Manchester Utd - AC Milan
Gjysmefinale: LIGA E KAMPIONEVE
vs.
Ndeshja e pare luhet me 24 Prill 2007, ndersa ndeshja kthyese me 2 Maj 2007.
Manchester Utd - AC Milan
Gjysmefinale: LIGA E KAMPIONEVE
vs.
Ndeshja e pare luhet me 24 Prill 2007, ndersa ndeshja kthyese me 2 Maj 2007.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 11-04-2007 mė 17:49
My silence doesn't mean I am gone!
I fiton Manchester-i te dyja ndeshjet.
Keshtu tha dhe njeri para ndeshjes me Bajernin,nuk ka gje Milani.Por Milani eshte Milan mer mik i thash,nuk eshte Peqini.Po me mire keshtu,shpresoj qe edhe lojtaret e Maces se Nerit ta marin lehte si puna jote.Postuar mė parė nga PRI-LTN
Spo di bre ja dhash voten millanit po spo e di,kam qejf tja ktheje hakun e Romes se shuum keq.
E kam then dhe e them prap
Ku prek plaku del gjaku.
Kshtu qe MILAN do behet sivjet KAMPION..
Kshtu qe mos flisni kot dhe mos shpresoni shume si Tifozet e Bayern dhe Lojtaret e Bayern.
GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO GO MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN MILAN
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Mire e ke ti, po coje njehere ate Milanin tend ne Peqin, e ta shohim se kush do fitoje.Postuar mė parė nga murik
AHahhahahh ... Edhe po nuk fitoi ne fushe peqini, futen tifozet me leva dhe detyrimisht do fitojne
Ndeshje e veshtire shume per te dyja ekipet. Me then te drejten kam qejf qe te dyja te kualifikohen, kshu qe spo votoj hic. Kush ta meritoje kualifikimin le te kualifikohet.
Hajt pra.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Manchester Utd. Kualifikohet ne Finalen e madhe....
p.s Manchester Utd - Liverpool Finalja![]()
#VamosArgentina
Me fal,ne vend te Peqinit desha te shkruaj FljamurtariPostuar mė parė nga PRI-LTN
![]()
O shoku, Flamurtari e ka treguar veten me skuadra edhe me te medha se ai Milani yt, keshtuqe shiko andej nga qyteti yt, mbase gjen ndonje skuader qe ta shprehi me mire ate qe deshe te thoshe.Postuar mė parė nga murik
Krijoni Kontakt