Te dy palet njelloj ...
p.s Mvaret nga personat.... se cili sa e do![]()
Te dy palet njelloj ...
p.s Mvaret nga personat.... se cili sa e do![]()
#VamosArgentina
meshkujt bien shume kollaj ne dashuri por edhe shume kollaj dalin prej saj ndersa femrat e kane me te veshtire renien ne dashuri dhe e kane pothuaj te pamundur te dalin prej saj. gjate kohes qe te dyja palet jane te dashuruara nuk besoj se ka ndonje ndryshim midis meshkujve dhe femrave. ndryshimi per mendimin tim qendron me teper te qendrueshmeria.
Postuar më parë nga SKUTHI
Nuk thash qe kjo eshte prrall por kete e degjova nga goja e njeriut qe ishte prezent.Nuk jam adhuruese e prrallave fare por ka edhe shum shembuj te tjere qe do bindesh se femra nuk eshte ajo qe harron me shpejt.
e panjohura
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Une kam mendu qe fetem femnat dojn dhe dashurohen, po edhe mashkujt po dinin me dashuru ....por kujdes e dashuron fort vetem Fellanzen qe ka thy krahet e tij per ta nxanê ....i thuni kesaj menquri mashkullore![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Dashurojne tedy palet por femrat jan me te ndijeshme
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Baba per veten e iher jam besnik shum por shum aman kunder femres kuptohet qe e du tamam pa interes pa gja tjera vetem se e dua ja them te gjitha smaj te fsheta , dhe i qendroj besnik edhe po e trrathtova me ndonje femer tjeter, ja tregoj kshu kshu gruje u be
Jam i nershem me pak fjal me femrat i kam xhan des des fare .
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 02-12-2007 më 08:19
Une nuk them se nuk ka raste,por jane shume te rralla..kaqPostuar më parë nga e panjohura
per mendimin tem Mashkut dashurojn ma shum se Femrat
Mendimi i drejtë do ishte,ai që është përjetësuar.Kujtoni këngën e bregut të detit,"Vajza e valëve".Ajo është ndërtuar në bazë të një ngjarje e cila është bërë legjendë dhe vajza që ka pritur të dashurin është kthyer në gur i cili është sot e kësaj dite.Tani medaljen jepeni ju!!!!
Dashuria reciproke eshte iluzoin.Mund te duash dike tere jeten por te te mos te doje aq sa ti. Nuk ka te beje fare. Varet.Ne dashuri ka gjithnje nje njeri qe do me pak.Se kush eshte,varet nga lidhja ose me sakte nga personat .
Me respekt Militik
Krijoni Kontakt