Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 125
    ssdwcdcee Maska e SENSUALI_TR
    Anëtarësuar
    01-02-2007
    Vendndodhja
    Ne vendin ku Extremet i kalojne kufijte e imagjinates
    Postime
    277
    Mos ndoshta pyetja me mire do ishte se pse njerezit ne pergjithesi tradhetojne???Sepse nuk eshte e specifikuar se kush trahdeton me shume ose me pak ose mehskujt apo femarat mendoj se eshte 50 me 50 kjo pune .
    * Jeta është Mundësi, Përfito nga Ajo*

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Igli_Vlonjati Lexo Postimin
    Jetojme ne kohen moderne
    PO koha moderne ska vetem tradhetine po ta maresh keshtu.Po te ishit kaaaaaq moderne do kishit dhe gjera te tjera te cilat s'i keni dot ne kete modernizimin duaj.
    pfffffffffffffffff
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291

Përse tradhëtojnë djemtë?

Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    Kete Teme E Kam Hapur Per Te Pyetur Ju Djem Shqiptare Qe Na Hiqeni Shum Burra Por Ama Jeni Pak Besnike.se Burri Me 2 Rr Esht Dhe Besnik.ndersa Ju Keni Filluar Ta Dridhni Pak Kohen E Fundit

E Pra,perse Ju Djemve Ju Pelqen Te Tradhetoni Te Dashuren Tuaj?
    Pse me ke bejme tradhtine ne meshkujt vecse me Femrat ... ske se pse pyet ,eshte e njejta ,beji vetes ne rradhe te pare pse bej tradheti , kshu qe Tradhetia eshte 50% Femer 50% mashkull .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2008
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Kur qëllon gjenetikisht i prapambetur nuk mund të martohesh me kë të duash, ti ëndërron atë tjetrën, e as që do t'a shohësh ëndërr ndonjëherë, sepse nuk je tipi i saj, pos kësaj në anën tjetër nuk je i zoti të kesh marrëdhënie të lumtur (të mirë), me femrën që ke.

Më pëlqen mendimi i Infinite, nuk kam dëgju diçka të tillë më parë.
    haha ti me kenaqe sot me ke bere te qesh.Nuk di c'te te them ty sepse nuk te njoh ,por jeta ka shume gjera qe te bejne te mos jesh gjithmone rruges tende te enderruar dhe kjo absolutisht jo per faktin se je i prapambetur gjenetikisht sic thua ti.Nuk e di ke more per shembull me kete shprehjen i prapambetur gjenetikisht ,por personalisht di plot raste qe kane qene djem rrugac pushta kan pas ne krah femra yje dhe teper te zgjuara.Kan qen katundar edhe kan marre nga familje te mira ne qytetkan qene te pashkolle edhe kan marre me diploma te degeve me te mira ndaj vetem jetes nuk i dihet mos u mbaj se je mos u mbaj se ke eshte nje shprehje.Ka disa gjera qe i vendosim ne moshe te re dhe me vone ndodh qe behemi pishman por qe nuk ka kthim mbrapa.Ka momente ne jete qe njeriu bie ne dashuri me dike tjeter dhe sado te behet jo k por kaluar kjo tjetra qe ka ne krah eshte e pamundur te heqe kujtimin qe i fal ajo qe zemra ia ndjen,dhe e kam fjalen sikur kjo dashuri te ishte perpara se te merrte kete tjetren qe per arsye banale ai hoqi dore.Jeta vazhdon nuk eshte as rasti i pare dhe as i fundit,por qe dashuria nga zemra nuk hiqet me veprime te pales tjeter edhe te jene alla ekstra.Gjithsesi secili mendimin e vet pasi edhe rastet qe marrim per diskutim jane te ndryshme.

si perfundim ku ka femra perfekte sot?as djem perfekte nuk ka.Shprehja eshte teper e ekzagjeruar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loli123 : 14-01-2008 më 15:14

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ka momente ne jete qe njeriu bie ne dashuri me dike tjeter dhe sado te behet jo k por kaluar kjo tjetra qe ka ne krah eshte e pamundur te heqe kujtimin qe i fal ajo qe zemra ia ndjen,dhe e kam fjalen sikur kjo dashuri te ishte perpara se te merrte kete tjetren qe per arsye banale ai hoqi dore
    Hoqin dorë për raste banale dhe tash femra a gruja u dashka të lajë haraçin e gabimit të tij?

Kan qen katundar edhe kan marre nga familje te mira ne qytetkan qene te pashkolle edhe kan marre me diploma te degeve me te mira ndaj vetem jetes nuk i dihet mos u mbaj se je mos u mbaj se ke eshte nje shprehje
    Me këtë më ke ba me qeshë. Se ti si "katundar" e merr me diplomë pasuniversitare, por asaj i mbetet merak diçka nga mosha e adoleshencës.
    Merre pra nëse ke llogari.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    njerezit tradhtojn sepse u merzitet grosha dhe duan te han nganjeher pace(krahasim)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2008
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Hoqin dorë për raste banale dhe tash femra a gruja u dashka të lajë haraçin e gabimit të tij?

Me këtë më ke ba me qeshë. Se ti si "katundar" e merr me diplomë pasuniversitare, por asaj i mbetet merak diçka nga mosha e adoleshencës.
    Merre pra nëse ke llogari.
    Une jam qytetare mer malok haha edhe kam marr cin me ka dash zemra so ato ishin thjesht raste meqe ti kishe fol per njerezit te cilet jane te prapambetur gjenetikisht lol.Edhe ai qe kam marre ne te vertete s'ka kujtime nostalgjike nga dashuria se fati i ka buzeqesh me mua ,ndaj ne jete duhet fat edhe zgjuarsi por kjo e fundit nuk te ndihmon shume se e ven pas murit jo e para ''fati'',kuptove tani?

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    pse vetem djemte ...pfff
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    pse vetem djemte ...pfff
    dona jo mi çne tradhetojne dhe femrat qe c´ke me te.Por kush e ka hap temen e ka pas per djemte, pas kesaj ma do menja qe do hapin temen tjeter
    Pse tradhetojne femrat?
    Por meqe jemi te kjo teme po jap dhe une mendimin tim .
    Pse tradhetojne djemt? per shume arsye , dhe kryesorja eshte sepse djemte rralle dashurojne vertet.Mbajne nje lidhje ne dukje serioze , por nuk jepen me shpirt sikur vajzat, me teper kane nevoje per te dashuren sesa e e dashurojn ate. Dhe kur tradhetojne nuk i vret shume ndergjegja dhe ndjenja e frikes se mund ta humbase te dashuren e tij, pra nuk e vuan ndarjen. Ky eshte vetem mendimi im , por me mire e dine vete te zotet e punes
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

DuRrSaKe Maska e Elena__Dr
    Anëtarësuar
    28-11-2007
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga ida1 Lexo Postimin
    dona jo mi çne tradhetojne dhe femrat qe c´ke me te.Por kush e ka hap temen e ka pas per djemte, pas kesaj ma do menja qe do hapin temen tjeter
    Pse tradhetojne femrat?
    Por meqe jemi te kjo teme po jap dhe une mendimin tim .
    Pse tradhetojne djemt? per shume arsye , dhe kryesorja eshte sepse djemte rralle dashurojne vertet.Mbajne nje lidhje ne dukje serioze , por nuk jepen me shpirt sikur vajzat, me teper kane nevoje per te dashuren sesa e e dashurojn ate. Dhe kur tradhetojne nuk i vret shume ndergjegja dhe ndjenja e frikes se mund ta humbase te dashuren e tij, pra nuk e vuan ndarjen. Ky eshte vetem mendimi im , por me mire e dine vete te zotet e punes
    ida1 jom ne nji menim me ty molta , kte doja te thoja dhe un puc yvi motles
    ♥I love INTER♥

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  2. Ja kush i ka vrare djemte e Vlores
    Nga PORTI_05 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 11:25
  3. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57
  4. Me 10 djemtë që duan të braktisin drogën
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 16:58
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 23:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •