Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon ne finalen e madhe?

Votues
106. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Manchester United

47 44.34%
  • AC Milan

59 55.66%
Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 273
    eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anės detit i palarė,Anės dritės i paparė,Pranė sofrės i pangrėnė,Pranė dijes i panxėnė!
    Postime
    216
    Davius me kete qe ke thene ke nderuar veten tate dhe gjithe te afermit e tu
    Forca MiLaN se do i grisim plehrat e anglise si Manchesteri ka per te perfunduar dhe Liverpuli. Apollon 23 gezo dhe nja dy jave per ate trofe te dhuruar nga MiLaNi se do qash pastaj .
    ForCa MiLaN
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brūle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Michaela
    Hajd Forca Milan 3:0 ::P:P:P
    Bravo te qoft e ke gjet tamam rezultatin se sa do jet
    #VamosArgentina

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Sa te lumtur keta

Moret ndonje leke ?
    Feel the pump √

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Na ishte 1 here Manchester United dhe pseudotifozet

100% BRUNE-BABY, AIRON^BOY, Albanian^Boy, Alex731, BaLLaKumi, bayern, bekim prushi, besar_atb, Darius, darwin, Davius, DeuS, DoLpHiN, Dr Rieux, FeeZee, floreentin, Foki, Genesis, GjIlAnAsI_cSi, Gostivari_usa, JaCk_DaniELs, jimmychrist, Juventus, KUSi, l3and3r, Lioness, Living in Vain, Manci, Mariachi, md_pellazgu, Michaela, miki_al2001, MmEeTtIi, Moltisanti, Nordiku1, PHOEBUS, PRI-LTN, RaPSouL, Santana, shoku_tanku, strong_07, thekthi, titi.iforti 14, Trendafili-Blu, viganv, Zeri_i_Mirdites, _FlorI_

Ja dhe te humburit e forumit nga kjo sfide.

AC.MILAN FSH 3-0 PseudoTifozat pa ekip

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    kaka dhe sedorf ishin me te miret ne san siro

Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Per here te pare sic e kam thene shume here falenderoj zotin qe me beri Milan.Tani mos beni zhurme ju buburrecet e tjere qe deri tani shanit Milanin.MILANI eshte skuadra me e madhe ne bote edhe kete e tregon c'do vit.Mos te harrojne tifozet e tjere qe saipatizojne skuadrica te tjera Italiane ,qe Italia siamo noi .Edhe mos te harrojne per dy jave te jene te kanapeja me nje birre e te shikojne Milanin se une per vete do je me i lumturi me sa dukete nga te gjithe Milanezet ketu se Do shikoj Milanin nga afer tek stadjumi qe perdhunuam Barcelonen,Se faliet e mia te vije Milani ne fianale kete vit u plotesua.MILAN FOR EVER

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Un te isha si ti, do kisha prit deri ne fund te kupes, ku i dihet, Athina me Stambollin afer jane.

Mos u merzit Kacak, se ket ndeshje ju lujshit jeten tuj, ekzistencen tuaj si ekip, dmth ate Kaka-ne, se kene 2 vjet qe nuk beni asgje. Mos kishit fitu ket ndeshje nuk i diheshe si do i shkonte puna atit lojtarit, sado qejf te kishte qerosi ta mbante. Ne finale gjerat me ndryshe se nje ndeshje eshte. Fitorja me e madhe e ketij sezoni pervec finales eshte qe arritet te mbani ate Kaka, qe eshte gjysma ekipit.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga kacaku basket
    Na ishte 1 here Manchester United dhe pseudotifozet

100% BRUNE-BABY, AIRON^BOY, Albanian^Boy, Alex731, BaLLaKumi, bayern, bekim prushi, besar_atb, Darius, darwin, Davius, DeuS, DoLpHiN, Dr Rieux, FeeZee, floreentin, Foki, Genesis, GjIlAnAsI_cSi, Gostivari_usa, JaCk_DaniELs, jimmychrist, Juventus, KUSi, l3and3r, Lioness, Living in Vain, Manci, Mariachi, md_pellazgu, Michaela, miki_al2001, MmEeTtIi, Moltisanti, Nordiku1, PHOEBUS, PRI-LTN, RaPSouL, Santana, shoku_tanku, strong_07, thekthi, titi.iforti 14, Trendafili-Blu, viganv, Zeri_i_Mirdites, _FlorI_

Ja dhe te humburit e forumit nga kjo sfide.

AC.MILAN FSH 3-0 PseudoTifozat pa ekip
    ooo......... po ki ishte sondazh une nuk jam pseudo tifoz pa ekip.... jam tifoz i flakt i barces
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Urime kualifikimin millanista,at cka e kisha qejf te ndodhta ja ndodhi sonte se ki Manchester ja mori ftyren Kampionatit Italian dhe ja ki Millan ja ktheu perseri ngjyren ja ktheu perseri Kampionatit emrin e vjeter urime urime edhe njeher millanista.

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Citim Postuar mė parė nga thekthi
    Bravo te qoft e ke gjet tamam rezultatin se sa do jet
    Une e kam gjeta sa here po kush eshte tifoz i zjarr ti Milanit nje birr mua se ju kam urur fitoren sot:P
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Liverpool finalist...
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 109
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •