Pershendetje
Le te jete kjo teme,jo vetem per DJ'te e botes por edhe ata Shqipetare.Jam munduar te permbledh ne renditjen e meposhtme 10 nga DJ'te me te mire Boteror.Nuk hapa poll per arsye se mu duk e panevojshme,sidoqofte diskutoni lireshem mendimin tuaj rreth DJ've.
Renditja ime personale......
Tiesto
Paul Van Dyke
Armin Van Buuren
ATB
Sasha
Mauro Picotto
Deep Dish
Ferry Corsten
Paul Oakenfold
John Digweed
Nga DJ Tiesto kam pothuajse gjith remixed e tija.Nga krijimtaria e tij me pelcen Trafic,Flight 643,Adagio 4 Strings,Lethal Industry,Sparkles....e sidomos krijimi i fundit qe ka bere me me Maxi Jazz (nga Faithles) i titulluar Dance4Life,i cili do dale per shitje nga ky muaj ose muaj tjeter.Kam patur rastin dy here te ndjek performimin e tij ne Gatecrasher i cili eshte Klub nate ne Leeds dhe mendohet te jete nga Klubet e nates me te preferuara ne Angli.Teper spektakulare.Tiesto ka lindur me 17 january 1969 ne Hollande dhe ka filluar krijimtarine muzikore ne nje moshe teper te re.Shkelqimi i tij ne kete arene te muzikes trance ka filluar pas vitit 90.Mendohet te jete DJ me i mire ne Bote.
Ne youtube mund te gjeni plot video muzikore nga Tiesto.
Paul Van Dyke radhitet po ashtu nga Dj'te me te mire.Nje nga krijimtarite e tij qe do jete gjithmone e preferuar nga une 'For an Angel'
![]()
Krijoni Kontakt