Mirdita
Perse djemte shqipetare jan kaq te veshtire?
Kaq te komplikuar? Kane humbur imazhiin? Disa
Mase jo te gjithe, dua te shpresoj.![]()
![]()
Mirdita
Perse djemte shqipetare jan kaq te veshtire?
Kaq te komplikuar? Kane humbur imazhiin? Disa
Mase jo te gjithe, dua te shpresoj.![]()
![]()
pupupupuu na cmendet me aman, dridhu kendej, dridhu andej, vetem tema te keqija per djemt shqiptar hapen, njera pse ju djema, tjetra ore djema, nje andej matan, u hengert mortja ore djema. O po c'beni keshtu xhanem se na felliqet fare.![]()
Po pse me te vertet qenkemi kaq te keqinj ne djemt shqiptar vall!?
Problem serioz ky, duhet filluar me dyshu, se....na piu e xexa
p.s. pergezime per prezantimin, dhe mire se erdhe![]()
Kristal.....E bardhë.....Që më mban gjall!
Mos ma prej veshin edhe nese gaboj
Pse moj i flet keshtu djemt Shqiptar po askund ne bote nuk ka djem sikurse qe jan djamt tan Shqipetar pse hedh gur mbi ta po ku moj ka me te mire e me te afert se kta pse po i kerkojn edhe te huajat?Dmth ja vlen ti mbajm mos te na i marrin te huajat se mbesim me gishta ne goje..KUSH KERKOFT ME MIRE SE DJALI SHQIPTAR KURR MOS E GJETET
e panjohura
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Urime per temen.Postuar më parë nga Bolka
Eh mir e ke ti me taten jemi ca te veshtire
PS: Shef perqark dhihet tu qesh sa i veshtir qe jam![]()
Pikerisht te njejten gje do thoja per vajzat...Postuar më parë nga Bolka
![]()
Postuar më parë nga LlaCiPaCi
Edhe juve ju them qe nuk ka me vajza Shqiptare.Pra edhe djemt i kemi te perkryer edhe vajzat gjithashtu....... MOS E INJORO TENDIN SE I HUAJI DIN VETEM TE SHFRYTEZOI!!!
e panjohura
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
e panjohura ke te drejte .
Deri ke ajo e kuqa e kisha lexu.Postuar më parë nga Bolka
![]()
Te veshtira jane femrat shqiptare...po ajo osht e bukra...gjoja mire do munim
Sa per imazhin...sjom dakort...![]()
ahahaha po me te veshtira se femrat shqiptare se besoj se jane meshkujt shqiptare gjithesesi nuk me duken se jane te veshtir..nuk e di ne sfare konteksti e ke perdorur por mua sme duken te till.Postuar më parë nga Bolka
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
mbas komentit tuaj nuk ja vlen te debatohet me per ket teme!Postuar më parë nga e panjohura
BRAVO!
Krijoni Kontakt