Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon ne finalen e madhe?

Votues
106. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Manchester United

47 44.34%
  • AC Milan

59 55.66%
Faqja 26 prej 28 FillimFillim ... 162425262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 273
    .:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anėtarėsuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Buon Partita Milan
    Bravo Demat kuq e zi Kan bere vertet Nje loje Spetakel.
    I uroj gjith milanisteve Nje Fitore ne Athine ,
    Ole ole ole ForCa Milan
    FieRaK

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Nuk ka term pseudotifoz, pse shpikni akoma gjera kot me kot me i dhone vlera galaktike cdo gjeje ? Cdo kush mban nje ane ne saje te ideologjise qe ka. Ju pershembull kur vjen puna tek Interi jeni gjithmone me Juven. Eshte dicka NORMALE, ska nevoje me shpik terma. Po mos mbaja anen e asnjerit vallaj s'kisha per me e pa ket ndeshje kurre dhe asnje ndeshje tjeter, dhe kjo vlen per shumicen. Kur shef nje ndeshje ke qejf te perjetosh si tifoz ose simpatizant dhe kaq.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar mė parė nga mancha
    Urime MAXHUPVE

E merituan kualifikimin,MAN U nuk ka ende nje ekip te pjekur per CHL.

Mire qe nuk the prap kishin fat

Genesis akoma me ato analizat tuja te budallpsura mer?

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    PUUUU ca ndeshje ....

E justifikoi plotesisht anullimin e punes sot

Milani krejtesisht magjik. Edhe gojet me te liga s'kane ca te thone sot. Komplet i papermbajtshem, megjithate per mendimin tim Gatuzo eshte shpirti i ekipit, ai eshte lideri.
    Sedorf, Kaka , Gatuso te papermbajtshem por mua me ka pelqyer shume edhe Oddo edhe pse gabonte ndonje pasim e nxori komplet jashte loje Ronaldon dhe ishte shume i rrezikshem nga e djathta.
    Ama nga ana tjeter ishte dhe faji i Manchesterit qe sot s'ishte askund. Sigurisht eshte presioni i fushes kundershtare dhe mungesat ne mbrojtje ndikuan shume por megjithate prisja disi me shume. Anceloti e fitoi taktikisht duelin, bllokoi shperthimet e Ronaldos dhe talentin e Rooney dhe e la mesfushen e Manches komplet te shkeputur nga sulmi. Gjithashtu duke ditur vrimat ne mbrojtjen e Manches shfrytezoi kundersulmet aktive, kundersulme nga 3-5 lojtare jo vetem me pyke prandaj s'lozte njeri per Inzaghin.
    U kenaqa me kete loje, jo si ajo loja gjumevenese dje.
    Do kisha shume deshire ta shifja Huntelaar tek Milan.

ps. Genesis ke 100% te drejte, edhe une kur shof Gjermanet duke luajtur psh. edhe kinez me qene kundershtaret prap me ta do bej tifozllik ... lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cunimartum : 02-05-2007 mė 19:36

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Tani une nuk do rremoj postet e Forumit

Citim Postuar mė parė nga Genesis
    Juve vallaj, o ju pelqen te beheni viktima, ose nuk di cfare tjeter.
    Cilet analiste Isomer ?(ne ka nje lojtar qe nuk esht tall njeri eshte pikerisht Seedorf, gafa me e madhe qe Interi ja la "kushurinjeve")....
    Me pare nje forumist eshte merzitur me mua se beja QUOTES keshtu kam hequr dore nga ajo pune. Po te shikosh me vemendje do veresh qe ka ankesa per SEDORF. Ankesa per te pati dhe pas ndeshjes te pare me Bayern-in tani une nuk do kerkoj te te mbush mendjen ty. Po te duash beso po te duash mos beso.

Per ke fiton Milani ne Evrope? Ti thua qe fiton vetem per vete, fiton dhe per Interin se nuk do jete gjithmone kampion. Kur te dale ndonjehere ne vend te katert atehere te luaje dhe Interi ne Evrope qe te fitoje eksperience.

Mora Interin per shembull se eshte skuadra tende. Mora Interin se eshte nje skuader me vlera. Preferoj Interin te hyje para Lacios se me shume besim kam ne Interi se ne Lacio. Mgjate kjo eshte jashte teme.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Se harrova ... dyshimet qe kisha per provokime nga Manchesteri ndeshjen e kaluar mu bene edhe me te besueshme sot. Provokim 100% ndaj Gatuzos, mire qe e kishte te verdhen e pare.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Cfare jane kto analiza qe po beni ?

Po si nuk u lodhet njehere xhanem ? Edhe sot qe Milani dominoi nga minuta e 1' ne ate te 94' nuk ju zuri goja nje urim ?

Tani ta analizosh lojen eshte e kote por une po e permbledh ne nje fjale te vetme "superndeshje" nga ana e Milanit. Nuk e la MAN UTD asnje minute te merrte fryme. Ata te MAN UTD pak legena kur nuk e dorezuan topin, po nuk ka problem nuk do kemi mungesa ne finale (gjithmone nese nuk do pesojme ndonje demtim ne kampionat.)

Nese do te luaje keshtu dhe kundra Liverpool, Kupa eshte e jona.

Forca MILAN

Insieme con il Diavolo RossoNero nel Corpo
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Forca MILAN

Insieme con il Diavolo RossoNero nel Corpo

Milanist perjete .

tregoi vendin liverpoolit Milan

Milan Legjenda e futbollit europian . kane shume peshe champions qe ka fituar

Milan dhe ketyre qe e kane zili kjo i tremb pasi shume shpejt do i bashkohet dhe

nje tjeter

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Milani i kėtij viti ėshtė njė ekip 61 minutėsh..

dhe pėr fat tė keq (nganjėherė duhet thėnė dhe kjo - ?! -), Manchester nuk ka djallėzi italiane.
    Prektora

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga Isomer937
    Me pare nje forumist eshte merzitur me mua se beja QUOTES keshtu kam hequr dore nga ajo pune. Po te shikosh me vemendje do veresh qe ka ankesa per SEDORF. Ankesa per te pati dhe pas ndeshjes te pare me Bayern-in tani une nuk do kerkoj te te mbush mendjen ty. Po te duash beso po te duash mos beso.

Per ke fiton Milani ne Evrope? Ti thua qe fiton vetem per vete, fiton dhe per Interin se nuk do jete gjithmone kampion. Kur te dale ndonjehere ne vend te katert atehere te luaje dhe Interi ne Evrope qe te fitoje eksperience.

Mora Interin per shembull se eshte skuadra tende. Mora Interin se eshte nje skuader me vlera. Preferoj Interin te hyje para Lacios se me shume besim kam ne Interi se ne Lacio. Mgjate kjo eshte jashte teme.
    Car Lazio aman. Mos na ofendo. Interi eshte nje nga themeluesit e G14, ti me permend Lazion.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Tema tė Ngjashme

1. Liverpool finalist...
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 109
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •