Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 125
    femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar më parë nga OriF
    sepse jane te dobet e te papergjegjshem hedhin posht sa vite lidhje per kenaqesine momentit, srrezistojn dot tundimit me te vogel le pastaj provokimeve
    Thene shume bukur.

Ata qe tradhetojne jane pa ndergjegje e pa ndjenja absolutisht. Dhe mbi te gjitha jane mosmirenjohes te lumturise dhe ndjenjave qe ju ka dhuruar partnerja e tyre, dhe shfajesojne veten me nje thenie te vjetersuar "po jam mashkull une". Te pabese po, mashkull jo.

Citim Postuar më parë nga Visage
    Pak???

Ka te beje edukata, ngritja e njeriut, emancipimi, morali qe ka, cilesi keto qe ne rinine e sotme shqiptare duhet t'i kerkosh me lupe qe t'i gjesh, sepse si femrat dhe meshkujt jane bere vetem shfrytezues.
    Si me nerva me duhesh xhan

Pse tradhtojne djemte.
    E para njehere nuk tradhetojne te gjithe.
    E dyta ai qe tradheton,tradheton se i poshter se se nuk njohin as moral asgje.
    Per mua ai qe tradheton eshte njeri pa seder.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    eshte nje gje !!! pse tradhetojne femrat ??? mi jepni pergjigje kesaj pyetje edhe do keni edhe pergjigjen per tradhetine e meshkujve !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar më parë nga _DANIELA_
    Si me nerva me duhesh xhan
    Ka mundesi te isha

ps. SaS te njejtat arsye dhe cilesi ju bashkangjiten dhe femrave dhe meshkujve qe tradhetojne. Asnje s'eshte i vecante.

i/e regjistruar Maska e OriF
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga SaS
    eshte nje gje !!! pse tradhetojne femrat ??? mi jepni pergjigje kesaj pyetje edhe do keni edhe pergjigjen per tradhetine e meshkujve !!!

mashkulli eshte me teper pre e tundimeve, femra tradhton dhe jao nga dobesia se ndihet vetem se ka nevoj per mbrojtje kur i dashuri e len mas dore, po kjo se ben aspak me te mire se mashkulli, po nje gje eshte e sigurt kot se iu ngref nuk tradhto

V
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    1
    Jane femrat ato qe tundojne djemte OriF, dhe kjo i ben ata te tradhetojne, pra i bie qe e nis femra OriF. Por si perfundim i bie qe secila pale qe tradheton gabon.
    V

i/e regjistruar Maska e OriF
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga Elvisa Canada
    Jane femrat ato qe tundojne djemte OriF, dhe kjo i ben ata te tradhetojne, pra i bie qe e nis femra OriF. Por si perfundim i bie qe secila pale qe tradheton gabon.

sme duket ashtu nga ca kam e kam degju, gjithsesi kush tradhton smeriton respekt

i/e regjistruar Maska e Centaurus
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Babe.. varet.. Ka femra qe dhe ne buze te varrit apo te merzise te jene nuk tradhtojne sikur ti vrasesh.. ashtu sikurse ka dhe femra qe me burr ne krevat kane dhe dashnorin poshte krevatit..
    Po de, d.m.th BaLLaKumi ka plotsisht te drejt, tek te dy palet ka tradhtar dhe besnike.

Ketu edhe titulli i Temes eshte provokues, jo i drejt dhe jo i barabart (ate barazine dhe drejtesin qe ju femrat po na e permendni çdo dite), do te duhej te ishte thjesht "Përse tradhtojne vajzat dhe djemt", se te kerkosh drejtesi dhe barazi duhet separi te jesh vet i drejt dhe i barabart, apo jo Ladies .

tradheti... shum fjal e eger kjo

un do ta quaja pasion... si per femren ashtu dhe per mashkullin

tashi meshkujt Shqiptar n'pergjithsi si hajvona qe n'lindje... jan gjithmon ne kerkim...

dhe per femrat... pak a shum ket opinion do ipja, por jan me te permbajtura... preferojn te masturbohen

qe ti bie shkurt po e shpjegoj kshu... me ngrifet me njonen e tentoj te konkludoj ne raport seksual

qef un, por qef dhe ajo... e nese ndjehemi mir perseritet e riperseritet

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Visage
    Pak???

Ka te beje edukata, ngritja e njeriut, emancipimi, morali qe ka, cilesi keto qe ne rinine e sotme shqiptare duhet t'i kerkosh me lupe qe t'i gjesh, sepse si femrat dhe meshkujt jane bere vetem shfrytezues.
    po po
    ashtu eshte
    e ky shfrytezimi nuk do ju dale per mire vecse
    dhe nga statistikat,djemte qe tradhetojne, ne 90% te rasteve e tradhetojne te dashuren me ato te rrugeve dhe kjo ju pelqen.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  2. Ja kush i ka vrare djemte e Vlores
    Nga PORTI_05 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 11:25
  3. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57
  4. Me 10 djemtë që duan të braktisin drogën
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 16:58
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 23:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •