Postuar mė parė nga HoteL-MadriD
Cdo te bej milani do i mar valixhet prej CH.L ate do beje ndeshjen e kthimit![]()
Postuar mė parė nga HoteL-MadriD
Cdo te bej milani do i mar valixhet prej CH.L ate do beje ndeshjen e kthimit![]()
#VamosArgentina
Milani luajti shume bukur!
Pergezime!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
avash avash se kshu the dhe me Bajernin ti dhe shume te tjeret por ngelet me gisht ne goje dhe nuk u duket ne forum ke tema e futbollit si ju dhe te gjithe Anti Milanistet per tre dit rrjesht por he.Postuar mė parė nga thekthi
nejse gjithcka i mbetet fushes.
Shpresa Vdes e Fundit
lol ketu me ke mos u merzit se nuk iki nga ky nenforumPostuar mė parė nga Bledari
por ju duhet ta kuptoni se skeni skuader per ne Finale
ja te shohim ndeshjen kthyese dhe kush do te kualifikohet
un sjam as tifo me manchester as me bayern por jam anti milan nje ekip qe e urej me se shumti ...
p.s Mbani shpresat :P
#VamosArgentina
He me te lumte jo...tamem si une qenke..)))Postuar mė parė nga thekthi
hehehehehe mir mir kush qesh mire kush qesh i fundit
Bledari te urojme te qeshesh keshtu pas dy javesh![]()
#VamosArgentina
Po po,do te qeshin patjeter...lote gezimi do tu shkojne nga syte![]()
Me vjen vertet per te qeshur me disa persona qe u jane zene syte nga cmira qe kane per Milanin e postojne fjale te pa bazuara apo ne ere.
Na paska dal Rooney njeriu i ndeshjes vetem pse shenoi 2 gola ? apo shkoni e lexoni gazetat angleze ?
Po si ka mundesi qe Kaka` e degjeneroi C. Ronaldo ? sikur ishte mbremja e tij ? Po si nuk keni njehere guxim te pranoni realitetin.... po gjithmone vetem shfryni inatet qe keni ndaj Milanit.
Meqe na i keni permendur me mijera here keto punet e vjedhjeve, kerkoj te beni nje analize te ndeshjeve e lerini menjane fjalet e teperta.
Si qe ajo puna e kartonit te verdhe qe mori Kaka`, e meritoi apo....?
Meqe nje pjese e mire ketu nuk jane tifoze te manchesterin bejne mire te kapin Chelsea ose Liverpool pasi nje nga keta do jete kundershtari i rradhes.
Jeta ime, mban emrin e saj..
se meritonte por u rrafetClay_More : Si qe ajo puna e kartonit te verdhe qe mori Kaka`, e meritoi apo....?![]()
Krijoni Kontakt