Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 114
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182
    behar ime ja fute kot fare se vetem mashkulli nuk mund te shquhet per besnikeri.jam vet mashkull dhe e di shum mire se sa e veshtir mund te jet per nje mashkull te jet besnik.ose me mire te themi qe per sa koh zgjat besnikeria.me duhet te them qe nuk zhgjat per shum kohe.femrat jan me besnike kur dashurojn.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 02-12-2007 më 08:17

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Femra Dashuron me shum se mashkulli sepse mashkulli mendon per nji femer tjeter kurse femra mendon vetem per nje mashkull.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    I nderuar shum rrall mund te hasesh ne realitet por ju jeni nje realist qe meritoni lavdata jo pse e mbrojtet dinjitetin ton por pse e the at qe njemend qendron.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

~*---LEPURUSHKE---*~ Maska e 100% BRUNE-BABY
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    Nuk eshte puna jote!E more vesh?????
    Postime
    168
    Zakonisht per ju meshkujt thone se nuk keni ndjenja!
    Une nuk mendoj ashtu!
    Dhe ju njerez jeni ne fund te fundit dhe mendoj se nuk jeni te gjithe njesoj!
    Ne femrat kemi dicka se ne shumivcen e rasteve kur duam dike biem me koke e kembe brenda!
    DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Nuk e di cila eshte njesia matese e dashurise sepse po ta dija do ta tregoja edhe sasine e dashurise por nese nuk flasim me shifra atehere mendoj qe kjo varet nga personi. Ne pergjithesi eshte e njejte si te mashkulli ashtu edhe te femra, por mashkulli e shfaq me pak ndersa femrat shprehen me hapur per ndjenjat e tyre.
    Barca

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Sipas meje femrat jane ato qe dashurojne me shume por jane dhe ato qe te harrojne me shpejt

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga SKUTHI
    Sipas meje femrat jane ato qe dashurojne me shume por jane dhe ato qe te harrojne me shpejt

Un prap do replikoj por te them qe nuk eshte e vertet qe femra harron shpejt...Ndoshta nuk eshte e tepert te them nje realitet qe te bindi qe shumica veprojn ne kete menyr.
    I kishte vdek njerit gruaja dhe kur e vorrosen ai filloi ne mbramje te qaj e te rrenkoj aq dhimbshem qe tokes i vinte rand.Nje burr qe ishte pran tij i tha;Po ngadal more burr se kurr nuk kam pa burr qe qan aq shum per grua si ty po ngadale se i gjendet rendi po ndoshta si at qe e ke dasht se marresh ama fati eshte i till!Ky burri ju kthya dhe tha:''MORE PO QAJ PER SANTE SE NESER I GJINDET QARJA"Qe pra cili harron me shpejt.
    e panjohura
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Citim Postuar më parë nga e panjohura
    Un prap do replikoj por te them qe nuk eshte e vertet qe femra harron shpejt...Ndoshta nuk eshte e tepert te them nje realitet qe te bindi qe shumica veprojn ne kete menyr.
    I kishte vdek njerit gruaja dhe kur e vorrosen ai filloi ne mbramje te qaj e te rrenkoj aq dhimbshem qe tokes i vinte rand.Nje burr qe ishte pran tij i tha;Po ngadal more burr se kurr nuk kam pa burr qe qan aq shum per grua si ty po ngadale se i gjendet rendi po ndoshta si at qe e ke dasht se marresh ama fati eshte i till!Ky burri ju kthya dhe tha:''MORE PO QAJ PER SANTE SE NESER I GJINDET QARJA"Qe pra cili harron me shpejt.
    e panjohura

A nuk te duket si perralle me mbret kjo..pastaj ky eshte nje rast specifik nuk do te thote asgje.

Per keto gjera nuk ka receta.Per mua dashurojne te dyja palet.
    Ne rastin tim dashuria nga te dyja palet eshte ne nje shkalle.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    dashurojn te dy palet
    varet dhe nga ajo kush eshte me shum i dashuruar
    varet,,,rasti nuk i ngjan rastit
    te pershendes ERI
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  2. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  3. Mashkulli nuk është standardi
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  4. Kur dashuron në chat!
    Nga Agim Doçi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:16
  5. Kush tha se dashuron me fort nje burre ?
    Nga marinI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-09-2002, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •