Mos ndoshta pyetja me mire do ishte se pse njerezit ne pergjithesi tradhetojne???Sepse nuk eshte e specifikuar se kush trahdeton me shume ose me pak ose mehskujt apo femarat mendoj se eshte 50 me 50 kjo pune .
Mos ndoshta pyetja me mire do ishte se pse njerezit ne pergjithesi tradhetojne???Sepse nuk eshte e specifikuar se kush trahdeton me shume ose me pak ose mehskujt apo femarat mendoj se eshte 50 me 50 kjo pune .
* Jeta është Mundësi, Përfito nga Ajo*
haha ti me kenaqe sot me ke bere te qesh.Nuk di c'te te them ty sepse nuk te njoh ,por jeta ka shume gjera qe te bejne te mos jesh gjithmone rruges tende te enderruar dhe kjo absolutisht jo per faktin se je i prapambetur gjenetikisht sic thua ti.Nuk e di ke more per shembull me kete shprehjen i prapambetur gjenetikisht ,por personalisht di plot raste qe kane qene djem rrugac pushta kan pas ne krah femra yje dhe teper te zgjuara.Kan qen katundar edhe kan marre nga familje te mira ne qytetkan qene te pashkolle edhe kan marre me diploma te degeve me te mira ndaj vetem jetes nuk i dihet mos u mbaj se je mos u mbaj se ke eshte nje shprehje.Ka disa gjera qe i vendosim ne moshe te re dhe me vone ndodh qe behemi pishman por qe nuk ka kthim mbrapa.Ka momente ne jete qe njeriu bie ne dashuri me dike tjeter dhe sado te behet jo k por kaluar kjo tjetra qe ka ne krah eshte e pamundur te heqe kujtimin qe i fal ajo qe zemra ia ndjen,dhe e kam fjalen sikur kjo dashuri te ishte perpara se te merrte kete tjetren qe per arsye banale ai hoqi dore.Jeta vazhdon nuk eshte as rasti i pare dhe as i fundit,por qe dashuria nga zemra nuk hiqet me veprime te pales tjeter edhe te jene alla ekstra.Gjithsesi secili mendimin e vet pasi edhe rastet qe marrim per diskutim jane te ndryshme.
si perfundim ku ka femra perfekte sot?as djem perfekte nuk ka.Shprehja eshte teper e ekzagjeruar.
Ndryshuar për herë të fundit nga loli123 : 14-01-2008 më 15:14
Hoqin dorë për raste banale dhe tash femra a gruja u dashka të lajë haraçin e gabimit të tij?Ka momente ne jete qe njeriu bie ne dashuri me dike tjeter dhe sado te behet jo k por kaluar kjo tjetra qe ka ne krah eshte e pamundur te heqe kujtimin qe i fal ajo qe zemra ia ndjen,dhe e kam fjalen sikur kjo dashuri te ishte perpara se te merrte kete tjetren qe per arsye banale ai hoqi dore
Me këtë më ke ba me qeshë. Se ti si "katundar" e merr me diplomë pasuniversitare, por asaj i mbetet merak diçka nga mosha e adoleshencës.Kan qen katundar edhe kan marre nga familje te mira ne qytetkan qene te pashkolle edhe kan marre me diploma te degeve me te mira ndaj vetem jetes nuk i dihet mos u mbaj se je mos u mbaj se ke eshte nje shprehje
Merre pra nëse ke llogari.
njerezit tradhtojn sepse u merzitet grosha dhe duan te han nganjeher pace(krahasim)
Une jam qytetare mer malok haha edhe kam marr cin me ka dash zemra so ato ishin thjesht raste meqe ti kishe fol per njerezit te cilet jane te prapambetur gjenetikisht lol.Edhe ai qe kam marre ne te vertete s'ka kujtime nostalgjike nga dashuria se fati i ka buzeqesh me mua ,ndaj ne jete duhet fat edhe zgjuarsi por kjo e fundit nuk te ndihmon shume se e ven pas murit jo e para ''fati'',kuptove tani?![]()
pse vetem djemte ...pfff
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
dona jo mi çne tradhetojne dhe femrat qe c´ke me te.Por kush e ka hap temen e ka pas per djemte, pas kesaj ma do menja qe do hapin temen tjeter
Pse tradhetojne femrat?
Por meqe jemi te kjo teme po jap dhe une mendimin tim .
Pse tradhetojne djemt? per shume arsye , dhe kryesorja eshte sepse djemte rralle dashurojne vertet.Mbajne nje lidhje ne dukje serioze , por nuk jepen me shpirt sikur vajzat, me teper kane nevoje per te dashuren sesa e e dashurojn ate. Dhe kur tradhetojne nuk i vret shume ndergjegja dhe ndjenja e frikes se mund ta humbase te dashuren e tij, pra nuk e vuan ndarjen. Ky eshte vetem mendimi im , por me mire e dine vete te zotet e punes![]()
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
Krijoni Kontakt