Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 114
    i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Fatkeqsisht dhe miresisht femra! Meshkujt nuk marrin vesh

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Nuk pajtohem me ju vajzat e forumit, aspak, jeni shum paragjykuese ne kto qe thoni...ku e dini ju qe mashkujt duan me pak se cdoni ju, ju po tu duam dhe mos tju martojme ju dilni menc fare edhe thoni eehh qeni ky nuk me paska dasht fare....

Ju femrat e sotme e perkufizoni dashurine ne martese apo jo martese. nuk bohen kshu gjonat. ej em sori.

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Mos ji dakort, Homza. Por te ben mire per shendetin qe te jesh.
    Nuk e kuptoj pse shume meshkuj mendojne se na bejne nder neve femrave qe na martojne.??

Puna eshte se ju meshkujt sdini ca doni ose doni shume gjera njekohesisht. Kur une e dua nje njeri e martoj dhe pik dhe nuk me behte vone nese ma di per nder a jo ... lol , kapish

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Edelweiß
    Mos ji dakort, Homza. Por te ben mire per shendetin qe te jesh.
    Nuk e kuptoj pse shume meshkuj mendojne se na bejne nder neve femrave qe na martojne.??

Puna eshte se ju meshkujt sdini ca doni ose doni shume gjera njekohesisht. Kur une e dua nje njeri e martoj dhe pik dhe nuk me behte vone nese ma di per nder a jo ... lol , kapish
    Eh pra nare, ktu me vjen te ha llastyket mua....ju dilni e thoni qe nje dashuri e plote duhet te perfundoje ne martese: po ste martoj ateher ai nuk ja vlete dashurine tende, dhe ai paska qene nje mashtrus dhe veglat e tij paskan qene te korruptuara..

Dashuria persa kohe qe nuk perkufizohet ne fjalen dhe vepren martese ateher mund te quhet dashuri e arritur.

Eshte mire te jesh dakord me ju femant se ju te merrni mesysh fare pastaj lol

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Nje gje skuptoj une . Pse keni frik nga martesa ju ?

Une ti homza, nuk kam frik sepse vendos dhe kam vendosur gjithmon me zemer. Pastaj nuk jam nga ato une qe e diskutoj seriozitetin e nje lidhje me nje cope leter. Me habit fakti qe ju cdo femer nese ju kerkon (dhe me te drejt )seriozitet ju duket sikur ju mashtron!?... eshte e drejta e cdokujt te kerkoj lumturine e tij... tani edhe qejf doni edhe pergjegjsi nuk mbani... Une sdo doja kurre te martoja nje mashkull qe sdo donte me gjithe shpirt.....
    Po une jam qeveri me vete prandaj

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    hahaha qeveria jote ka shku per lesh po hajt mooo lol

Nuk thash qe kemi frike nga martesa, perkundrazi besoj qe cdo njeri duhet te krijoj familje qe te shijoj kte jete ne maksimum.

Puna eshte se ju femnat e vini si kusht martesen, faktin qe nje mashkull ju don apo sju don.....ju doni patjeter te keni nje unaze ne gisht, ska rendesi se ne cilin gisht tja u vej mashkulli edhe ju jeni te lumtura....

Ktu perjashtoni veten tuaj nga dashuria e vertete, them une....me ke flas edhe une, me naren pffff te gjesh dy nare te thojne te njejten gje eshte e pamundur, ka thene El Halil Doci i pallatit tim, filozof i modh ka qene.

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    ... te pakten ministrin e mbrojtjes e kam akoma te forte

a.t.h nese ti e do ate femren se ke problem te martohesh apo?

Kush o ajo femer qe ta paska bo martesen gogol ty mer cun? Une ty psh nuk do doja te martoja kurr do te lija te lire sic le dhe lopet e mia te dashura
    edhe mos me thuj nare mu se mgel hatri mu lol

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    ... te pakten ministrin e mbrojtjes e kam akoma te forte

a.t.h nese ti e do ate femren se ke problem te martohesh apo?

Kush o ajo femer qe ta paska bo martesen gogol ty mer cun? Une ty psh nuk do doja te martoja kurr do te lija te lire sic le dhe lopet e mia te dashura
    edhe mos me thuj nare mu se mgel hatri mu lol

ministrin e mbrojtjes? ti shif naj minister bujqesie se u mubtyi karkaleci moj..se po dalim pak nga tema, jom dhi tuj qesh kur ne TV doli nje titull ku thoshte "Qeveria po deshton ne luften kunder karkalecave" hahahahhahaha

E shef qe ju gocat nuk mundei te perballoheni me nje mashkull qe din te dashuroje, dhe se martesen nuk e quan domosdoshmerisht dashuri te flaket.

Edhe mua pikerisht nje femen si puna jote ma ka bo martesen gogol, une i lypsha lek borxh e ajo me thoshte martom me para e pastaj te jap leket....lene mo me i lypgjo tjeter asaj hahahahahha ska pas shansa fare, edhe pse e doja dhe ishte nje tipe shum shum e lezetshme dhe e bukur.

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    ...e doje, ishte tipe e bukur dhe e lezetshme..... me nder teje homza po qenke burr frikacak zotrote ...
    Femrat jane shume me te forta sec kujton ti. Vec se ora biologjike e femres eshte me e shpejt / afert se ajo e meshkujve. D.m.th troc fare jane me te pjekuraani nese ti ke te dashur nje 25-30 vjecare ajo ka nevoj dhe eshte e gatshme ti kushtohet dhe te krijoj nje familje....po kujt ja them une merr vesh homza. homzes i o bo unaza martese si unaz e herr der ring lol

Sa per minstrin e buqesis mos ma qa hallin se jemi mire si me planin e qushtit dhe te mishit kete vit . Shesim dhe karkaleca lol

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    ...e doje, ishte tipe e bukur dhe e lezetshme..... me nder teje homza po qenke burr frikacak zotrote ...
    Femrat jane shume me te forta sec kujton ti. Vec se ora biologjike e femres eshte me e shpejt / afert se ajo e meshkujve. D.m.th troc fare jane me te pjekuraani nese ti ke te dashur nje 25-30 vjecare ajo ka nevoj dhe eshte e gatshme ti kushtohet dhe te krijoj nje familje....po kujt ja them une merr vesh homza.homzes i o bo unaza martese si unaz e herr der ring lol

Sa per minstrin e buqesis mos ma qa hallin se jemi mire si me planin e qushtit dhe te mishit kete vit . Shesim dhe karkaleca lol

Ti quash femrat me te pjekura nuk eshte dicka shum e pjekun, se na ktu spo pjekim kulac e tu pjekt kryt per veze pule tu pjekt loool

Famijla eshte gjeja me e shtrenjte ne jete, jam plotshisht dakord....por per femrat gjeja me e rendesishme ne bote eshte te ken nje unaze ne gisht e tja hedhin lumit pa u lage fare,,,ja c'jenu ju femrat....edhe me fal qe po te drejtohem me kte gjuhe kaq kritike se ju katunaret nuk jeni kshu, kshu jan vetem qytetaret ...

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  4. Kur dashuron në chat!
    Nga Agim Doçi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:16
  5. Kush tha se dashuron me fort nje burre ?
    Nga marinI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-09-2002, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •