Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Te dyja.Ne fakt keto kohet e fundit femra eshte me e zvilluar nga shume ane.Keshtu ne vecanti ne fillim karriera pastaj familja.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    Po qe gruaja per karriereriste (sa me lodh kjo fjale) , atehere fillojne e qeshin komshinjte.

Nese femra dhe mashkulli ne shqiperi do te kishin te drejtat e barabarta do te kishte shume divorce. Ngaqe me hajne duart, keshtuqe duhet se ku me i kruajtur...

Me rri urte, me vrap, merr legenin, e kesaj radhe dua qe kembet te me lahen me shampo, e jo me sapun 15-ē, hehehehehe.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974
    Yasmin, cilet jane ato ane qe ju jane zhvilluar?! Pasi me bere kurioz

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    S'keni faj ju jo.. "Enderrimtare te Epokes se Gurit" beni dhe der der ne shekullin e XXI.

Kur te kthehet rrota e historise mbrapa atehere do behet realitet dhe njehere kjo "enderr" e jotja..

ne fakt.. ajo rrote historie nuk kthehet me mbrapa.. prandaj do besh mire te pranosh realitetin e hidhur per ty dhe te tjere qe keni kto pretendime
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    974

hahahaha

Ne nje familje eshte mashkulli ai qe vendos gjithnje.
    Ne nje diskutim qe mund te behet ne familje mashkulli thote keshtu do te behet edhe pike.
    Femra, si gjithmone,nuk ka te drejte te kundershtoje mashkullin dhe duhet te zbatoje vendimet e tij.
    Pavaresisht se ne jetojme ne demokraci, femra mbetet gjithnje e nenshtruar, e heshtur dhe nuk ka kurajo te ngre ze, te kundershtoje burrin e saj ne rastet kur ai e ka gabim.
    Pavaresisht se femres i jane dhene disa te drejta, ajo gjithnje do te mbetet nen urdherat e mashkullit.

Pikat mbi "i".

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga Ingenuous
    Ne nje familje eshte mashkulli ai qe vendos gjithnje.
    Ne nje diskutim qe mund te behet ne familje mashkulli thote keshtu do te behet edhe pike.
    Femra, si gjithmone,nuk ka te drejte te kundershtoje mashkullin dhe duhet te zbatoje vendimet e tij.
    Pavaresisht se ne jetojme ne demokraci, femra mbetet gjithnje e nenshtruar, e heshtur dhe nuk ka kurajo te ngre ze, te kundershtoje burrin e saj ne rastet kur ai e ka gabim.
    Pavaresisht se femres i jane dhene disa te drejta, ajo gjithnje do te mbetet nen urdherat e mashkullit.

Pikat mbi "i".
    Po, deri pak kohesh kshu ka qene, por mbaje mend se per pak shum pak kohe ju do beheni gradualisht "robi" i saj.. do jeni karemi me i mire.. besome..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga Ingenuous
    Yasmin, cilet jane ato ane qe ju jane zhvilluar?! Pasi me bere kurioz
    Nuk varet me nga burri.Per kete e kam fjalen.Ti si e morre se me bere edhe mua kurioze tani?Tip i shkathet ti dukesh:P.Mbase ta japin pergjigjen antaret me lart qe kane dituri me te madhe nga une,me me shume eksperince ndoshta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YaSmiN : 11-04-2007 mė 17:32

Larguar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Po transmetoj disa pergjigje qe kam marre ne MP prej mikeshave te mia.
    (La) thote - Nuk eshte keq te rrish ne shtepi e te mos punosh,megjithese punet e shtepise ne pergjithesi nuk mbarojne por,une shkova ne shkolle per 15-vjet dhe me duken shume per t'u bere nje shtepiake e shkolluar.
    (Mi) e nevrikosur shperthen-Nese tani qe u bera me femije do te mbullem ne shtepi c'kuptim ka jeta per mua?Me del koha te bej aq shume gjera sa jo vetem familjen dhe ne vecanti femijet por, dua te kem nje punen time, ku burri te mos fute hundet fare.Vetem keshtu do te mund te largoj problemet, duke u ndiere e afte te "konkuroj"tim shoq ne cdo aspekt.Keshtu dhe femijet do te rriten duke pare nje nene qe lufton,perpiqet dhe shembull me te mire, nuk ka per te mesuar femija..ashtu ta dish, si me kujton ti se do rri te plakem qe 35 vjec une ?! Jo mer lal nuk me zo gjumi kollaj mu.
    (De)tjeter hesap- Ne rast se une nuk do te jem ekonomikisht e pamvarur,atehere ne nje aksident te mundshem ne martese (ose ne jete ne pergjithesi)atehere do te me duhet te perballoj jeten vete, pa ia shtrire doren kurkujt,ndaj asnjehere nuk do te ndaloj te kujdesem per profesionin qe kam ndoshta karriera nuk me pelqen,thjesht te mund te bej dicka ne dite te keqe.
    Faleminderit per kohen e kushtuar!

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ne fakt, nje arsye se pse ferma kerkon te punoje eshte "ajo pjes pamvaresie qe kerkon te kete kundrejt mashkullit".

Troc me thene ne kete aspekt nuk do te ndihet "E nenshtruar". Gjithsesi puna eshte NDER.

bebe_e_logel Maska e idushe_
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    home..
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    Si ishte puna zoteri?? Sigurisht qe femra e diteve te sotme nuk eshte ajo qe keni pretenduar te "shtypni" gjithmone me kembe.. Te drejtat tona, ato qe kemi kerkuar me pare, do i bejme zbatim ndryshe kemi folur kot..

Sa per piken tjeter, yzmet te beje dhe burri dhe gruaja, te dy jane koshiente qe punet ne familje e lodhin shum gruan prandaj kush do beje nje detyre kush do beje tjetrin dhe familja rron ne harmoni te plote..

Ju meshkujt shqiptare jeni mesuar "tju vijne gjerat ne goje" dhe per cdo gje doni qe t'ia rrasni pergjegjesite gruas.. Do benit mire te ktheheshit ne epoken e gurit.. dhe jetonit te lumtur "njehere e pergjithmone"
    Jam dakort me ket postim qe ka bo zemrushja ..!

Do benit mire te ktheheshit ne epoken e gurit.. dhe jetonit te lumtur "njehere e pergjithmone" ... mendoj qe nuk ka nevoj per komente !
    **Wanted by many owned by none!!!**

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Roli ekonomik i familjes fshatare
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-01-2012, 08:27
  2. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  3. Gonxhe Bojaxhiu - Nėnė Tereza
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  4. Familja Boletini
    Nga CEZARND nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31
  5. Shoqėria, dashuria, dhe familja
    Nga Arbushi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 22:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •