshi te kuqve qe ishin me bindes kundrejt fitores , gjyqtari spanjoll e la lojen pa shume nderprerje dhe nuk doli i gabuar !
Personalisht dua Milanin ne finale se atyre u a kemi mare doren , por nuk besoj , kane per te ngrene dru nga anglezet dhe ne shtepine e tyre , luajne dhe Vidic dhe Ferdinant neser!
Besoj se ne athine do jene Liverpool dhe Man Untd!
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Paskam qen i sakt ne ate qe kam shkruarPostuar mė parė nga thekthi
Liverpool me shum merita kualifikohet ne Finalen e madhe , beri nje loje te mrekullueshme dhe ariti deri tek fitorja minimale 1:0 ne 90 min loje, pastaj dhe me dy nga 15 min lozi nje loje te mire qe e ruajti rezultatin dhe ariti ta mposht me penalti.
Gjithve tifozeve te Liverpool urime kualifikimi ne Finale![]()
#VamosArgentina
Une kisha qef te fitonte Celsi, por ne baze te lojes Liverpuli e meritoi me teper. Mungesa e Shevcenkos dhe insistimi i Murinjos per ta lujt Drogben si pyke te vetme te avancuar nuk dha nej rezultat. Mbase Celsi e kishte nda menjen qe ne fillim qe te fitonte me mbrojtje, pra per te rujt avantazhin e ndeshjes se pare por se ndali dot goditjen milimetrike te Ager-it megjithese dhe atu ishte mundesia per te dhene nje faull. Pa fat dhe Dirk Kaut gjate ndeshjes me nje shtylle dhe nje goli te anulluar per puna milimetrash por ne fund te fundit ishte penalltia e tij qe i kaloi ne finale. Penallti te dobta nga Roben dhe Xheremi dhe me nje nuhatje krahu nga Reina.
Tani po degjoj intervisten e Murinjos pas ndeshjes, miku dhe pas kesaj ndeshjeje mendon qe Celsi ishte skuadra me e mire. Mua te pakten sma mbushi mendjen po nejse. Liverpuli ne ndjekje te kupes se peste te kampioneve, perballe Milanit qe u shkermoq ne 2005 ose fqinjve te Mancesterit vetem 50 km me larg.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
chelsi prap eshte pa fat humb , te kota investimet e mdhaja me siguri qe chelsi ne ket vit nuk do te marr asnje trofe
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Davius: Shum veta e kan nen vleresuar intuiten pritese te Penalltive nga REINA.
Si sot me kujtohet para dy vitesh ne Finale me West Ham Reina arriti te priste kater penallti. Dhe njeher tregon qe eshte i pathyeshem si portier dhe meriton te listohet emri ne portieret me te mire ne Bote.
Kalofshi Mire
T-B
P.s E paskam parashikuar ne koke ndeshjen![]()
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
heroi i Liverpoolit
1.Arsenal