Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 125
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    hee me keto mendime dukesh qe je e parritur mire ti zogu.Po kur ne zemer ke dike tjeter qe ajo femra te behej jo k.. po kaluar edhe ne ambjente te jete zonje e vertete halli s'ta do zemra si i behet?E ke gjetur zgjidhjen ti perse ai mendon dike tjeter nderkohe qe te perkedhel ty?E pra per te folur jemi te zot shume ,fundja llafet pa lodhje dhe mundim jane .
    Kur qëllon gjenetikisht i prapambetur nuk mund të martohesh me kë të duash, ti ëndërron atë tjetrën, e as që do t'a shohësh ëndërr ndonjëherë, sepse nuk je tipi i saj, pos kësaj në anën tjetër nuk je i zoti të kesh marrëdhënie të lumtur (të mirë), me femrën që ke.

Më pëlqen mendimi i Infinite, nuk kam dëgju diçka të tillë më parë.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Tradhetojne sepse si duket jan merzit me ate qe kan, si duket u ka ndejt shume te koka ajo, jo shpirti jo zemra jo budalliqe.. normale qe robi do merzitet njeher, edhe do shkoje me ke ti dali para.
    Jemi tradhetare.. Edhe??? Inat te na keni se skeni cte na beni :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Shih me sy,s`jam per ty! Maska e juliana_86
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    182
    Perse tradhetojne djemte?
    Per Sport!
    "T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,

ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Tradhetojne sepse si duket jan merzit me ate qe kan, si duket u ka ndejt shume te koka ajo, jo shpirti jo zemra jo budalliqe.. normale qe robi do merzitet njeher, edhe do shkoje me ke ti dali para.
    Jemi tradhetare.. Edhe??? Inat te na keni se skeni cte na beni :P
    Pse mo?Femrat nuk merziten me ju meshkujt derr-verr tek koka? Se mos merzitja ka gjini! Ta merzisni nganjehere aq shume sa te vjen te jua japesh sopate mbas koke(ne nje bote ideale) :P :P

Besoj qe meshkujt tradhetojne per te njejtat arsye se femrat, pavaresisht se jane i cike me naiv se femrat dhe behen pre e tradhetise me rehat. Sidoqofte une tradhetine e konsideroj si xhesti i budallenjeve sepse poshteron veten ne radhe te pare.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Meshkujt tradhetojne per shkak te apatise femerore...mungeses se fantazise ne dashuri.....dhe per te ndryshu gjellen.,
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Pse mo?Femrat nuk merziten me ju meshkujt derr-verr tek koka? Se mos merzitja ka gjini! Ta merzisni nganjehere aq shume sa te vjen te jua japesh sopate mbas koke(ne nje bote ideale) :P :P

Besoj qe meshkujt tradhetojne per te njejtat arsye se femrat, pavaresisht se jane i cike me naiv se femrat dhe behen pre e tradhetise me rehat. Sidoqofte une tradhetine e konsideroj si xhesti i budallenjeve sepse poshteron veten ne radhe te pare.
    Njerez jemi, biem pre e tundimeve te mishit shum kollaj, fundja e kemi ne gjak kte gje, tundimet jan te medha ne nje bote te mbushur plot me femra qe sdin gje tjeter vetem te rrembejn te dashurit e gocave te tjera, e kan si kalim kohe. Ne cunat shum te permbajtshem jemi aman, se del xhiro me te dashuren, jan edhe 100 goca te tjera qe te shohin si ulkonja gati per te ngrene.

ps: duhet ta besh shum pervete te dashurin qe ai mos te te tradhetoje!! Mos i bej sikur ke rene nga qielli, Por beji sikur ke ardh nga ndonje planet tjeter, se ndryshe aha, aq e pati edhe skenderi :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Njerez jemi, biem pre e tundimeve te mishit shum kollaj, fundja e kemi ne gjak kte gje, tundimet jan te medha ne nje bote te mbushur plot me femra qe sdin gje tjeter vetem te rrembejn te dashurit e gocave te tjera, e kan si kalim kohe. Ne cunat shum te permbajtshem jemi aman, se del xhiro me te dashuren, jan edhe 100 goca te tjera qe te shohin si ulkonja gati per te ngrene.
    Amani mo amani,hapjuni rrugen cunave se jane mbaruar meshkujt mbi kete bote. Vallai mo Apollyon, e di si ja analizoj gjakun tjetrit une?Ne nje bisede. Po pashe qofte dhe nje rruaze tradhetie s'me sheh me me sy.

ps: duhet ta besh shum pervete te dashurin qe ai mos te te tradhetoje!! Mos i bej sikur ke rene nga qielli, Por beji sikur ke ardh nga ndonje planet tjeter, se ndryshe aha, aq e pati edhe skenderi :P
    Dhe po tradhetoi?C'u be?S'paska meshkuj te tjere? Pastaj s'jeni kalamaj, o burre i dheut, qe te ju genjejme me karramela qe mos te dilni jashte tek komshija! Respektoni i cike inteligjencen tuaj :P
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    Kete Teme E Kam Hapur Per Te Pyetur Ju Djem Shqiptare Qe Na Hiqeni Shum Burra Por Ama Jeni Pak Besnike.se Burri Me 2 Rr Esht Dhe Besnik.ndersa Ju Keni Filluar Ta Dridhni Pak Kohen E Fundit

E Pra,perse Ju Djemve Ju Pelqen Te Tradhetoni Te Dashuren Tuaj?

Po e kunderta e pyetjes tende ???
    E Pra,perse Ju Vajzave Ju Pelqen Te Tradhetoni Te Dashurin Tuaj?
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Amani mo amani,hapjuni rrugen cunave se jane mbaruar meshkujt mbi kete bote. Vallai mo Apollyon, e di si ja analizoj gjakun tjetrit une?Ne nje bisede. Po pashe qofte dhe nje rruaze tradhetie s'me sheh me me sy.

Dhe po tradhetoi?C'u be?S'paska meshkuj te tjere? Pastaj s'jeni kalamaj, o burre i dheut, qe te ju genjejme me karramela qe mos te dilni jashte tek komshija! Respektoni i cike inteligjencen tuaj :P
    Blue Sky asnjeher mos ta ndjeje per tradhetine, fundja tradhetia eshte e atyre njerzeve qe skan besim ne vetvete, te dobet shpirterisht, edhe per te treguar se cfar jan te zotet te bejn, tradhetojne! Tradhetia nuk ben pjese tek te gjith cunat sic ka then hapsja temes, ka cuna e cuna.. Ka cuna qe kur dashurojne nje femer, e gjith bota perqendrohet ne nje pike te vetme, gjithcka rrotullohet aty, edhe per ate djale ska me goca tjera ne kte univers. Sepse ka gjetur ate qe kerkonte gjith jeten.. Por ka edhe cuna qe sju mjafton nje femer, duan 3, 4 , 5 etj etj sepse jan te etur per te treguar i cike shokeve se cfar kan ber..
    çerra aman..

ps: megjithse tipin e ksaj hapeses temes, do e tradhetoja vetem nga inati, nje femer e tille te acaron nervat :P

(shaka)

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    Kete Teme E Kam Hapur Per Te Pyetur Ju Djem Shqiptare Qe Na Hiqeni Shum Burra Por Ama Jeni Pak Besnike.se Burri Me 2 Rr Esht Dhe Besnik.ndersa Ju Keni Filluar Ta Dridhni Pak Kohen E Fundit

E Pra,perse Ju Djemve Ju Pelqen Te Tradhetoni Te Dashuren Tuaj?

Jetojme ne kohen moderne
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  2. Ja kush i ka vrare djemte e Vlores
    Nga PORTI_05 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 11:25
  3. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57
  4. Me 10 djemtë që duan të braktisin drogën
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 16:58
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 23:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •