Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Karrjera e para Familja e dyta.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    Karrjera e para Familja e dyta.
    Jo babe, familja e para dhe karriera e dyta..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Zemrushja , cke ti iher kam mendimin tim e ke ngju ate kangen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Kariera e para sepse familja krijohet mbasi ke mbaruar shkollen dhe gjetur nje pune te mire. Pastaj kur te behem me femi une dihet qe kariera nuk do jet aq e rendesishme sa familja. Por deri atehere kemi koh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    .................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FierAkja143 : 12-04-2007 mė 14:28

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Ne perendim, karriera ka zbehur shume rolin e femres ne pergjithesi, ne familje.
    Nje femer "e kohes" ka prioritete me moderne se familja dhe kjo me shume tek femrat e arsimuara++ , duke shenuar keshtu staistika keqardhese ne kohezgjatjen e bashkejeteses ne nje familje dhe ne rolin e saj edukues.
    Femra shqiptare duke u ndeshur me kete fenomen pa te kaluar, eshte vene ne nje pozite te dyshimte persa i perket zgjedhjes se prioriteit.
    Nuk do te ish me mire qe pervec baby siter, te kemi dhe keshilltarin pedopsikolog per te zevendesuar rolin (mungesen e kohes se duhur te nenes ne activitetin e perditshem te femijeve) dhe a mund nje baba te behet nene per femijet, aq sa nena e tyre ?
    FLM !

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    te dyja padiskutim,do me interesonin,dhe me pak sforco mund ti arish mbrekullisht,me nje bashkshort te mire afer
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Nqs nje femer eshte e afte te kriojoj karrier (gje qe po ndodh me shpesh se meshkujt kohet e fundit) ateher nuk mendoj se do jet e dobet ku te arrij te ket ne krahun e saj nje bashkeshort qe te respektoj ate cka ajo ben.
    Nqs jan kushtet, jo familje dhe karrier ben femra, por dhe c'te duash zotrote!
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga shefqeti11
    Nqs nje femer eshte e afte te kriojoj karrier (gje qe po ndodh me shpesh se meshkujt kohet e fundit) ateher nuk mendoj se do jet e dobet ku te arrij te ket ne krahun e saj nje bashkeshort qe te respektoj ate cka ajo ben.
    Nqs jan kushtet, jo familje dhe karrier ben femra, por dhe c'te duash zotrote!
    Pac uraten per mendimin!

e embel
    Anėtarėsuar
    12-10-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    173
    une jam e mendimit se femra duhet te merret me te dyja paralelisht punen dhe familjen por nese do duhej peshe me shume nga njera ane atehere peshorja ime do peshonte me shume nga familja.
    une kam nje profesion te bukur, nje pune te mire por sjam per karriren para familjes dhe femijve te mi.
    shpesh here shoh nena me femije qe rrine overtime, qe vijne te shtune e te diel ne pune vetem e vetem per karriere ketu sjam dakort.
    nese e more inisjativen per te krijuar familje pergjigju per detyrimet e tua.
    sjam per grate shtepiake te cilat merziten lodhen e skane nje jete te tyren por para familjes ska asgje.
    dhe per hir te femijes tim (kur ta kem) do te sakrifikoja gjithcka jo me nje cope pune e cila te jep nje rroge apo nje emer por si shkembim te merr gjera te rendesishme.
    burri dhe gruaja jane te dy ne shtepi me te njejtat pergjegjesi.
    jane te dy prinder por behet ''nje marrveshje e fshehte'' pa fjale ku vendosen rregullat se kush do punoj me shume e kush do kujdeset me shume per familjen se te dyja smund te besh me te njejtin hap.
    dhe ne kete moment une preferoj qe burri te punoj me shume se une dhe une te kujdesem me shume per familjen.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Roli ekonomik i familjes fshatare
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-01-2012, 08:27
  2. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  3. Gonxhe Bojaxhiu - Nėnė Tereza
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  4. Familja Boletini
    Nga CEZARND nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31
  5. Shoqėria, dashuria, dhe familja
    Nga Arbushi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 22:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •