Babe.. varet.. Ka femra qe dhe ne buze te varrit apo te merzise te jene nuk tradhtojne sikur ti vrasesh.. ashtu sikurse ka dhe femra qe me burr ne krevat kane dhe dashnorin poshte krevatit..
Babe.. varet.. Ka femra qe dhe ne buze te varrit apo te merzise te jene nuk tradhtojne sikur ti vrasesh.. ashtu sikurse ka dhe femra qe me burr ne krevat kane dhe dashnorin poshte krevatit..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Po kush te tha ty rushe qe sja them ne sy ??Postuar më parë nga Zemrushja
PS: imen varet se ka dhe persona qe vuajn nga zemra , se si i vjen si bomb kur ja thua troç ja vdiq ca me ngeli mu ??
VAllahi kte posht krevatit se dija , ma shpjego pak ma mir sa per info??Zermushja : Babe.. varet.. Ka femra qe dhe ne buze te varrit apo te merzise te jene nuk tradhtojne sikur ti vrasesh.. ashtu sikurse ka dhe femra qe me burr ne krevat kane dhe dashnorin poshte krevatit..![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 10-04-2007 më 11:54
Nuk besoj se do te te vinte kaq keq.. qe te besh pyetjen "ca me ngeli mu"Postuar më parë nga BaLLaKumi
Thjesht do te vinte cik keq per momentin dhe pastaj te nesermen do e harroje
Nese dike nuk e don me shpirt, Nuk ndien "keqardhje"
Llaci eshte edhe nje version tjeter, po mos e ver ne zbatimPostuar më parë nga LlaCiPaCi
![]()
burri qe eshte burre, e ben synet te gjithin, e me te hujen s'vete kurr![]()
Kristal.....E bardhë.....Që më mban gjall!
Lidhjet ne shumicen e rasteve behen mbi bazen e interesit. Pjesa me e madhe e femrave nuk ju intereson a eshte i martuar por a ka leke dhe çfare makine ka.
Te pakten ne Tr dhe ne Dr.
Tani ne e kemi fajin qe i plotesojme keto kushte!?
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Rushe, ndjen rushe ndjen si ai lypsi qe te kerkon dicka e ti sja jep ne ate cast kur ben i cop rrug me andej dhe pyt veten si nuk i dhash dicka kjo eshte keq ardhje e te ngel ne mendje![]()
Postuar më parë nga Ingenuous
Ju e keni fajin.. si jo?? A e mendoni ndonjehere "sa do e vrisnit personin e zemres me kete veprim nese ai/ajo e merr vesh?"
Perpara se ta beni kete veprim duhet te pyesni veten.. " A do me beje te ndihem mir kjo "ikje me ket goc te re?" sigurisht qe do te beje mire se fund te fundit kenaqesite tuaja do plotesoni.. por puna eshte.. A eshte vetem seksi ajo qe kerkon ti apo eshte dashuria??
Ca thu mer bab ca thu? Edhe te dashur ta kishit jo mo gru per mua s'ke pse e tradhton.. Me mire ndajuni i thuj qe s'jam i knaq dhe ja.. po jo te vepronit si "skutha"Rushe, ndjen rushe ndjen si ai lypsi qe te kerkon dicka e ti sja jep ne ate cast kur ben i cop rrug me andej dhe pyt veten si nuk i dhash dicka kjo eshte keq ardhje e te ngel ne mendje
E verteta eshte se nuk jane vetem burrat ata qe tradhetojne.Postuar më parë nga theodora*
Por gjithsesi natyra e mashkullit eshte aktive dhe per inerci...........
Nuk jam aspak dakort me disa qe shkruajne per mentalitet,edukate e ku di une se c'fare tjeter
Pershendetje
Rushe pse mi dreq kush tha qe do e trradhtoja , ca shembuj mora
PS: ik se na bane trrathtar po jam me gjak shqiptar![]()
Un e di kshu lale : Burri qe o burr e ma leshin turr e co taven n`furr e se merr kurr...!Postuar më parë nga shefqeti11
Burri qe o burr e Kput ene Tjerave pervec Grus sja fut.
Krijoni Kontakt