e kan merituar sonte milanezet te jene finalista por do keni i cik problem ne finale![]()
e kan merituar sonte milanezet te jene finalista por do keni i cik problem ne finale![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Postuar mė parė nga KUSi
AI EDHE TI KUSI PO DO MUNDOHEN KURSE TE JA KTHEJN AT HAKUN QE E QUAJN KTO DHE DO HAN SHUM GOLA HAHAH SE DI BRE KA EDHE PAK KOH TE BINDEN SE ME TE VERTET LIVERPOOLI ASHT EKIP E FORT.
EJ MILLANISTA SE KENI CRESPON KET VIT KUJDES.
Ndeshjen nuk e pashe,ndaj nuk munt te them asgje me ato qe ndodhen ne fushe.Por rezultati 3-0 nuk le vend per shume fjale.Nuk mendoja qe Mancesteri te katandisej ne Milano ekip letre.
Ato qe thosha une se Milani Athinen e shikon me dylbi,i deklaroi edhe Gattuzo kur u shpreh se kurre nuk mendonte qe Milani te shkonte ne finale.Bile nuk do vija bast asnje nje Euro.
Deri ne finalen e 23 Majit na e mbyllet gojen.
PS Iso Devolliti urime dhe te fala Driteroit..................![]()
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Mos u merzit ti re se ka per te fitu Milani ne finale se e kam inat Liverpulin:PPostuar mė parė nga SeveN
Hajd se rezultatin ta them ate nate se spo me vjen gje ndermend tani:P
Thx per birrat!
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Foto nga ndeshja e djeshme.
![]()
![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Shpirti i Skuadres KuqeZi
![]()
![]()
WE GO TO ATHENS!
Asnje suprize .Hajde rradha......!
nuk kishte si te ndodhte ndryshe !!! ishalla djajte me bejne dhuraten me te bukur ne athine diten e lindjes time ( 23 maj ) !!! njehere e kane fituar kampionatin ne 1999 u mbusha 15 vjen ata fituan titullin e 16 kundrejt lacios , vetem liga e kampioneve me mungon si dhurate se te gjitha i kam pas ne kete jete !!! kam nje mendim per papen i lutem qe ta bej shenjt Gatuzon edhe pse nuk ka vdekur akoma !!!forca milan !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
MiLaN tregoi vlerat e tij prej Kampioni. Edhe perse nisi sezonin ne menyren me te keqe te mundeshme serish e gjeti forcen per te mposhtur superekipet e europes njeri pas tjetrit dhe te arrije e te shkoje ne finale.
Mbreme ka qene nje nder ndeshjet me te mira te Milan ne kete sezon. Nje Kaka i magjishem, Sedorf me pasimet e tij te bukura dhe me golin mbreslenes, Gatuzo qe do i dale ne enderr C.Ronaldo-s, nuk e la te merte fryme, i gjithe ekipi ka bere nje loje te jashtezakonshme. Ne gazeta C.Ronaldo citonte: "Milan jam rritur", por mbreme tregoi qe eshte akoma nje bebush perpara Kaka. Me keto ritme qe ja ka nisur Kaka do fitoje ēdo ēmim personal sezonal per nje lojtar.
Persa i perket finales do jete nje ndeshje e bukur mendoj pasi te dy ekipet luajne loje te hapur pak a shume dhe japin spektakel ne fushe, ashtu siē ndodhi dhe 2 vjet me pare ne stamboll. Por kete here, paksa dhe me tifozllik mendoj se do triumfoje MILAN ne Athine, pasi shija qe la humbja atehere ishte shume e hidhur dhe eshte tamam momenti i hakmarrjes, qe ndoshta nuk do vinte dhe per 50vjet. Pra Milan do triumfoje.
Ne Athine do ngrihet Flamuri Kuq e Zi, eshte dhe si nje ironi kjo per greket.
GO GO GO GO GO GO GO GO GO MILAN MILAN MILAN MILAN
Imperator
Albanian Perandory
Krijoni Kontakt